Diğer kağıtlara dipten tepki alımları geliyor da ondan , oysa bu dipten bayağı yukarda zirvedende fazla aşağıda değil...
Printable View
Treade edilecek hissede değil şuradan satayım şuradan alabilirim diyemiyorsun, günlükçüde ekmek yiyemez, speğin keyfini beklemekten başka şansımız yok gibi, hektaştaki hatayı yapmak istemiyorum
Pili birmiş görüntüsü veriyor.
Hazır kırmışsın direnci süR artık ne bekliyorsun be adam, piyasada müsait, bir kırmızı yakmadığın kaldı utanmaz herif...
Sayıp söverek değil, tatlı dilini kullan bak ne oluyor.
Hoş ben de inancımı yitirmeye başladım artık bir nane olacağına da!
Kalanlara bol sabır ve şans dilerim, bana şimdilik eyvellah.
Buradan bir kaç gün ufak hacimsiz kırmızı kapatmadan gidemeyecek gibi...
Verirken nasıl vereceğim düşünüyordunuz belkide sığ olduğu için , ama verdiğinizin altınada satıcı gelmiyor galibai bu hisse de kolay kolay treade edilemez gibi...
Sabah şu ındese geri döneyim diye çok düşündüm ama yapmadım...hala düşünüyorum ne dersiniz sn gogos
Egserde bu duyguyu çok yaşadım. Tam da bu sefer gidiyor galiba derken bu yerinde saymaya hatta düşmeye başlar, bakar kalırdım diğer yükselen kağıtların ardından. Bu kez bunu yaşamayayayım dedim. Merak etmeyin buralarda olacağım gene, %10 aşağıdan yerine koyabilirsem fena olmaz.
İndes takibimde değil ama bana göz kırpan bir sürü kağıt var şu anda. Mesela dün dgate geçişi müthiş olurmuş.
INDES'in durumu ve beklentisi ondan kat kat daha iyi...yalnız cb.nin boykot çağrısı kağıdı *** etti
Egser dekinin acelesi yok diye anlıyorum, böyle bir piyasada kimseye mal kapma fırsatı vermemeliydi diye düşündüm ve çıktım. Başka gırsatları yakalarsak daha fazla lotla döneriz belki, kısmet.
?????????????????????????????????????????????????? ??????*
Başka kapıtlar gibi olsaydı 10 gündür oluştırduğu flamaya öyle bir direk dikerdi ki, biz de burası da şenlenirdi.
ne diyeyim ki ???
Dur daha bişey deme, dahası var!
60 lar mesela
karton 2017 de yattı bu sefer fena gidecek gibi ne dersiniz
Benim takibimdeki kağıtlar 15 i geçmez, onların arasında değil , bişey diyemiyeceğim.
Ben egser de de zirveye giderse öyle hızlı hareketler bekliyorum...
blomberg te sektör konuşuluyor
sektörde 2018 de %35 büyüme bekliyoruz
2003 - 0,50
2006 - 2,50
2009 - 0,25
2012 - 1,50
2015 - 4,00
2018 - 3,50
Altın dönemini 2009 - 2012 arası yaşamış. Hızlı hareketleri hiç yok , düşüşler hariç tabi.
kur yükseldi diye fiyat düşürmedik ihracatta daha çok ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz
yüksek bedelsiz beklentiilerde hareket var
blcyt takibinizde mi benim en favori kağıdımdı ...
blcyt de sanayi şirketi tekstil, bende bilmiyordum incelemeye değer kelepir kelimesi kifaytsiz kalır , neden götürmüyorlar diye az kafa patlatmış değilim, üstelik bünyesinde bir otelde var adanada firma, sadece otelin piyasa değerinde gibi, yalnız otel pek karlı işletilemiyor
göstergeleri çok yukardaydı aslında bu hareketi bekliyordum yazmıştım,birkaç gün kırmızı yakmadan gidemeyecek diye ama 75'in altına bırakmazlar diye düşünüyordum...
cehenneme kadar yolun var
şirketiniz çok güzeldir dostlar...cirosunun %45 inin ihracattan geliyor olası üçüncü çeyreklerin çok güzel geleceğini işaret ediyor...bu hisseyi de çok yakından takip ediyorum..karı artan çok güzel bir şirket..normal şartlarda 4,30 un altında olmaması lazımdı...
şu anda kafeindeyim kafein ile eğer bozuşursak ilk alacağım hisselerden birisi egeser bir diğeri de blcyt dır..bu iki hisseyi çok beğeniyorum...
bu arada batik 65 dostumuzu da çok yakından takip edin..her zaman çok iyi hisselerde bulunur ama bulunduğu hissenin gidişi onun satışı ile başlıyor....:(
o sattı mı bilin ki hisse çok yakında çok gidecektir...batık dostuma ben biraz daha sabır tavsiye ediyorum...bir ky nın dayanma süresi herhalde bir iki haftadır..bu süreyi 1-2 aya çıkarabilirse eminim ki çok kazanacaktır...bu arada kendi hissem dışında (kendi hisselerimi pek tavsiye etmiyorum çünkü pazarlıyor anlamı çıkabiliyor ) alıma yönlendirdiğim hisselerden birisi egeser bir diğeri de blcyt dır...
ben hepimize başarılar diliyorum..