Sayfa 156/591 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by gogos Yazıyı Oku
    sanırım bu kağıdın yükselmesi için endeksin düşmesi gerekiyor. Diğer tahtalar yeşillendikçe buna dönüp bakan yok pek.
    Diğer kağıtlara dipten tepki alımları geliyor da ondan , oysa bu dipten bayağı yukarda zirvedende fazla aşağıda değil...

batik65 Guest
    Treade edilecek hissede değil şuradan satayım şuradan alabilirim diyemiyorsun, günlükçüde ekmek yiyemez, speğin keyfini beklemekten başka şansımız yok gibi, hektaştaki hatayı yapmak istemiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Treade edilecek hissede değil şuradan satayım şuradan alabilirim diyemiyorsun, günlükçüde ekmek yiyemez, speğin keyfini beklemekten başka şansımız yok gibi, hektaştaki hatayı yapmak istemiyorum
    O gerçekten büyük hata olmuş. Neyse, derler ya ' borsa da fırsatlar bitmez' diye. Üzülmeye gerek yok. Olan olmuş. Bu arada bu kağıdın saati geliyor mu ne?

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    O gerçekten büyük hata olmuş. Neyse, derler ya ' borsa da fırsatlar bitmez' diye. Üzülmeye gerek yok. Olan olmuş. Bu arada bu kağıdın saati geliyor mu ne?
    Saatini bilemem, rüyayla da amel edilmez bir hafta aralıklarla birinde 4.34/35 evvelki gece de 5.05 olduğunu gördüm, ciddiye almayın ama bir kaç kere gördüğüm rüya tutmuştu, akşama kadar tuzlu yiyecekler yerseniz sabaha kadar rüyanızda su görürsünüz derler...

5. Pili birmiş görüntüsü veriyor.

batik65 Guest
    Hazır kırmışsın direnci süR artık ne bekliyorsun be adam, piyasada müsait, bir kırmızı yakmadığın kaldı utanmaz herif...

7. Sayıp söverek değil, tatlı dilini kullan bak ne oluyor.

8. Hoş ben de inancımı yitirmeye başladım artık bir nane olacağına da!

Sayfa 156/591 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •