Sayfa 158/649 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Evlilik dedikleri bu mu olsa ki. Gunlerini centiklemissin. Ya da hapis.

Tamam koyuyorum manipulasyonla ilgili kismi. Kafe'den. Kendi kendilerini yakalamislar. Simdi de kendi kendilerini yargilayacaklar.

İstanbul merkezli 4 ilde, borsada işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i gözaltına alındı.
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, borsa işlemlerinde örgütlü ve organize biçimde usulsüzlük yapıldığı ve Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.
    Söz konusu soruşturma kapsamında haksız kazanç sağladığı belirlenen 10 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.
    Bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Ankara, Muğla ve Balıkesir'de belirlenen 17 adrese operasyon düzenledi.
    Operasyonda 10 şüpheliden 8'i yakalanırken, 2 şüphelinin yurt dışında olduğu tespit edildi.

2. https://www.dizibox.tv/the-capture-2...-5-bolum-izle/

Özellikle bu bölüm ibreti alemlik.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Borsada bankacılık hisselerinde yapılan işlemlerin sorumlusu olarak gösterilen Mehmet Akdere gözaltına alındı

BORSAGUNDEM.COM/ ÖZEL HABER

Borsa tarihinin ilk vadeli işlemler krizinin sorumlusu olarak gösterilen Mehmet Akdere, Ahmet Can Teoman ve Bekir Sani Karayal'ın eşi başta olmak üzere 8 isim gözaltına alındı.
    4 ilde 17 adreste sabah erken saatlerde düzenlen operasyonda M.A. (53), T.K. (23), E.K. (54), N.K.K. (44), A.C.T. (55), B.A. (45), H.G. (65) ve B.A. (23) isimli 8 şüpheli yakalandı.
    Borsa İstanbul’da başta bankacılık hisseleri olmak üzere bazı hisseler yüzde 100’ün üzerinde değer kazanmış, ardından ciddi ralliler yaşanmıştı.

4. https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=52

SPK'dan suç duyuruları ve işlem yasakları ile ilgili açıklama -AA

SPK'dan suç duyuruları ve işlem yasakları ile ilgili açıklama

- SPK, 10 gerçek, 1 tüzel kişi için 2 yıl işlem yasağı uygulayacak

İSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında yer alan sözleşmelerde gerçekleştirilen işlemlerinden dolayı 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

SPK bültenine göre, SPK Borsa İstanbul nezdindeki Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında yer alan sözleşmelerde gerçekleştirilen işlemlerde sorumluluğu bulunan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. Aynı zamanda 1'i şirket 10 gerçek kişiye de Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/2 ve 6/2 maddeleri kapsamında 3 Ekim'den itibaren borsalarda 2 yıl süreyle işlem yasağı uygulanacak.

Suç duyurusunda bulunulan ve işlem yasağı getirilen kişilerin isimleri şöyle:

Ahmet Can Teoman, Barış Aşçıoğlu, Berke Arpacı, Eda Karayal, Hakan Gençoğlu, Mehmet Akdere, Necip Kaan Karayal, Nihal Kılınç, Poyraz Teoman, Tunç Karayal.

Ayrıca Akdere İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 2 yıl işlem yasağı uygulanacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Bankaların eski zirvelerini görmeleri artık hayal diyorlar. Son bir hafta veriyorum. Sonrasında hisseden kesin çıkış yapmaya karar verdim.

6. Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 02-10-2022 saat: 21:29.

Alıntı Originally Posted by Soul Eater Yazıyı Oku
    Bankaların eski zirvelerini görmeleri artık hayal diyorlar. Son bir hafta veriyorum. Sonrasında hisseden kesin çıkış yapmaya karar verdim.
    artık çok geç operasyon bitti demiştim maliyet yüksekse 3 buçuktan bir miktar alıp maliyet düşürmek en mantıklısı yeni girecekler ise 10 bin defa düşünün 3 buçuk yolcuğu başladı bu sefer 3 buçuktan benim olacak hulkiye açtım kollarımı bekliyorum

8. KAP: [ ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1066467

Sayfa 158/649 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •