Muahahahahaha. Niyetini acikca belli etmis. Yildirim dussun diye beddua bile etmisim, daha acigi nasil oluyormus. Faks mi cekeyim? Telex mi?
Printable View
Muahahahahaha. Niyetini acikca belli etmis. Yildirim dussun diye beddua bile etmisim, daha acigi nasil oluyormus. Faks mi cekeyim? Telex mi?
Neyse iyi tatiller.
S&P, Türkiye'nin kredi notunu güncelledi -AA
S&P, Türkiye'nin kredi notunu güncelledi
WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "B"ye düşürdü, kredi notu görünümünün "durağan" olduğunu bildirdi.
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Açıklamada, Türkiye'nin uzun vadeli kredi notunun "B+"dan "B"ye indirildiği, kredi notu görünümünün ise "durağan" olduğu kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
8 den verdiler elimize zarar kol gibi, 5 e gelecek dedik beklemedik, inşallah seçime kadar çıkar zararımız :(
Mahkemeden haber var mi ki?
https://www.dizibox.tv/dizi/the-capt...n-the-capture/
Para yönetirken yaptığımız işin bu diziden pekte farkı yok.
Sayin 666, paylaşırsan mahkeme haberini memnun olurum.YTD
Dur bakalim. Laf sokmaya calisan cesetler biraz twittere, instagrama oraya buraya saldirsin. Biraz momentum buildup yapsin.
Yarın eğer ki; Anayasa mahkemesinden başvurduğumuz dilekçe konusunda olumlu olsun-olumsuz olsun bir yanıt gelirse yargının en üst noktası olan Anayasa Mahkemesinin Halkbankasını yargılayıp yargılamama yönünden karar verme süreci bitmiş oluyor...
Anayasa mahkemesi son yargı mercii olduğundan her şey net anlaşılacaktır kanaatimce.
Yatırımcı açısindan,uzun yılların- bekleyişlerin sonu olması dileklerimle...YTD
Yahu millet ozelden soyledigimi anlar, oyunumu ne bozuyorsun. Biraksaydin biraz kostursalardi. Ben once ogrenirsem ilk sana soylerim zaten. Muahahaha. Ama sen benden once ogrenirsin.
Yav şunun şurasinda 24 saat kalmış, benim 730 günüm geçti bu sayfalarda...😂😂Ben yarın yoğunum mümkün değil öğrenemem😚
Bu arada twitterda manipülasyon ile ilgili haberler mevcut.YTD
Evlilik dedikleri bu mu olsa ki. Gunlerini centiklemissin. Ya da hapis.
Tamam koyuyorum manipulasyonla ilgili kismi. Kafe'den. Kendi kendilerini yakalamislar. Simdi de kendi kendilerini yargilayacaklar.
Alıntı:
İstanbul merkezli 4 ilde, borsada işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, borsa işlemlerinde örgütlü ve organize biçimde usulsüzlük yapıldığı ve Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.
Söz konusu soruşturma kapsamında haksız kazanç sağladığı belirlenen 10 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.
Bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Ankara, Muğla ve Balıkesir'de belirlenen 17 adrese operasyon düzenledi.
Operasyonda 10 şüpheliden 8'i yakalanırken, 2 şüphelinin yurt dışında olduğu tespit edildi.
https://www.dizibox.tv/the-capture-2...-5-bolum-izle/
Özellikle bu bölüm ibreti alemlik.
Borsada bankacılık hisselerinde yapılan işlemlerin sorumlusu olarak gösterilen Mehmet Akdere gözaltına alındı
BORSAGUNDEM.COM/ ÖZEL HABER
Borsa tarihinin ilk vadeli işlemler krizinin sorumlusu olarak gösterilen Mehmet Akdere, Ahmet Can Teoman ve Bekir Sani Karayal'ın eşi başta olmak üzere 8 isim gözaltına alındı.
4 ilde 17 adreste sabah erken saatlerde düzenlen operasyonda M.A. (53), T.K. (23), E.K. (54), N.K.K. (44), A.C.T. (55), B.A. (45), H.G. (65) ve B.A. (23) isimli 8 şüpheli yakalandı.
Borsa İstanbul’da başta bankacılık hisseleri olmak üzere bazı hisseler yüzde 100’ün üzerinde değer kazanmış, ardından ciddi ralliler yaşanmıştı.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=52
SPK'dan suç duyuruları ve işlem yasakları ile ilgili açıklama -AA
SPK'dan suç duyuruları ve işlem yasakları ile ilgili açıklama
- SPK, 10 gerçek, 1 tüzel kişi için 2 yıl işlem yasağı uygulayacak
İSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında yer alan sözleşmelerde gerçekleştirilen işlemlerinden dolayı 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
SPK bültenine göre, SPK Borsa İstanbul nezdindeki Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında yer alan sözleşmelerde gerçekleştirilen işlemlerde sorumluluğu bulunan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. Aynı zamanda 1'i şirket 10 gerçek kişiye de Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/2 ve 6/2 maddeleri kapsamında 3 Ekim'den itibaren borsalarda 2 yıl süreyle işlem yasağı uygulanacak.
Suç duyurusunda bulunulan ve işlem yasağı getirilen kişilerin isimleri şöyle:
Ahmet Can Teoman, Barış Aşçıoğlu, Berke Arpacı, Eda Karayal, Hakan Gençoğlu, Mehmet Akdere, Necip Kaan Karayal, Nihal Kılınç, Poyraz Teoman, Tunç Karayal.
Ayrıca Akdere İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 2 yıl işlem yasağı uygulanacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bankaların eski zirvelerini görmeleri artık hayal diyorlar. Son bir hafta veriyorum. Sonrasında hisseden kesin çıkış yapmaya karar verdim.
KAP: [ ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1066467
Bu bahsettiğiniz fiyatlara tekrar geri geleceğine inanıyor usunuz?
tabiki kendi düşüncem
YT. değildir.
İki kıçı kırık borsa yı ne hale getirdi .
Bu kadar basit mi .yaaaa
İkı baldırı çıplak borsayı ne hale getirdi
Bizim borsa oyuncak mı
Traji komik . Insan düşününce bizim
Borsa yı çok basit miş bizim
Borsa evet iki baldırı çıplak borsayı çöp etti
İtibarı Borsa nin yerlerde .
Laf 'ın bittiği yer kim nasıl güvenecek
Nasıl yatırım yapacak
Y.t.d al sat tut tasviyesi değildir.
Bu yazı ironi dır
neden inanmıyayım ki borsada olmaz denilenler oluyor 2 ay öncesine kadar bu kağıdın 16,64 tavan göreceğini kim inanırdı:kahkah:
kaç kişi 10 liranın üzerinde satabildi
açıkçası ben 13,5 tan sattığıma bile sevinemiyorum 2,5 yıldır kan kusturdu
zaten kağıdın çıkmasıyla inmesi bir oldu kimse ne olduğunu anlayamadı
yarın 3,5 olmayacağının garantisi varmı ?neden olmasın
S&P, vergi indirimi planının ardından İngiltere'nin kredi notunun görünümünü düşürdü
Derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Başbakan Liz Truss'un vergi indirim planlarının ülkenin borcunun yükselmeye devam etmesine neden olacağı gerekçesiyle İngiltere'nin AA seviyesindeki ülke kredi notunun görünümünü "durağan"dan "negatif"e düşürdü.
Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, 23 Eylül'de yaklaşık 45 milyar pound büyüklüğünde kalıcı, fonsuz vergi indirimlerinin yanı sıra hanehalkı ve işletme enerji faturalarına maliyetli geçici sübvansiyonlar açıklayarak sterlin ve tahvil piyasalarını çıkmaza soktu.
İngiltere'nin ülke kredi notunu rakipleri Moody's ve Fitch'ten bir basamak daha yüksek belirleyen S&P, İngiltere'de kamu borcunun 2023'ten itibaren gayri safi yurtiçi hasıla payı olarak düşeceği yönündeki önceki tahminin aksine yukarı yönlü bir yörüngede gördüğünü söyledi.
S&P, İngiltere'nin önümüzdeki çeyreklerde teknik bir resesyona gireceğini ve GSYİH'sının 2023'te %0,5 küçüleceğini tahmin ediyor.
Yeni bir gun, yeni bir baslangic.
Ayni tas, gidecek hamam.
30'dan atilmis tellak.
İngiliz hükümetinin gelir vergisinde%45 oranının kaldırılması önerisinden geri adım atması bekleniyor- BBC
İngiltere Maliye Bakanı: Gelir vergisinde %45 kesintinin kaldırılmasının ülkenin karşı karşı olduğu zorluklarla başa çıkma misyonumuzla uyuşmadığına karar verdik
Günlükte 6.15 te GAP var gibi...
Ha bu saatten sonra ve her zaman da olduğu gibi graifk vs hikaye bu hissede..
Aslında kamunun hisselerinden uzak durmam gerekirdi aç gözlülüğümün bedeli, bu oldu...bir an önce 4 lere gel böyle süründürme de acılarımızı sarmaya yaralarımız da iyileşmeye başlasın.
YTD
Dolandirilmak istemiyorsan uzak dur dolandiricilik fonu hisselerinden knocker.
Bu herifler Sotonun ne karar verdigini de ogrenemyor. Turkiye gibi degil ne olacagina karar verip ustumuze oynasinlar. Direkt ustumuze oynuyorlar.
Ben isimi bitirdim. Sotomayor ablami bekliyorum artik.
Ablam kararini vermistir de... o katipler isi uzatiyor kac gundur upload etmiyor kararlari.