R 3.65-5.89 arasında gezeledi,şu sıralar 4.18.
Printable View
R 3.65-5.89 arasında gezeledi,şu sıralar 4.18.
Ne oldu Rüchan şöyle gidiyor böyle gidiyor diyordunuz milletin eline verince sustunuz mu Lot sayısı fazla olan Hisseler de Rüchan batma yeri olur 5.00 tl den 2.00 tl ye gelmiş
parmak ısıranlar vardı sasa500 gibi ne oldu şimdi kuyaş
banane lan kuyastan! Adam ilk gün efsane bir cıkış yapmış spegını takdır ettim hisse mi pazarladıkda bana sürtüşüyorsun? Tavan olsada olmasada elımde hıssem yok topice tek yorum yapmısız adam bızı pazarlamacı yaptı hata bende ki senın gıbı bır ınsana cevap yazıyorum
https://www.hissegundem.com/kuyas-r-...tin-vurus/289/
borsa buna nasıl müsade ediyor altın vuruşlara dolandırıcılık bu resmen bir cezası yok mu bunun
1.08 rüchanın ederi 2.29 fiyata göre nasıl oluyorda borsa da 5 tl yi görüyor hemde hacimli biçimde
Borsa yönetim kurulunun buna önlem alması gerekiyor cezasa ceza ver kardeşim bu yatırımcılara kurulan tuzakları artık ortadan kaldırın nedir bu ya burası kumarhane mi
Bende alabilirdim 5 tl den çünkü insanın gözü kayabilir ekranda çok yükseldi diye olabilir eee şimdi kim ödeyecek benim zararımı 5 tl den 1000 lot alsam 3000 tl zarar şu an ki Rüchan fiyatına göre kim karşılayacak 3000 lira zararımı Sayın Borsa Yöneticileri siz mi vereceksiniz 3000 tl zararımı
https://www.haberturk.com/kuyumcuken...805874-ekonomi
Borsa yönetim kurulu bu soygunlara nasıl müsade ediyor nerede ceza Bu borsa kumarhane mi
haberin başlığı bile kuyumcukent-te-buyuk-soygun diye başlıyor KUYAŞ Da yani
Bende alabilirdim 1000 lot kuyaş Rüchan 5 tl den ne olur 5000 tl şimdi düştü 2.0 tl ye ne oldu 2000 tl ye düştü aradaki zararı kim karşılayacak 3000 tl yi Borsa yönetim kurulu bu Rüchan tahtalarında neden kural ceza ve bilgilendirme olmuyor yazık değil mi insanların emeğine belki evlenecekti belki askerden dönüşte araba alacaktı
Bu kadar kolay batmamalı borsada insanlar BORSA YÖNETİM KURULU bu olaylara çözüm bulmalı
Bir günde yüzde 500 yükseliş olur mu bir hisse de 1 tl den başlamış 5 tl ye çıkmış nerede böyle bir yükseliş sayın borsa Yönetim kurulu
Bir hafta tavan giden hisseler bile en fazla yüzde 50 yükselmiş oluyor orada bile hemen tedbir diyerek veriyorsunuz ceza yı eeee burada daha çok artıyor hem de 1 günde artıyor nerede tedbir nerede ceza
Kumarhaneye mi döndü BORSA İSTANBUL
Ne ağladınız be bilmiyorsanız bulaşmayacaksınız. Burası serbest piyasa isteyen istediği fiyattan alıp satabilir.
ilk gun zaten sınır yok birde hangi mantıga göre serbest emir veriyosun hisse yuzde 300 cıkmış adam ordan bide serbest emir veriyor aslan ciğeri yemiş millet galiba...
Kimse kusura bakmasın işyerinde yeni yetme gençler akşama kadar onu al bunu al havası atıyor borsaya gireli 4 ay olmuş... Dersi biz degil piyasa verecek...
R hala pahalı astarı yüzünden,örnek 100 lota 80 tl-175+80=255-E ne kadar 2.29...250 altından R aldık soluğu 1.60 aldık,250 maliyetli olanlar 2.50+80=330...bendeki maliyet 225,ana hisse E 2.29...Neyse uçuk rakamlardan alıp elinde patlayanlara sabır diliyorum,etilerdede durum ayni E sorunsuz R 8 tl,oradan yırttık,üstelik karlan...R fiatlarını bedellilerde iyi hesaplamak lazım,en büyük kazığıda megapta R'den yemiştimikıszıp maliyetine satmıştım,şimdi megap 13.33,peki bu ne yapar,%50 yapsa yeter...ytd.
Yukardan rüçhan alım satamayanların işi zor Allah yardımcıları olsun zararları buyuk tahtacı bugunde asagı basıyor...
En başta sanırım ayın 17'sinde kaçtan açıldı da bu ne zaman 10'u görüp geri döndü. Normal hisse gibi günlük geçmiş verilerini takip edebileceğim bir yer var mı acaba?
Benim yaşım belki onlardan da gençtir ama 7 yıldır bir şeyler için çabalayıp öğreniyorum. Tecrübeli kişilerin sözlerini hafife almıyorum ve hala bu şekilde devam ediyorum. Tw da herkes ağlıyor ama ilk gün tecrübeli kişilere küfür etmişlerdi bugün ağlayanlar. Piyasa ne eylerse iyi eyler :)
değeri 1.00 tl olan Rüchan nasıl oluyor da 5 tl oluyor bugün de 1.35 tl ye kadar düşmüş
R alım zamanları 1.30 cıvarı iyi sayılır...ytd
Panikçiler ucuza R satmayın,1 tl olsa bile alın,135+80=215- biraz daha inerse 2 tl altına gelebilir,peşi malum spek,mpey hisse almak için yırtınır...ama şunuda unutmayın,borsada sert düşüşte olabilir,bu hisseyi ben 1 altındanda çok aldım,1 altından alıp 1.50 satmıştım,buda bir not,borsa bu,herşey olabilir,1 t olan R 5.80 oluyorsa,10'nu zaten es geçtik,5 üstündeki R şimdi 1.30 cıvarında,vatandaşın biri 1.50 satmıştım demişti,peşi 4 olmuştu,bendeki kalıntıları 4 üstünden postalamıştım,geri gelir diye 3 altından toplamaya başladık ufaktan,baktık devamlı düşüyor duraksadım,astarı pahalı olduğu için 1.50 altını bekledim hesap tuttu...ytd.
R en son 1.28 gösterdi,bunlar pislik,tamam biz bunun böyle olacağını biliyorduk,peki hesap edemeyen ne olacak,diğer netlere baktım iflas ettik diyorlar,yukarı katlamalı çıkarken eski kurt borsacılar uyarıyordu,ama hadi oradan be diyorlardı,şimdi dümdüz oldular,yazıkki,çok yazık.
Deli gibi takır,takır R satıyorlar,alın bunlar batan geminin malları...Zaten normalde R'nin ederi en fazla 120-30,100 lot R'nin ederi 80 lot,bu yazdığım ilave üstüne kondumu E fiatına yaklaşır,adamlar çok büyük pis oyun oynadılar,ilk gün serbest marjda kazananlar köşe oldu,bunu gören ky'da olta yemini yuttu,borsanın hiç acıması yoktur,çarpıldığın an daha ismini anmak istemezsin,Megapta uyardım,zatın biri beni SPK'ya şikayet edecekmiş uyardığım için,böyleleride var,bunlar acınmayacak zavallılar.
Devamlı düşen hisseyede ilave sert düşen endexte ilave oldu işlem tam oldu,%25 bende içerdeyim artık bunda,diğerlerinde sorun yok,karlı olanlara yığınak yapmakla meşgulüm,çünkü onlarda çok düştü endexsin sert düşmesiylen,şimdilik bu bir kenarda kalsın...ytd.
Tedbir rüçhan için de geçerli mi?
Peki bedelli sonrası elimdeki R leri satmazsam veya parayı yatırmazsam ne oluyor ve hesaba göre şu anki R nin 1,23 kapanışına göre R alanların maliyeti 2,47 tl ama E hissesinin kapanışı 2,15 tl aradaki yüzde 20 lik farkın sebebi ne olabilir...
bedelliye katılmayacaksanız son gün olan 24 Eylül'e kadar rüçhanları satmanız gerekir,
bu ikisini de yapmazsanız yatırdığınız para yanar..
is the average of five people around the human..
Rüçhan için de bu tedbir geçerli olacak mı yarın?
:ok:...1 tl R'ye deli gibi saldırdılar 3-5,sonrası malum,çoğu nette SPK neredesin diyorar,yahu hisse serbest marjda,altı yeryüzü üstü ay,zaten adamlar çatır,çatır sattılar gerçek fiatına indirdiler,ederi zaten 1.20 1 lota denk gelmesi için,ama bu fiatlardan yukarıya çekebilirler çok düşürdükleri için,zaten 1.20 altında destek geldi,hisseye güvenilirmi,borsada hiçbir hissenin güvenirliği yoktur,buna sert düzeltmede ilave oldumu artk nereye iner bilinmez,bunu bütün bedellilerde yaşadık,mesela TS olayı,bedelli sonu 0.80 krş olmuştu,peşi malum 9 göstermişti,buda yaparmı,başrol oyunculara bağlı,ayni olay milpadada olmuştu,şimdi milpa 1 tl'den 4-5 cıvarlarında...Piyasalarda düzeltmeye gitti,dış borsalar sert düştü,sebebi malum kasım ABD seçimleri,biraz daha düzeltme yaparlar,ucuzlama başladımı dalarlar,bizdeki bedelliler içinde kötü zamanlama,çünkü çoğu hisselerde ucuzlar,tabiki akla bu hisse gelir,ucuzlayan karlı hisseler varken buna girerken çok düşünürler hisselerde seçicili olunur böyle zamanlarda...ytd.
İyice kafam karıştı. 10.000 lotum var, Perşembe gününe kadar ne kadar ayırmam gerekli? 2.16'dan alım yapmıştım salak gibi, o fiyata gelirse satarım gerçi...
Dün aldığımı sattım bugün, onun da parasını yarın kullanabiliyormuşum. Bugün yeni alsam da yarın satabiliyorum. Yarın rüçhan kim bilir kaç olur...
Refeba hocamın da morali bozuk galiba bugün, kimse cevap vermiyor :(
1.50 maliyeti zar zor yaptık R'den,namızsız bugün 0.92 yaktı birara,iyiki bölünme rakamı olan 0.83.66 yakmadı:evil:,çok bekledim ama 0.90 altına inmedi,bende bayağı 0.96 alış yaptım,öyle fazla içerde değilim R kısmında 10.000 tlcik,E 1-2 bin,mecbur başka hisselerde arayışa gireceğim,yada 1 tavan çekerlerse işlem tamam olur,tekrar aşağılara süzülürse işte o zaman yandı gülüm...Zaten her 2 hisseye bürüt takas geldi,hisse zaten dbi boylamış bürüt takas gelse ne olur,madem yapacaksın 2 altına düşmeden yapsaydınya,olurmu ?,devamlı SPK patronu kollar.
https://www.tradingview.com/x/NuIBWCUk/
Turuncu kesikli çizgi çalışmış gibi, birde 2,24 üstü kapatırsa güzel olur.2,05 i dönüş yeri olarak belirler umarım
YTD.
Bugün 1.26 gördüğünde keşke elimdekilerin hepsini boşaltsaydım. Daha az zararım olurdu. Şimdi tekrar 0.96'ya döndü :( Ah kafam ah...
R 0.95,hadi gari az kaldı 0.86'ya,50-100 k dayadık zaten 1 altına,aldıklarımı bedavaya verecek değilim,0.90 hesabına göre E hisseye göre aşağıda sayılır...ytd.