57-58 kademesinde toplam 5 milyon lot oldu nerdeyse.. Tahta direniyor çıkmaya.. Bir tane babayiğit lazım kaldıracak :)
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Patron çıkarmak istediğinde siler . Birde tekkalemde 175 bin 150 bin yüz binlik alislar var güzel tahta 😅😅
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/pWOnBq.png
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks eksi ama Rıza iyi tutunuyor.Görüntü itibari ile Rıza'nın kâğıtlari firlaycakta sanki birileri kağıdı tutuyormus görüntüsü var. Oysa durum hicde öyle değil. Kağıt yukarı gitse herkes satıp gidecek. Eksiye gitse kimse almayacak. Rıza kağıdı yatay canlı tutarak müşteri çekiyor. Bayramdan sonra gümmmmm! Olacak. Herkes karını revize etmek isteyecek. Uzun vadede kimse Rıza ya güvenme cesaretinde bulunamaz. Bu yorumu bir yere not alın istiyorum. Ytd.
56-57 kuruşken yaptığın bu yorumu kaydettim..
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye sıkıştın....
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal mi satacaksın, mal mi dileniyorsun.
Aslan daha dün ieyho bundan daha düşük kağıt mı var diye yazıyordun. Ordan mali satıp buraya geldin.şimdide burdaki malı satmak için piyasa yapıyorsun.koçum ben on yıldır buradayım alacak olsam daha uygun şartlar vardı, alırdım. Satip zararımı kurtarma ortamı olsa burada seninle olmazdim. Tıpkı üç beş yıl bekleyip 0.55 den satanlar gibi. Bunu en iyi Rıza biliyor. Rıza biraz yukarı ivmelese Rıza da ,Rızanin kağıtları da senin olsun.istediğin gibi pazar yapabilirsin.ytd.
Beklenti bitti çok konuşanlar, gitti
1 TL ve Üzeri Maliyetli Olanlar Dün Olduğu Gibi, Bugünde Burada Olacak
''Tahta Kapanana Kadar'' YTD
Siz niye üzerinize alindiniz. Kağıt sıkıştı.
İeyho hissemi satıp buraya gelmem oradan karı gorupte gelmemden değil daha avantajli durdugundandir. Fakat piyasa avantaj olarak vermedi.
Kimsenin garantisi yok 24 gün uzun süre
2 gün önce birileri kudurmuscasina 50 yi gösterdi...
Ben 3 yilimi verdim karı görünce giderim.
Ben İeyho bundan daha ucuz kağıt varmı yazdığımda kağıt 36_40 kuruş arasındaydı. Ne yani kimi mallamisim. O seviyeden alipta zarar edenmi olmuş. Bundan sonra nereye gideceğini hiç birimiz bilemeyiz.ne yani şimdide satmış alınmış deyim. Bu saatten sonra kendime alinir satılır demiyorsam kimseye de demem.
Burada bir çok arkadaşlarla birlikte bende isyho ieyho birleşmesinde bizde lot aldık. Bu aldığımız lotlar bizi daha çok zarara uğrattı. Daha hızlı kaybedersin.1000 lotun varsa, her kademede 100 tl kaybederken. 1640 lotun varsa 160 tl kaybetmeye başlarsin. Inşallah bu birleşme böyle olamaz. İnşallah 164 ve katları kazanırsınız.ytd
Kardeş
1.borsayı bu kadar iyi biliyorsun ,neden Rıza gibi bir adamın hissesini alıyorsun ?
2,Rıza'nın aşağı basacağından %100 eminsin ,neden açığa satıp beklemiyorsun ?deli gibi para kazanırsın ,
3,bu kadar emin konuşup neden insanları etki altına almaya çalışıyorsun ?
4.şu anda senin yaptığın tck kanunlarına göre suçtur
bizim meşur bir ata sözümüz vardır. dereyi görmeden paçaları sıvamak. nasıl oluyorda şimdiden gelecegi görüyorsunuz öyle bir marifetiniz varsa böyle hisselerde niye boş zaman geçiriyorsunuz. haklıda haksızda olabilirsiniz bırakın ALLAH akıl vermiş kendi düşüncelerini etki altında kalmadan kullansınlar .0.51 aldım. yorumlarınız dan etkilen sem zararına satarım etkilediğiniz arkadaşlar olabilir çünkü yorumlarınızdan emin bir şekilde yorumluyorsunuz nasrettin hoca misali iyimserlik ortamı ya tutarsa
Sayın alicingifeli, emin anlatmamin sebebi. Geçmiş Dönem buradaki sergilenen oyunları yaşamış olmam. Bizzat senaryo yazarıda. Riza kutlu ışık ve Faruk Bostancı' ydi. Ben kimseye alın satın demem. Burada tek şemsiye var oda pazar şemsiyesi. Bundan sakınmak gerekiyor animallah girdiği yerde açıldımı bidahaaa ç ı k m i y o r r r!. Kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Ytd
o bir buraya gelecek 😊
Bak şimdi senin gibi birini etkisi altında kalıp malını satışa yazanlar kardan zarar etti,bak ne güzel yine para kazandım :) e hani 60 lardan vermişti ,bak tahta ne kadar güzel kapadı ,
Hadi ordan canım ,arkadaşlar ,şu elemanı sağ taraftaki işaretten şikayet edebilirsiniz
O 3 buraya gelecek ytddddd
Olan sey su usas ieyho dan ayrıştı. İeyho u referans olarak 0,50 sayarsa ve rızza birleşme öncesi usas ı toplamak istiyosa 0,82 ve ustune cekmeli..bu arada 20gun-1ay sonrada tahta kapanacagını ongorursek usası her yere goturebilir. Ytd
Bu nedir Arkadaşlar,
HİSSE : USAS
SAAT : 18.08.2017 17:23:05
KAP: [USAS ] BORSA ISTANBUL BISTECH DEVRE KESICI UYGULAMASI DEVRE KESICI UYGULAMASI
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/626328 DOSYALAR: DEVRE KESICI UYGULAMASI 2017-08-18 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA USAS.E ISLEM SIRASINDA SUREKLI ISLEME ARA VERILMIS, TEK FIYAT EMIR TOPLAMA BASLAMISTIR.
Saygılarımızla,
para girişi
https://i.hizliresim.com/y3kO7N.png
para çıkışı
https://i.hizliresim.com/N1jQvL.png
Genel kurul kararindan sonra usas alanlarin hisselerine ieyho verilmeyecek diyen birinin sozune itimat edenler varsa yapacak bisry yok birde okadarda iddiali idi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eleman kendi kendini yiyecek fiyat yükseldikçe :)
Birleşme sonrası olası fiyat dengesi dosyada gösterilmiştir.
kaç lotunuz olacak değişimden sonra fiyat durumu mevcut fiyatlara göre ne olacak
Ek 7626
usasi 70-75 aralığında tutup ieyhoda 45-50deyken birleşme gerceklescek tabii ondan sonrasi ne olur bilinmez diye düşünüyorum tamamen patrona kalmış. Ytd
Aşağısı 0,44
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha söylediğiniz fiyatları görür mü bilemiyorum. Grafik ve haber odaklı yorum yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Ancak görürse de en dip nokta olur artık.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IEYHO için yazdım bu fiyatı. Usaş değil
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahibi yüzünden bu hisseyi takibi bırakmıştım.Yatay trend hacimli kırılmış ve sonra olanlar olmuş.Çok da güzel mal toplamışlar.Hala yukarı marj olabilir ama riske gerek yok,kaçırdığıma üzüldüm Ek 7641
Usas bugun yada yarın 0,70 lerin ustune atabilir.. her sey hazır gibi ytd
Bu oranın tutmasının diğer yolu iehyo nün fiyatının düşmesi na haysiyeti riza onu düşürüyor bugün de
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bağımsız Denetim raporunda ieyho için birlesme fiyatını 0.41 olarak hesaplamıştım. Rıza ieyho 0.56 ya. Usaş 0.63 getirerek, kağıtta beklenti yarattı. Usaş 0. 36 alan. Usaş tan % 90 kazanacağını ve ieyho da 0.55 üzerine giderse % 35 de burdan kazanacağını düşünerek usaşa saldırdı. Rıza geleni gideni usaşlandirdi. 0.36 topladığı usaşları % 90 karla elden çıkardı. Rıza şimdi ieyho 0.41 getirirse elinizdeki lot artar ama Rıza dan başka kimsenin beş kuruş kârı olmaz. Üstelik 0.62 ve üzeri sattığı usaşlar karını katlar. Umarım böyle olmaz. Usaş 0.70 üzerine gider. Ieyho da onu takip eder. Herkes çok çok kazanır. Ytd.
Şöyle açıklayayım. 0.60 maliyetle (600tl) 1000 lot usaşi olan. Birleşmede 1647 lotu olacak. Birleşme sonrası ieyho 0.41 olursa. 1647 lotu 0.40 satan birisi 658 lirası olur. 58 lirada alım satım komisyonuna giderse. El elde baş başda. Sağolasın Rızacan.ytd.
Arkadaşın derdine bak hele ,yaw arkadasım senin elinde malın bile Yok,sana ne oluyor böyle ?