Eğer 2 milyar dolarsa gerçekten kaçtığı ülke zayıf bir ülke ise korur bile deli para..Bu coin işine Allah'tan başlamadık..viop gibi bir kumarhane yetiyor.
Printable View
USDTRY 8.38
EURTRY 10.22
İyi ki borsa kapalı
7/24 tv de propaganda yapmaları gerçekleri değiştirmiyor. akdeniz de merkel, suriye de putin.. bunlarla konuşmadan adım atmıyorlar. tabanlarını gazlamak için ise gemileri ara sıra denize çıkartıyorlar sonra "planlı bakım" için tekrar limana geri..
Kaçtığı yer arnavutluk. Oradaki mafya avrupa daki şikeye karıştı. Kuvvetli yer.
destek verip vermemen konu değil. sadece destek verdiğin parlattığın şeyleri konuşuyorsun. muhalefetin yeterliliğini sorguluyorsun. akp'ye eleştiriyi ise ancak akp nin çuvallamaları sana hatırlatıldığında yapıyorsun, "bu konularda desteklemedim" diyorsun..kaldı ki desteklemediğini söylediğin şeyler son 20 yıldaki olayların nerdeyse %90'ı.. yani akp nerdeyse bütün meselelerde batırmış ama sen muhalefetin yeterliliğini sorguluyorsun..
genel olarak savunma sanayi gelişmeleri ve siha teknolojisi üzerinden projekte edilen güç söylemlerinin kamuoyuna yansıması konuşuluyor..başarı olarak..dış politika sadece bu mu?
avrupa istediği kadar mülteciyi bize geri yolluyor, para veriyor. mülteci meselesi ülke güvenliği açısından önemli değil mi? neden avrupa bize geri gönderiyor, ve neden akp kabul ediyor ? para için mi? evet para için elbette. veya kafana göre ülkemiz için çok gerekli mali kaynakları araplar ve abd için kanal açmak için kullanmak ne mesela ? bariz kötülük değil mi?
bu da bizi dış politikanın önemli unsurlarından birisi olarak ekonomiye getiriyor. abd iki dünya savaşında da ekonomisi geri kalan herkesi katladığı için başarılı oldu. soğuk savaş döneminde rusya silah sanayinde süperdi ama nihayetinde abd karşısında çöktü. istediğin kadar silah yap ekonomin kötüyse, icraatlerin çapsız ve yetersizse berbat hale getirirsin ülkeyi ve ekonomiyi, merkel'e diz çökersin yardım ve destk için.
Rabia öldü sisi en büyük kardesım olur. İsrail kan döküyordu şimdi konferanslara gel denıyor. Suriyede 30km güvenli bölge zafer kazandık abd baskan yardımcısı muhatabm değil aynı masaya oturmam dedi akşamına abd baskan yardmcısı masada poz veriyordu. Ne oldu suriye 30km olayları ??? Ver suriyeyi al karabagımı oldu.
Ermenıstan karabaga ilk saldırısında putin çıkıp ben ermenıstanın yanında olamam karabag ermenıstan toprağı değil ki destek vereym dedi !!!
Kımse gerizekalı değil daha cok söylenecek şey varda Allahında bir hesabı var bakıcaz. Milletin canına yetmıs yüreği olan secıme gider. Alsın güvenoyunu yapsn anayasasını kanal istanbulunu yapsın doları 15 20 50 kıme ne. Hadi buyur yap görelim
Dolar kontrol edilmezse ve mb güven kaybetmeye devam ederse vatandaşın finans sisteminden kaçma ihtimali var ki bu felaket olur. 2000 yılında bu oldu... Dolandırıcık olayları artarsa bu işi tetikler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karabağ'ın azerbaycan'a katılması muhteşem bir olay. azerbaycan açısından kuzey kıbrıs barış harekatıyla aynı değerde ve çok haklı bir dava.
ama burda asıl önemli olan birileri buna izin verdi ve azerbaycan kazandı. öbür türlü rusya onay vermese böyle bir şey olamazdı.
başka da bir şey yazmak istemiyorum. bunun siyasi malzeme olmasını putin ağzı kulaklarında izliyordur.
Ula ne kadar trol var. Bir PKK siz HDP bu ülkenin gerçeği. Kim iktidar olacaksa Kürtten oy almazsa iktidar olamaz. İki kutuplu ittifak var. Gergeroglu imam-hatip kökenili Türk. Milli görüş çizgisinde bir adam. Akp öncesinde de özgürlük çizgisinde biri. Mazlumder başkanlığı. Tutuyorsun içlerinde ki en temiz adamı içeri tıkıyorsun. Adam bir tweet yada haber paylaşmış. Paylaştığı haber yada Tweet yada habere dava yok. Yani kimi içeri atacaksın Ahmedi Ahmedin amca oğlu hırsız. O zaman Ahmeti içeri atalım. Bizdeki adalet anlayışı bu.
Adam onları ahlaken tedirgin ediyordu eylemleriyle,söylemleriyle.
Hırsız mırsız olsaydı umurlarında olmazdı.
Bi o Bi de yeneroğlu kimyalarını bozuyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende omurga var mı ki Türk Telekom un içi boşaltılip borcu bize kalıp kaçıp gidenleri misafir edenlere oraya aradığın iki yönetim kurulu üyesinin birini danışman birini yardımcın yapıyorsun. Ben CHP li değilim. Gül devlet terbiyesi görmüş üniversitesi mezunu üstelik doçent. Üniversite arkadaşları da var
Rusya bu şekilde giderse Azerbaycan Türkmenistan Kazakistani da gelecek te kısmen yada tamamen İşgal eder. Adam istediği yeri alıyor dalıyor ses yok.
Biden telefonu çaldırip kapatsın Pts sürü ile ABD ye gideriz.
Thodex çok bakan milletvekili götürecek deşdikçe pislik çıkıyor. Bu sosyal medya kötü bir şey hiç bir şey unutulmuyor.
Sizin aksine Bu forumda nadiren siyasi konulara giriyorum. Ne muhalefeti nede iktidari savundum....Kim hangi tarafi tutarsa tutsun bir ittirazim yok....
Ittiraz ettigim tek nok gerceklerden uzak asiri abartili beklentilerdir. Iktidar degisince ulkede her seyin cozulecegi ve ulkenin duzluge cikacagi soylemlerdir. Ulkesinin refaha, duzluge cikmasini istemeyenin ocagi sonsun. Yuvasi yikilsin.....Kim bunu istemez ki...?
?...Ama gercekler farklidir. Bugune kadar kac iktidar gittiyse o kadarda muhalefet partileri iktidara gelmistir.. Degisen, duzelen, cozulen pek bir sey olmadi bu ulkede.
200 yili askindir Ulkenin kronik sorunlari hemen hemen aynidir. 300 yildir ulkenin dunya ekonomisinden aldigi pay hemen hemen aynidir. Bunlar malesef bizim gerceklerimizdir..
Maliye bakanlığı istifa etti dolar kafadan düştü. Düşünün ki aynı kişi Naci Ağbal olsaydı ve istifa etseydi dolar sabah kaç ile açılırdı. Acı olan bir ülkenin maliye bakanı gidiyor pıyasa bunu kutluyor. Bir çok hükümet geldi gitti. İyi yaptı kötü yaptı. Ama ülkede hukuk vardı en azından. Ha siyasi baskı vardı ama bu kadar değildi. Uyuşturucu Baronu bile yırttı o kadar hukuk var
açıkçası ifaden anlamsız kaçmış. benim yazdıklarıma bakarsan ben arbitrajdan opsiyona kadar her konuda yazıyorum, siyaset de yazıyorum piyasa ile direkt ilgili olduğu için ama herkes yazıyor ben diğerlerinden daha fazla yazmıyorum, her konuda yazabiliyorum dediğim gibi opsiyon konusu mesela, span algoritması veya vadeli ile ilgili diğer teknik konularda dahil. hatta işlem biçimimi bile yazıyorum. ama esasen siz ağırlıklı olarak siyaset yazıyorsunuz bu başlıkta, isterseniz geriye doğru tarayın ve sonucu yazın buraya.
diğer yandan.. "böyle gelmiş böyle gider" şeklinde ifade ettiğin konuya katılmıyorum, iyi bir yönetim mümkün. ama şu anda Türk devleti tamamen ilkel bir zihniyet tarafından yönetiliyor ve potansiyelinin çok az bir kısmını kullanabiliyor. öyle abuk konulara vakit harcıyoruz ki. kanal istanbul saçmalığı dahil bu saçmalıklara. yapılan hatalı icraatlerin ülkeye maliyeti trilyon doları rahat bulmuştur..
Bu ülke yada dünyada bu kadar MB başkanı görevden gece alınmış mi yok. En basit her ilde vali var. Herhangi bir ilde akp il başkanını mi sözü geçer valinin mı.
Şuan totonla tavana vur dünya da güveni kaybettin. Ucuz bir ülkeyiz cennet bur ülkeyiz ama güven hukuk insan hakları adalet yok.
Abdüllah gülü dtcf sinin koridorlarında dekan kovalarken hatırlarım bide her 29 ekimde 10 kasımda kulağının ağrımasındanha bide atadıpı tüm adamların fetöcü çıkmasından hatırlarım. Başkada meziyeti yoktur.
iktidar değişince bu ülkenin sorunlarının % 90'ı çözülecek. bundan emin ol. 200 yılda muhalefet dediğin sürekli suçladığın taraf 20 yıl ancak iktidar olabildi. memleketi kurtarıp, yeni bir ülke kurdu.
ülke toplamda o 200 yıl dediğin sürede 15 yıl kemalizmle , 5 yıl da sağ-sol koalisyonuyla yönetildi. ki ben kemalistim solculukla sloganla ilgim yok, evrensel değerlerle, doğru olanla, faydalı olanla, bilimle ilgilenirim.
sağcıların bu memlekete ne faydası olmuş?
zaten şurda bir tane borsa viop vs yorumun yok. ne zaman siyasi bir şey olsa laf yetiştiriyorsun hemen.
Arkadaşlar SASA bedelsiz bölünecek.
Bedelsiz bölünme pay vadelilerde nasıl bir etkisi olur.
Mesela 6. ay 5.ay'ın altına gelir mi? Vb. gib...
Yani bedelsiz/bedelli bölünmelerin vadeler arasındaki marja etkisi nedir? Teşekkürler.
Abi adamın kulağı sıkıntılı o gerçek. Gidecen o bando buna ızdırap. Ha devletin resmi bayramları ile ilgili sıkıntı varmı bence yok. Atatürkçü olmak ayrı bir şey. Ben Atatürkçü değilim ama hakaret etmem ettirmem. Sonuçta kurucu lider. Atatürkçülük de RTE ye göre başka her dini siyasi görüşe göre başka. Nereye çekersen orayı kapsıyor. Yarın cüppeli de der ben de Atatürkçüyum diye
Iktidara yonelik elestirilerinizin hemen hemen coguna katiliyorum. Aramizdaki esas fark muhalefet yonelik asiri iyimser yaklasiminizdir....
Umarim guzel temennileriniz gerceklesir...Bunu istemeyenin kendisi gun yuzu gormesin.
Hocam 2001 devulasyonunu hatirliyorsunuz belki. Devulasyond kararindan once MB baskani kasadaki reservi belli banka ve holdinglere dagitmisti. Ayrica kendi sahsi TL hesabinida dovize cevirmisti.
Yani kisacasi degisen pek bir sey olmadi ulkede...Biz yinede umudumuzu yitirmiyelim tabi.
Erbakan ile kimse mukayese edilmez adam süper Zeki. Alaman Leopar tankında adamın patenti var çatır çatır para geliyor hala varislerine. Tarikat ehli ile cukkaci tarikat farklı. Biri sade. Kibir menfaat yok. Cüppe yle gezip el öptüren uçkuruna düşkün sapıklar ile karıştırmayın
https://ibb.co/jvr6fFN
23 nisanı forumda ilk kutlamak bize nasipmiş. kutlu olsun.
anadolu ve rumeli müdafaa-i hukuk cemiyeti 23 nisan 1920'de ruhtan bedene geçmişti. hepsi vefat etti, ama ruhları bu ülkeyi terk etmez.
hepsinin emaneti boynumuzadır.
2001 de ki olayda fed faizi %5 idi %6 ya yürüyordu. O ortamda hükümet %9 ile borclanıyordu. Ülkede vatandasn alım gücü vardı maaş ile geçiniyordu .
Fed faizi bugun %0.25 dünyada oluk oşuk para akıyor sen %7 8 ile tefeci faizi ile borclanıyorsunuz.
Siz bu 2001 masallarını dıj güçleri yok dünya lideti hikayelerini kahve köşelerinde neyin ne oldugunu bilmeyene yutturursunuz ancak.
Bu halk gerizekalı değil
Yav ne tartışıyonuz. Dipçuk gibi ekonomi, das gibi borsa var ülkede. Millet parayı nereye harcayacagini şaşırıyor da tosuncuklara kaptırıyor. Para bol millette:)
20 yaşında böyle bir platform kuracak
Bakanların makamlarında çok samimi görüntüler verecek
Ünlüleri reklamlarda onatacak
Bürokrasi ve kurumlardan hızlıca onay alarak bu düzeneği kuracak
Başka kimseye izin fırsat yetki imkan verilmezdi zaten
Bu işi ancak bir cehapeli yapabilirdi
Bu ülke yıllardır cehapenin yüzünden bu durumda cehape demek bu demek
Çok net tuz kokmuş bikere
Yeni çekti dikkatimi , nick resmin kimin olduğunu biliyor musun???Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu DOW da tam ruh hastası, adamlar dün verdiklerinin fazlasını bugün geri aldılar, kesinlikle düşüşe tahammülleri yok