tamamdır çelik hocam listeyi takip ediyorumda o kadar güzel ki fakat dediğiniz gibi yok paribuda nasibizde yokmus ne yapalım liste fırtina gibi esiyor hocam şuanda SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar devamlı strateji değiştiriyor bir yerde takılı kalmıyorlar örneğin yabancı alımı görünüyor ihlgm de normalde tavan olması gerekiyor ama bazı uyanık forexsciler bulgaristan romanya gibi yerlerden ofisler açmışlar yabancı kurumlarla iş birliği içersinde mal virmanlıyorlar bizde yabancı diye seviniyoruz utopya ve nibas ta bunu yaptılar cok dikkatli olmamız lazım
Şu anda yurt dışına bağlı hareket etmemiz bence çok iyi . 'taki tersine dönene kadar . Fed son açıklamasında borsa ve türevlerin sert düşüşlerine müdahele edeceğini açıkça söyledi. Bizim içinde iyi açıklama. Dolar düşüşü devam ederse borsa için iyi olur . En azından sert düşüşler olmaz ...
Son dakika:
Standard and poors, türkiye'nin kredi notunu 'durağan' görünüm ile 'b+' olarak teyit etti.
S&P'nin USDTRY tahmini 2021 sonunda 7,52, 2022 sonunda 7,79, 2023 sonunda 8,25, 2024 sonunda 8,62 seviyesinde bulunuyor dolarcılara hayırlı olsun![]()
İyi geceler. Kabus gibi bir gündü.işteydim.fazla takip edemedim.ara ara baktım.neyseki az hasarla günü kapattık .bunada şükür.
Yer İmleri