sonuç olarak şartlı görüş denetçi ölçememiş önemli olan verdiği görüş
Printable View
eninde sonunda geldigimiz nokta 10 martta aciklanacak olan 2020 finansallari kabataslak 60 milyon kar ve ,(bu piyasa degeri ile) 5.2 fk'yı gosteriyor.
ki bu kar net faaliyetten gelen kar olmasi nedeniyle cok onemli ! cok iyi degil ama cok iyiye yakin
2021 ilk 3 aylik hem rta hem a1 capital tarafinda yine guzel veriler olusacak gibi duruyor. (sonrasina ayrica bakacagiz)
Sayın patronun yapması gereken şey çok basit. Üfürükten bir değerleme raporu hazırlatıp RTALB'de tahsisli yapmak yerine direkt A1 paylarını satın almak.
tahtada mal cevirip duruyorlar. yahu burdan hisse satmak icin gerizekali olmak lazim
Gunluk büyuk resim..
https://i.hizliresim.com/Na7TZ3.jpg
Yakin çekim..
https://i.hizliresim.com/gdRmu0.jpg
Ortalamalar ve fiyat çok yaklaştı.Tabanda dörtgenini oluşturdu.Sıkışma hat safhada.Bilanco ve bedelli bilerek uzatıldığı aşikar..
Hisse yukarı gideceğim desede çok bezgin yatırımcı bulunuyor.En ufak sıçrayışta serbestten satıyor..
Hissenin toplu olduğu aşikar en ufak kıvılcımda inanılmaz yerlere çok hıxlı gelebilir..
Yeterki şirket yönetimi hisseyi salsın..
Ben yinede çok olumluyum..
Bu takas ve grafikler ve üstüne hikaye vede ucuzluk eklenince emsal başka hisse bulamıyorum..
Asla ytd...
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
## Orjinal Link: [https://www.kap.org.tr/Bildirim/914614] (https://www.kap.org.tr/Bildirim/914614) ## Dosyalar: [] (#)
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2021-03-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 12.02.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin çıkarılmış&-nbsp;sermayesinin,
tamamı nakden karşılanmak üzere, 90.000.000 TL (%300) &-nbsp;artırılarak,
30.000.000 TL'den 120.000.000 TL'ye çıkartılması sebebiyle ihraç&-nbsp;edilecek
90.000.000 TL nominal değerli (B) Grubu payların satışına ilişkin&-nbsp;izahname
ve tasarruf sahiplerine satış duyurusunun onaylanması talebinin
Sermaye&-nbsp;Piyasası Kurulu'nun 11.02.2021 tarihli kararıyla olumlu
karşılandığı 12.02.2021 tarihli özel durum açıklamamızla kamuya duyurulmuştur.
Bilindiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-5.1
sayılı İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği’nin “İzahnamede Yer Alacak Finansal
Tablolar” başlıklı 11 inci maddesinin birinci fıkrası çerçevesinde, satış
döneminin 1 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında olması halinde son üç yıllık ya
da içinde bulunulan yıldan önceki üç yıllık finansal tablolar ile altı aylık
ara dönem finansal tablolara izahnamede yer verilmek suretiyle, satış döneminin
16 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında olması halinde içinde bulunulan yıldan
önceki üç yıllık finansal tablolar ile altı aylık ara dönem finansal tablolara
yer verilmiş izahnameye bir önceki yıla ait yıllık finansal tablolar ek olarak
verilmek suretiyle satış yapılabilmekte, 2 Mart tarihinden sonra yapılacak
satışlarda ise içinde bulunulan yıldan önceki yıla ait yıllık finansal tabloların
da izahnamede yer alması suretiyle izahname hazırlanması gerekmektedir.
Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-14.1 sayılı
Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği’nin 10 uncu
maddesi çerçevesinde, konsolide yıllık finansal tabloların 10 Mart tarihine
kadar açıklanması gerekmektedir.
Bu kapsamda, Şirketimizin II-14.1 sayılı Tebliğ
hükümleri çerçevesinde yıllık konsolide finansal tablolarının ilan edilmesini
takiben Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olan izahnamenin 2020 yılına
ilişkin yıllık finansal tablolar esas alınarak güncellenmesi talebiyle Sermaye
Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunulacak olup, akabinde sermaye artırımı
işlemleri gerçekleştirilecektir. Şirketimizin nakit sermaye artırımına ilişkin
tüm gelişmeler Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda kamuya duyurulacaktır.
Kamuoyuna ve paydaşlarımıza saygıyla duyurulur.&-nbsp;
95'den beri bu bist / imkb ' de ne sacmaliklar gordum ama bu (sirketin) kap haberi gibi saçmasini gormedim.
ne diyor bu ya ? [emoji846][emoji846][emoji846]
https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20130622/1
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20130622-7.htm
Bunları yorumlayabilecek varmı acaba. Okudum ancak bir sonuca varamadım.
Kap'daki bildirimde belirten " şu tarihte olursa şöyle, bu tarihde olursa böyle olacak şeklindeki açıklama ile ilgili bir şey göremedim. Tabi bunlar eski olabilir veya bir güncelleme yapılmış olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
İzahname de 16.subar-2.mart gibi bir dönem yok zaten.......
Satışın başladığı tarihin, bu fıkrada yer alan tablolarda yer alan her bir dönemin bitiş tarihinden itibaren on beş günü geçmemek üzere bir sonraki döneme denk gelen bir tarih olması durumunda; bir sonraki dönemde kullanılması esas olan bağımsız denetimden geçmiş son dönem finansal tablolar izahnameye ek olarak verilir. Bu durumda izahnamenin içeriğinin son dönem finansal tablolara göre güncellenmesi gerekmez. Ancak ihraççı veya halka arz edenin isteğine bağlı olarak izahnamenin içeriğinin güncellenmesi mümkündür.
KISACA İZAHNAME DİYORKİ GEREKMEZ AMA MURAT GÜLER ÖYLE İSTİYOR.....^+%&/()
Tesekkurler
11.d bendi
(3) İzahnamenin birden fazla belge şeklinde hazırlanması ve ihraççı bilgi dokümanının Kurulca daha önce onaylanması durumunda, izahnamenin geçerlilik süresi içerisinde yapılacak halka arzlardan ilkinin başlayacağı günden önce ihraççı tarafından ihraççı bilgi dokümanında yer almayan finansal tabloların hazırlanmasının zorunlu olması durumunda, ihraççı bilgi dokümanının söz konusu yeni finansal tabloları içerecek şekilde güncellenmesi gerekir. İzahnamenin geçerlilik süresi içerisinde gerçekleştirilecek sonraki halka arzlarda, ihraççı bilgi dokümanında veya izahnamede yer almayan finansal tabloların KAP’ta ilanı durumunda ihraççılar ihraççı bilgi dokümanının veya izahnamenin güncellenmesinden muaftır.
Kısaca diyorki firmanın faaliyet raporunu kap olarak atması ızahnamenin guncellenmesinin yerine geçer...
Ama murat güler'in derdi zaten bu değil.... Rüçhan pazarı tarihini ötelemek.....
Adam ne düşünüyor derseniz, doğru herzaman tekdir ama yanlış sonsuzdur.... Murat güler de "yanlış" bir yaratık olduğundan, eğri gemi doğru sefer olmayacağı kesin....
Bunlara çok baskı yapildi..
Hergün şirketi arayanlar var..
Adam özetle diyor ki bedelli sürecinde bir sıkıntı yok.İzahnamade 2 Marttan sonrası evrak işini kolaylaştırdığı icin bilancoyuda gondermedim.10 Marta kadar bilançoyu göndereceğim.Yani olumsuz bir durum yok..
İlginç..
Tahsisliler..
A1 in sermayesi..
Bedelli..
Bilanço..
Ulen borsada olması gereken bütun terim ve teknik hamleleri aynı anda denemeye çalışıyor..[emoji16][emoji16]
Becerebilse bari..
Turkcesi soyle;
Patron diyorki; siz istediginiz kadar hesap kitap yapin, spk isyedigi kadar g.tunu yirtsin ben isyedigimi yaparim, bildigimi okurum. Kimseyede zirnik koklatmayacam....
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzahname ne dediğini alıntı yaparak cevapladım. Murat Gülerin tek derdi ötelemek.... birçok amacı olabilir ama 1. amacı eski KYleri iyice bıktırıp kağıdı terketmelerini sağlamak, 2 ve diğerleri mi?....Nasıl BORSA CAMBAZI olunur kitabında yazıyor... Ama Cambazlar da bir gün ipten düşer....
Yeni halka arz..
TURK İlaç iki gün süren halka arzında yaşanan rekor talep piyasaların gündeminde. Şirket hisse başına 10 liradan yapılan halka arzında 234.5 milyon TL gelir elde ederken 15 milyar lirayı bulan toplam talebin nereden geldiği konuşuluyor
Güler beyefendi..
A1 i halka arz edeceksen tam zamanı..
Dere balık doluyken oltani atsan iyi olur..
Balıklar çekilirse avcunu yalarsın..
Eğer halka arz niyetin varsa acele et..
Tabi biz hissedarlarinda içgudüsel olarak beklentisi bu yönde..
şimdi görünen şu
10 mart guler yatirim bilanco
10 mart rtalb bilanco
sonrasinda izahnameye bilanco eki ile spk'ya basvuru ve sermaye artirimi
(muhtemelen 10 nisandan once zor gibi)
ee bekleyip gorecegiz, en azindan sermaye artiriminin onundeki belirsizlik ortadan kalkmis oldu [emoji846] şirket sessizliğini bozdu
O izahname değişecek dedik mi, dedik. Bilanço milanço hikaye değişti mi değişti. Bu habere GLRYH'nın arka arkaya 5 tavan gitmesi lazım. Gider mi, bilmem patron bilir. RTALB'ciler üzülmeye başlayabilir.
Syn Hissedarxd..
Bu arka arkaya 5 tavan olayını anlayamadım..
İzahname değişimindeki bizi 5 tavan götürdcek olay nedir??SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatırlarsanız burada "aklın yolu bir" dediğimiz ortak bir konsensüs oluşmuştu, şayet bu düzenleme SPK baskısıyla yapılıyorsa, ki ben öyle anladım. Yakında bu konuyu enine boyuna tartışırız sayın hocam. Şimdiden bir şey söyleyip yanıltmak istemem. Tavan konusu da temenni gayet tabiki.:)
Bu şirketi rtalb 450 milyona devretip kapatmak Lazım...rtalb A1 ve kendi hisselerinin %25 şini 450 milyona alırsa kazançlı olmazmı... Patrondan şirkete hayır gelmez...
Ya bir patron şirketinin değerini yükseltmek istemez mi??
Sadece 314 milyon lira piyasa değeri tam bir komedi..
İçinde kendinden büyük değerleri var ama çatı holdingin değeri soğan cücüğü..
Yunus Emre diyorya bir ben var benden içeru..aynı hesap. Bir Güler var gülerden içeri..[emoji2]
Büyük şirketler ve bankalardaki piyasa değeri ucuzluğunu hantallıklarindan dolayı anlarım.Ancak Güler y.holding orta ölçekli bir şirket.Borsada emsalleri milyar liralara gittiler bu da bu karlılıkta hala buralarda..
Ancak geçende yazdım Rtlab istirakı psikolojik olara ayağına piranga oldu..
Pandemi bitiyor algısı yatırimcıyi haliyle rtlab in uzerindeki hikayenin sonu varsayımina getirtti..
Bizim iştirakimiz olduğundan oradaki satış ister istemez gülerede baskı oluşturuyor..
Bakalım patronun bir sonraki kap hamlesi ne olacak..
Filmi sabirla izlemeyr devam..
İnşaallah yonetmen filme A1 oyuncusunuda katarda bizde daha bir keyifle izleriz..
Asla ytd..
toplam varlıklar 213,325,50den 582,294,25 tl olmuş . yani 2.5 katı . kar ise 4m den 96 m ye çıkmış 9.ayda kara göre kagıt 1.5 tl den en az 40 tl olması gerek . bu 96 m nin 3/1 rta dan geliyor. artı korona dışındaki hastalıklar içinde test kiti üretimi yapılıyor. son kapı 2 defa attı milletin anlaması için elisa yani hiv test kiti üretimi yapıcak .bu iyi bişey sadece koronaya baglamamak gerek. test kiti konusunda şirket arge yapıp büyüyor. murat gülerin alışkanlıkları var halka arzı çok seviyor. a.1 capitali bedelli ile dahada güçlü bir hale getiricek. bu yıl içinde bununda yapılacagını düşünüyorum. yatırım tavsiyesi degildir.
Hissenin "temel"inde sıkıntı yok diyenlere gülüyorum. Bizatihi "temel"inde asıl sıkıntı; o temel Muratçığımın ta kendisi. Şu finansal veriler başka bir hissede olmuş olsaydı fiyatı nerelerde olurdu bilinmez. Sayın patron özellikle şu bedelli ve tahsisli katakullileriyle çok tepki aldı. İşi uzatması ise kesinlikle hayrına değil. Yanlış yaptı.
https://i.hizliresim.com/M5Avca.jpg
https://i.hizliresim.com/v7c4Ga.jpg
Son 10 günde alanlar ve satanlar..
Herkesin görebilği gibi hisse bariz bir şekilde 2-3 kurum tarafından toplanıyor..
Hep dağınik küçüklerin satışı mevcut.
Takası güzel..
Zaten borsanın en ucuzlarından..
Tekniğide geçen burada paylasmıstım hareketli ortalamalar sıkiştı ve karar aşamasında oldugunu söylüyor..
Ben hala bezdirme yildirma oldugunu patronun kafa karıştirmak istediğini düsünüyorum..
Bence UMUT var..
Asla ytd..
hissenin bedavanin bile ötesinde oldugunu gormek icin surda sadece 6 gun kaldi bilancoya
istedigi kadar baskilasin
bakalim hakkimizda hayirlisi
yatırım tavsiyesi değildir
Bu şirket ne zaman alt pazar ve brüt takastan çıkaak bilgisi olna var mı?
ekürüler bomba gibi patlamaya hazır bakalım hangisi önce patlıcak , güler brütten dolayı banko . kaldı 6 gün sabır y.t.d