bende de 5 as var :oleyo:
seans başladı beyler şeytanınız bol olsun :kahkah:
Printable View
bende de 5 as var :oleyo:
seans başladı beyler şeytanınız bol olsun :kahkah:
1995 öys de ülkenin en iyi endüstri mühendisliklerinden birini kazandım, ailemin tüm baskısına rağmen tıp yazmadım. Çünkü kendimde tıp okuyacak sabır ve uzun saatler boyunca ders çalışma azmini bulamadım. Üniversite sınavına hazırlanırken bile 6 ay ritalin kullandım, Tıp okumaya kalksam yıllarca ritalin kullanırdım. Tıp eğitimi zor ve meşakatlidir .Direkt insanla teması olan bir meslektir. İnsanın motivasyonu sadece parayla sağlanamaz kaldı ki 8-9 bin TL günümüzde kim ne derse desin yeterli bir maaş değildir. Üzerine bir de hastanedeki çalışma koşullarına bir tarafsızca bakın. Acil servislerdeki insan profiline bakın, sıraya bile giremeyen, saygısız yüzlerce insan dolu. Ben doktorlarımızın hakkının sadece parayla ödenmeyeceğini düşünüyorum. her meslekte olduğu gibi içlerinde tabi ki çürük elmalar vardır ama bu genel görüşümü değiştirmez.
,,,
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanlar önemsemedikleri şeyleri saklamazlar.
Sakladıkları anlamı olmayan şeyler travma belirtisidir.
ve gördükçe hırslanır, düşmanlaşırlar. nefretle dolarlar.
Ne kadar uzun süre saklıyorlarsa travma o kadar büyüktür.
Ama bu travmayı şu anki doktorlar yaratmadı.
Sorunu yine bir doktor çözebilir.
Ama mevcutsa tıp fakültesi diploma numarası alırım.
dow (ve belki ftse) için önümüzdeki bir kaç gün içinde %2.5 düşüş bekliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"
dün kapanışta yaptığı hareket olmasaydı..233 açacaktı iblis.
VİOP'ta düşen pay vadeli kontrat yok. Hepsi artıda, KCHOL bile.
NE olursan ol bir mesleği-kişiyi kutsayacak eziklikte olmamak lazım.Her meslek,makam ulaşılabilirdir.
Ben sana tıp mezunu olduğumu söylemedim.ÖSYM ile tıp fak. kazandığımı o belgenin ben de olduğunu söyledim.
Bu işleri bilmiyorsun... her sene ülkemde 30 kişi tıpı tercih eder,kazanır ama kayıt yapmaz ve EK YERLEŞTİRME İLE onların yerine başkası yerleşir..bu forumda yorumlarıyla kendini belli eden ve tıp rahatlıkla geçmiş puan kazanmış olan çok kimse olduğunu biliyorum.
İnsanlar kendi ulaşamadıklarına başkasının da ulaşmasını mümkün -zor görürler.
OLAY SADECE HEKİMLERİN HALKINA HİZMET ETMESİ GEREKLİLİĞİNE OLAN İNANÇTI.REST ÇEKMENİN doğru olamdığı..konuya bak nereye geldi.
Amerikan İmparatorluğu nun böyle böyle bitirecekler sanırım. Herhalde biz de göreceğiz bir imparatorluğun çöküşünü.
Şu emtialar çökmeye başlasın petrolle birlikte hele bir..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alt kademeye alım yazıyoruz yazdığımız kademe destek oluyor vermiyor
Halk ödediği vergilerle kendinden kesilen ücretlerle eğitim imkanını tüm yurttaşlarına tanır.Kişilerin halka borcu vicdanı eksendedir ve mecburiyeti yoktur.Kaldı ki ülke dışında da doğru şekilde bizi temsil etmesi gurur kaynağımızdır.
Bu siyasi otoritenin şark kurnazlıklarından biri de kendi basiretsizliklerini belli bir gurubu şeytanlaştırarak hedef şaşırtmaktır.Sen maaşların satın alma gücünü neden hiç ettin?Nitelikli insanların dahi bir ev bir araba alamadığı bir ekonomik düzeni nasıl oluşturdun?Hiperenflasyon ve gizli devalüasyon ile halkını nasıl bu hale getirdin onu sormazlar.
Sen ne iş yapıyorsun.
Ürettiğin mal veya hizmete son bir yılda yaptığın zam nedir.
Halka hizmet yalnızca doktorun görevi mi
Mesela ürettiğin mal ve hizmete son bir yıldaki doktor maaş zammından daha fazla zam yaptıysan
ve bunları yazıyorsan kendini ahlaki sınıflamada nereye koyuyorsun.
Bana özel mesajla dediler ki, bu adam troldür, cevap vermeye değmez. Ben de bıraktım, size yazan olmamış diye yazayım dedim. Şimdi onu ret listeme de aldım, gereksiz saçmalıklara ayıracak zamanım yok zira.
Maliyete az ustundeyiz , tek hata full malda olmak uçacak kaçak heyecani oldu yine.
Herkese kazandiriyo adam para dağıtıyor.
Onlarla basetmek için biz de imparatorluk kuralım. Nasıl olsa idmanliyiz bu konuda. Islak rüyalar biz de görelim. Dünya değişiyor.. Avrupa Birliği gibi hümanist ideal, felsefe ile kurulmuş bünye kötü bir sınav verdi. İhraç edemedi kuruluş felsefesini, belki de bir oyundu. Yine mutlak güç silah felsefesine geri dönülüyor. Hiç hoşuma gitmedi. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİM'e bu cuma asistan doktor gelecekmiş.
https://pbs.twimg.com/media/FNWJJe2XsAUngIR.jpg
20 yıldır hissenetteyim.Kimler geldi geçti.
Öyle kendiniz gibi düşünmeyenleri TROLL olarak nitelemeyi de bırakın.İnsanları kendiniz gibi düşünmeyin..SİYASİ KONUYA ÇEKMENİN ANLAMI YOK.O ZAMAN DEVLETİN OKULUNDA OKUYAN ÖĞRETMEN-DOKTOR-MÜHENDİS hepsi çekip gitsin.Bunu mu istiyoruz?
Tüm forum önünde benden özür dileyeceksen TC Lİ-TARİH SAYILI BANA AİT BELGEYİ YOLLARIM DEDİM...Ahlak vs. gibi yandan da vurmayın.
maksadını aşan sataşma olmadıkça konu benim açımdan kapanmıştır.
abka bana benzemeye başladın demiştim, pişman ettin beni..şu halini görünce, üzüldüm.
şunu anlamak çok mu zor...vasatlık kutsanıyor, liyakatin hiç bir önemi yok gibi davranılıyor...hak yeniyor...doktorun kazandığına laf edilip, kendi zibidi trolleri 3-4 yerden birer doktor maaşı alıyor.
ben de pit gibi, puanım en yüksek tıp a yetmesine rağmen, ben bu işi yapamam diye yazmadım...çok doğru karar vermişim.
yok çok iyi kazanan varmış, yok zengin olanı varmış..neyse ne..zerre heves etmem...ben lisdeyken bile her şey para değil demişim, şimdi mi paraya heves edeceğim.
mevzu aslında doktor lar değil...mevzu kafası Allah'ın bi lütfu olarak iyi çalışan, üstüne kendisi de azimli-çalışkan birilerinin iyi konuma gelmesi..aslında iyi maaşlı beyaz yakanın tümünü bitiriyorlar sırayla...bugün 20 bin üzeri aylık alan her beyaz yaka adamların hedefinde. bunun anlamamak için geri zekalı olmak lazım.
Şu giden gitsin ciler varya..küfürbaz biri değilim, ama benim bile acayip küfürler geçiyor kafamdan...bakma burada yazmıyorum, ama öyle böyle değil, iyi küfür ediyorum.
ben zaten unumu elemiş, eleğimi asmışım...Allah bana maddi manada hayal bile etmediğim şeyler sundu..ama yaşı 20-30 arası yeni hayata atılan ya da atılmak üzere olan ülkenin değeri gençleri zorda..fırsatını bulan kaçma derdinde...bunlar için giden gitsin diyen, katıksız vatan hainidir bence.
İş te bilmiyor bunlar.. bir üniversite mezunu adamın devlete maliyeti bir milyon dolar. Yediği içtiği ile sağlık masrafı ile. Almanya alıyor bunu hazır yetişmiş yüzbin dolar harcıyor, dokuzyuzbin tasarruf ediyor. Bizim mallarda giden gitsin diyor. Yazık.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu etki etti belki
>>>>>>>>>>
10.12: Strana.ua sitesinin haberine göre, NATO üyeliği ısrarından vazgeçen Kiev yönetimi, devletin "tarafsız statüsünü" ilan etmeyi kabul etti. İktidardaki Halkın Hizmetkarı partisinin NATO'ya katılmanın imkansız olduğunu açıkladığı ve "ülkenin güvenliğini garanti altına alan yeni bir anlaşma yapılması gereğine" dikkat çektiği bildirildi. Zelenskiy'nin bu konudaki açıklaması bekleniyor
CAUTİONARY; Becereksiz bir hükümet var mı, evet.Burada defalarca biz bunların acubei hilkat yöntemlerini eleştirdik.
Tek adam,kayırmacılık ,PEŞ KEŞ ÇEKME ,ben bilirim demeler.SON 3 YILDA NELER DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DEFALARCA BURAYA YAZDIM
Ama bu ,KÖYÜ SATARIM HA, mezun olunca çeker giderim TEHDİTLERİ asla doğru değil.Olan bu halka olacak.SENİ vergiler okutan halka vefa borcun var.
Bunun anlaşılması çok mu zor?
Benzeme işi de hoş değil.Yaşını başını almış adamız.Kimseye benzemek gibi bir niyetim yok..Ama hakikat noktasında çoğu konuda mutabık oluruz o başka.
Sayın Cautionary aslında en düşük sosyo-kültürel seviye bile durumun farkında
Bunun en basit örneği İstanbul Gaziosmanpaşa'daki aynı bahçe içindeki 2 ayrı ASM
Streeet view görüleceğiüzere
https://www.google.com/maps/place/Ka...6!4d28.8822624
Şimdi karadeniz asm de 8 doktor da 35.000 den fazla kayıtlı hasta
14 nolu ASM de 6 doktorda 10 000 den az kayıtlı hasta
en az yarısı da ilçe sağlık müdürlüğü tarafından şahıslar istemese de
yapılan kayıtlar
Kendi gönüllü kayıt olanların tamamına yakını da tek doktorda
sebebi ne
bilmeyenler anlamayanlar ,anlamak
istemeyenler için az sonra.
eğer bunu bilmeden diyorsa mallık, bilerek diyorsa vatana ihanet..ötesi yok.
diğer taraftan, kafası çalışan, iyi yetişmiş adam..ideolojik bağnazlığı da yoksa, kolay kolay baş eğmez, iş için kimseden torpil beklemez..yardım istemeyi, boyun eğmeyi kendine yediremez. işte bu tür insanlar kayırmacı siyasal islamcılar için en büyük tehdir...bunların ülkeyi terk etmesi işlerine gelir, bu nednele zaten giden gitsin diyor tepedekiler...tabi bu durum vatana ihanet tezimi destekliyor.
bunlar iyi gunlerimizmis diyecegiz,daha kotulerini de gorecegiz anlasilan..25 lira mazot..30-35-50 ?
aracı servise bıraktım kavgayı kaçırdım.... :)
doktorun biri asistan doktorken golf aldım sıfır...
uzman doktor oldum polo alamıyorum demiş...
birazda gidenleri anlamak lazım...
Ben gitmeyi aklımın ucundan geçirmedim..gitmeyi düşünenlere de hep kalıp ülkemize hizmet etmek daha doğru dedim..yatırım için bile ülkemiz varken, yurt dışına yatırım yapmayın dedim soranlara.
ama son 10 yılda hızla kötüleşti her şey..mesele para da değil sadece..sosyal haklar, adam yerine konmama..hemen her yerde çapsız, liyakatsiz adamların yönetici olarak atanması.
sektör olarak telekom ve IT sektörünü biliyorum...buradaki insanlar fırsatını bulduğunda gidiyorsa, bir yerde sıkıntı var demektir...işin kötüsü ülkemizin geleceğini kaybediyoruz..bunu giden gider şeklinde basite indirgeyen, kafası çalışmayan, çapsız, liyakatsiz adamdır.
Çünkü orada bizim çok bilmişlerin kendi evlatları yurtdışında el üstünde tutulurken
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...-acti-6998485/
Bizde doktor ithal ederiz deyip ithal ettikleri çalışıyor.
Orada çalışan Tek Türk doktor ise hemen nufus bulabiliyor.
Daha enteresanı yabancı uyruklu yaşayanlarda yabancı uyruklu doktoru istemiyor.
biliçsizce yani yani yada bilinçli ama bilgisizce tek bir taraftan bakınca siyaset kavgası aynı şuna benziyor
karı koca şiddetli bir kavgaya giriyor kendi aralarında adam en son satırı eline alıp tam kadını doğrayacak hop adamın elini tutuyorsun.
sonra ikiside karı koca sana bakıyor sen kimsin diye sana sataşıyorlar. kadın demezmi o benim kocam döverde söverde.
lan az önce hayatını kurtardım :oleyo:
abka da ki psikoloji bu
Mallık-ihanet ,SENİ kamu kaynaklarıyla okutan halka hizmet etmemek için,geçici siyasal sıkıntılara tahammül etmeden gitmektir.
ve..bu reste yüce anlamlar veren kesimdir.
SÜREKLİ BEN HASTA BAKMAM,GREVDEYİZ...abd de maaş bu kadar. ozaman ben de giderim ,derse...siz ne dersiniz..onlara düşen sabırla halka hizmet etmek ve bu ekonomik dar boğazdan kurtaracak yeni hükümeti beklemektir.(12 ay kaldı)
Bu tüm meslek erbabı için böyledir.Siyasi otorite gider ama halk baki.
NOT: konuyu kapatıyorum ama yandan dolaylı hakaret etmenin anlamı yok.
ülkenin koşullarını iyileştirirsen (demokrasi, özgürlükler, hukuk vb) kimse gitmez (net).