Sayfa 156/199 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by atilgan67 Yazıyı Oku
    Bu hissenin de kademeleri güzel oluyor satış kademelerine ikişer milyon alım kademelerini 1 1.5 milyon koyuyor sonrada hooop kaldiriveriyor.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    57-58 kademesinde toplam 5 milyon lot oldu nerdeyse.. Tahta direniyor çıkmaya.. Bir tane babayiğit lazım kaldıracak

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    57-58 kademesinde toplam 5 milyon lot oldu nerdeyse.. Tahta direniyor çıkmaya.. Bir tane babayiğit lazım kaldıracak

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Patron çıkarmak istediğinde siler . Birde tekkalemde 175 bin 150 bin yüz binlik alislar var güzel tahta 😅😅

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Endeks eksi ama Rıza iyi tutunuyor.Görüntü itibari ile Rıza'nın kâğıtlari firlaycakta sanki birileri kağıdı tutuyormus görüntüsü var. Oysa durum hicde öyle değil. Kağıt yukarı gitse herkes satıp gidecek. Eksiye gitse kimse almayacak. Rıza kağıdı yatay canlı tutarak müşteri çekiyor. Bayramdan sonra gümmmmm! Olacak. Herkes karını revize etmek isteyecek. Uzun vadede kimse Rıza ya güvenme cesaretinde bulunamaz. Bu yorumu bir yere not alın istiyorum. Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Endeks eksi ama Rıza iyi tutunuyor.Görüntü itibari ile Rıza'nın kâğıtlari firlaycakta sanki birileri kağıdı tutuyormus görüntüsü var. Oysa durum hicde öyle değil. Kağıt yukarı gitse herkes satıp gidecek. Eksiye gitse kimse almayacak. Rıza kağıdı yatay canlı tutarak müşteri çekiyor. Bayramdan sonra gümmmmm! Olacak. Herkes karını revize etmek isteyecek. Uzun vadede kimse Rıza ya güvenme cesaretinde bulunamaz. Bu yorumu bir yere not alın istiyorum. Ytd.
    56-57 kuruşken yaptığın bu yorumu kaydettim..

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Niye sıkıştın....

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mal mi satacaksın, mal mi dileniyorsun.

8.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Mal mi satacaksın, mal mi dileniyorsun.

Aslan daha dün ieyho bundan daha düşük kağıt mı var diye yazıyordun. Ordan mali satıp buraya geldin.şimdide burdaki malı satmak için piyasa yapıyorsun.koçum ben on yıldır buradayım alacak olsam daha uygun şartlar vardı, alırdım. Satip zararımı kurtarma ortamı olsa burada seninle olmazdim. Tıpkı üç beş yıl bekleyip 0.55 den satanlar gibi. Bunu en iyi Rıza biliyor. Rıza biraz yukarı ivmelese Rıza da ,Rızanin kağıtları da senin olsun.istediğin gibi pazar yapabilirsin.ytd.

Sayfa 156/199 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •