sistem cok kripto veriyor bazıları paribuda yok
Printable View
teşekkur ederim çelik hocam güzell olanlardan örnek verebilirmisiniz hafta sonu onlarda değerlendirmek istiyorum [emoji846]SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klayusd
xvsbusd
sensousd
fct2usd
bızzusd
vlxusd
cndusdt
pıusd
mıthusd
tusddaı
mdausd
ctcusd
nutusdculated by tradıngvıew)
aucusd
busdbrl
bızzusdt
usdnusd
usdtbrl
amznusdt
usdtusd
lambusd
usdtusdc
aaplusdt
sistemin verdikleri bunlar :)
teşekkeür ederim hocam Allah razı olsunSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad bunlar ne oz büyücüsünün sözleri mi? :)
Eskiden forexs te yapıyordum ama her vakit pc basında olman gerekiyor yoksa patates oluyorsun anında :)
Piyasalarda kar satışları var asıl düşüş hep erteleniyor bizim işaret fişeğimiz ne olmalıdır hakan ve mebes yılın ilk sorusu :)
deneme amaçlı biraz coin aldım, taş alsam bundan iyiydi. hiç mi hareket etmez :)
izlemedeyim hocam hareket edenleri not edicem SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılın ilk sorusu da bu kadar zor mu olur üstad işaret fişeği bence menkul kıymet yatırım ortaklıkları hisselerinin yükselişe geçmesi
Yggyo yani yeşil adayımız tavan yapmış hayret mebes hiç bahsetmiyorsun :):):)
Üstad YGGYO zincirlerini kırınca bilgi vereceğim demiştiniz asıl yükseliş bu mu başlangıcı
sizlere şöyle bir bilgi vereyim gecen düşüş öncesi bankalar hemen hemen hepsi ralli havası oluşturdu ve her banka 2000 puan yükseldi 5 olanlar 7 ..7 olanlar 9 oldu sonrası düşüş oldu şu an bankalar o cıkışın düzeltmelerini tamamlamak üzereler tekrar yukarı sert gidebilirler .bu demektirki öncü gösterge bankalar
Tüm borsalar kırmızı bizde kırmızı. Eğer onlar yeşil olup biz kırmızı olsak tehlike başlar. Gerçi bugünkü terslik örneğin bankalar satışta. Ihlgm ve birçok benzeri kâğıda yabancı ilgisi devam ediyor . Borsa eskisi gibi işlemiyor. Bazı kağıtlara çok iyi para girisi oldu . Çoğu da yabancı...
Yani üstad babalar izini bu şekilde mi kaybettiriyor :)
tamamdır çelik hocam listeyi takip ediyorumda o kadar güzel ki fakat dediğiniz gibi yok paribuda nasibizde yokmus ne yapalım liste fırtina gibi esiyor hocam şuanda SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar devamlı strateji değiştiriyor bir yerde takılı kalmıyorlar örneğin yabancı alımı görünüyor ihlgm de normalde tavan olması gerekiyor ama bazı uyanık forexsciler bulgaristan romanya gibi yerlerden ofisler açmışlar yabancı kurumlarla iş birliği içersinde mal virmanlıyorlar bizde yabancı diye seviniyoruz utopya ve nibas ta bunu yaptılar cok dikkatli olmamız lazım
Şu anda yurt dışına bağlı hareket etmemiz bence çok iyi . 'taki tersine dönene kadar . Fed son açıklamasında borsa ve türevlerin sert düşüşlerine müdahele edeceğini açıkça söyledi. Bizim içinde iyi açıklama. Dolar düşüşü devam ederse borsa için iyi olur . En azından sert düşüşler olmaz ...
Son dakika:
Standard and poors, türkiye'nin kredi notunu 'durağan' görünüm ile 'b+' olarak teyit etti.
S&P'nin USDTRY tahmini 2021 sonunda 7,52, 2022 sonunda 7,79, 2023 sonunda 8,25, 2024 sonunda 8,62 seviyesinde bulunuyor dolarcılara hayırlı olsun :)
İyi geceler. Kabus gibi bir gündü.işteydim.fazla takip edemedim.ara ara baktım.neyseki az hasarla günü kapattık .bunada şükür.
Dolar 6.50 ye düşecek diyenler var.7.10 dan aşağı düşmez diyenler var.krşke 7 nin altına düşse.
İyi geler cümleten.
Eksik olmuş.iyi geceler cümleten.
cümleten iyi geceler iyi tatiller
Iyi geceler ...
Hocam iyi geceler. Endeks için bende fikrimi söylemek istiyorum. İki haftadır 1560 üzeri kalıcı olamıyor ve 1508 altınada inmiyor. Bu iki rakamı izlemekte fayda var. Haftaya 1560 üzeri kalıcılık sağlarsa 1640 lara dek yükselip oralardan 1350 lere dek bir düzeltme gelebilir.
iyi geceler hocam SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ören, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İhlas Holding'in projeleri hakkında bilgi verdi. 2020'nin pandemi sebebiyle zorlu bir yıl olduğunu, ancak İhlas Holding'in bütün şirketleri ile başarılı bir sınav verdiğini anlatan Ören, 2021'de ise İhlas Medya grubunun önemli hamlelere imza atacağını belirtti. Ahmet Mücahid Ören, Türkiye Gazetesi'nin pandemi sürecinde dahi tirajını artırdığına