Originally Posted by hayek tahvil tarafinda cok seri bir bicimde ihrac yapildi orda problem yok, piyasaya gore oranlarda iyi idi a1 capital diye bir baslik acmistim orada detaylari var ondan bahsetmedim not şartlı vermeleri orayıda sıkıntıya sokar
bir onceki mali tablolarda ayni durum vardi ama spk tahvil ihracini onayladi adamlarda şaak diye satti itfalarda gayet saglikli devam ediyor gibi Originally Posted by tarik1234 ondan bahsetmedim not şartlı vermeleri orayıda sıkıntıya sokar
Originally Posted by hayek bir onceki mali tablolarda ayni durum vardi ama spk tahvil ihracini onayladi adamlarda şaak diye satti itfalarda gayet saglikli devam ediyor gibi ara dönem çok önemli değil yıllık önemli
Originally Posted by tarik1234 ara dönem çok önemli değil yıllık önemli Armudun sapı, üzümün çöpü muhabbetleri yaptığına göre malları satmışın.
Originally Posted by Hissedarxd Armudun sapı, üzümün çöpü muhabbetleri yaptığına göre malları satmışın. 3 kuruş için hisse alıp satmam tarzım değil beklentimde değişiklik yok konu halka arz için elzem yoksa temel beklenti yönünden en ufak değişik yok
Forum Rules
Yer İmleri