Ybtakasoranı bugün 50 altına düşer mi :he:
Printable View
şimdilik yukarı kırdığı yere çekildi
ancak 117 altına yerleşirse riskli - hatta daha sağlamı 116.5+-
Haber nedir
Tam havayolunu sokuyordu devreye YF tayfası 11.72-11.86 yaparak, sobelediler...
merrill ile yerli pala çarpışıyor...
Meri teyze anahtarı masaya bırakır bence
Spotun düşmeye tahammülü yok, tam düşüyor derken 10 dakikada 1000 puan aldılar yine
umarım şimdi haber kanallarında "borsa neden düşüyor, hukumet önlem almayacak mı? " tarzı yayınlar görmeyiz.. dün kapanışa göre sadece 400-500 puan düşmüş durumda.. ama gün içi zirve yaptığı için zirveden 1500-2000 puan satış yenilince belki "borsa düşüyor olaaamazzzz, önlem isteriz önlem isteriz"" yaygaraları başlar..
hisse taşıyan için sürekli artması güzel olabilir.. hatta depoda dururken herkesin hisselerini kıskandığını filan sanıp ayrriyeten mutlu olabilirsin.
ama viop işlemcisi açısından sürekli düşmesi de sürekli çıkmasıda eşit derecede kötü.. biz dalga istiyoruz..dalgalarda surf.. surf baby surf..hahhaahhhaaa..
Merrril günlükte -225 satışa çıkmıştı şuan -114. Geri aldılar.
ikinci dalga geliyor... :)
MSCI endeksinde alt sıralara düşürülürmüyüz diye aklımda deli sorular mevcut. YTD.
portföyümü %60 dolara çıkardım. 6,22 ortalamaya geldi maliyetim.
Şöyle kapanışa kadar satsa süper olur
Yeni borsacı kardeşlerim deneyim kazanır ☺
Damat yapistir merrile islem yasagi
Gitmek isteyene gule gule
Ne kdr paylari kaldi bu soyguncularin
Madem 5 yilda % 300 enflasyon yedik bari hisselerden telafi ederiz.
Yapıştır yasagi su itlere
OYAKC devre kesmiş... Durmaksızın yükselen bir kağıttaki karşılıklı işlemleri SPK neden araştırmaz acaba?
bagımsız habercilik adına ilk yayını ben yapayım, halkın duygularına tercuman olayım :kahkah:
"soruyoruz, borsa neden düşüyor, hukumet önlem almayacak mı ??, ciddi üzüntü yaratıyor yatırımcılarda, lüttffeeenn lütfeeen önlemler paketi devreye alınsın.."
hahahhaahhha...
kesin fetöcüler satmıştır. :)
Uzun zamandir ilk defa dün aksama doğru şort bastım 1000 puan soktu 10 dakikada. Neyseki bugün 400 puan kâr ile kapattım. Şort işi çok stresli.
Yabanci mal almak icin yirtiniyor hakimiyeti kaubetmek uzere bu ulkedeki bunun icin cildirmis gibi dusurmek istiyor
Paylari dusuyor borsa cikiyor bu cok kotu onlar icin ya hakimiyeti kaybedecekler ya cok daha yukaridan alip 200000 hareketi yapacaklar
KOÇUM TÜPRAŞ nasıl dayanıyor....
Dünkü gitmediğine sayıyor herhalde...
Su yarim saatlik satista %1 lik daha kurşunları gitmistir %49 dur su an
Büyük kagitlar bedava ve paylari hizla azalıyor kursunlari yani
Yabanci buyuk panik halinde bana gore
bence satış komple yasaklansın. sadece alış olsun. alan bir daha satamasın. böyle rezillik olmaz.1500 puan düşmek ne demek?
İyi gidiyor şimdilik.
https://www.tradingview.com/x/bPVBJ9qs/
biraz düşünce SHORTÇULAR hemen çalı altından kafayı kaldırmışlar...:)
son 3 ayda bu 20 kere olmuştur..sonra tekrar çalı dibinde saklanmaya devam etmeler.
erken sevinmeden piyasaları izlemek lazım.
7 yil once peynir 10 tl varmiydi
Su an 50 tl
7 yil once garan 9 11 arasidi
Su an 8
Kovun gitsin su itleri dogru duzgun bi yapmis olursunuz
ostımde ki komşuyada vermişler sopayı
Aferin pala günlerdir söylediğimiz 119.500 den silkeledin milleti beni takip eden kazanır ne diyorsak o durmak yok yola devam bilanço ayındayız gelsin yeni zirve bol kazançlar esen kalın.