Donald J. Trump
@realDonaldTrump
NASD** HITS ALL TIME HIGH!
![]()
Kapanış itibari ile düzeltme ihtimali ortadan kalktı gibi görünüyor ama yarın netleşir. Yabancıya açığa satış olayı gidişatı bir süreliğine değiştirmiş gibi duruyor.
Düzeltme olmayacaksa 120bin lerde soluklanabilir...
Yön tayini yapmak çok zor, her gün yeni bir kural çıkıyor :-) ancak yönetim yukarıları hedefliyor gibi görünüyor alınan kurallara bakılırsa...
YTD...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Bu algı insanı batırır işte. Açığa satış hala var yabancı istrse yerli kurumlardan açığa satış yababilir. Şimdiye kadar short olanlara dikkatli olun dedim bundan sonra endex şiştikçe long olanlar çok dikkatli olsun. Shorta terse kalanın çıkma şansı olabilir ama longda terse kalana çıkma şansı vermezler battığını görürsün sadece. Longa terse kalanın stopu da tutmaz bi anda düşüyor çünkü fiyat. Stop girersin güvenirsin bi bakmışsın çalışmamış ondan sonra aracı kuruma istediğin kadar küfret artık iş işten geçmiş olur.
Düşmeyen Borsa yapmişlar O.g..
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğleniyor muyuz gençler ne dedik 98 den beri hep yukarı en son ne dedik 114 te 119.500 gerisi yalan hisse söyledik u.30 dan ordada voleyi vurduk herkes vursun istedik haber verdik en son buz gibi kola var dedik 60 lira yolculuğu başladı dedik nasiplenenler oldu ise ne mutlu bana şimdi dostlar u 30 dan incelenmesini istediğiniz hisse senetleriniz varsa sizler için inceleyebilirim naçizane hayat paylaşınca güzel bol kazançlar esen kalın.
Yer İmleri