Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
.

diğer yandan.. "böyle gelmiş böyle gider" şeklinde ifade ettiğin konuya katılmıyorum, iyi bir yönetim mümkün. ama şu anda Türk devleti tamamen ilkel bir zihniyet tarafından yönetiliyor ve potansiyelinin çok az bir kısmını kullanabiliyor. öyle abuk konulara vakit harcıyoruz ki. kanal istanbul saçmalığı dahil. yapılan hatalı icraatlerin ülkeye maliyeti trilyon doları rahat bulmuştur..
Iktidara yonelik elestirilerinizin hemen hemen coguna katiliyorum. Aramizdaki esas fark muhalefet yonelik asiri iyimser yaklasiminizdir....
Umarim guzel temennileriniz gerceklesir...Bunu istemeyenin kendisi gun yuzu gormesin.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
Şuan totonla tavana vur dünya da güveni kaybettin. Ucuz bir ülkeyiz cennet bur ülkeyiz ama güven hukuk insan hakları adalet yok.
Hocam 2001 devulasyonunu hatirliyorsunuz belki. Devulasyond kararindan once MB baskani kasadaki reservi belli banka ve holdinglere dagitmisti. Ayrica kendi sahsi TL hesabinida dovize cevirmisti.
Yani kisacasi degisen pek bir sey olmadi ulkede...Biz yinede umudumuzu yitirmiyelim tabi.