Genel kuruldan hisse fiyatını etkileyecek bir beklenti var mı ?
Bizim şirketimiz battı mi da her gün düşüyor .....
Acemşah buralarda yazmayı bıraktı ise nerede yazıyor degerli forumdaşlar 🤔
Fazla zorlamamak lazim bazi seyleri.
Derler ki olmuyorsa bir numara buyuk al. :)
Sayın dudu, diyelim 100 liran var 10 lirası ile X hissesi, 10 lirası ile Y hissesi aldın 30 lirası ile altın kalan 50 faizde falansa hissenin her iniş çıkışına kafa yormaz insan demi? Ama kaç kişi yapıyoruz bunu demi? Lafım size değil kendime...
Bugun mevduat donusu oldu . Sagolsun 10 bin lot daha koyduk gecen hafta olsa 8 bin lot alacaktk 🤣🤣 boyle.kerizi nerde bulucam . 48 38 arasina gelsin ozaman daha farkli fikirlerim var . Strateji herseydir . Zamanda parada sizde akıllı olursanız
Alacaksin boyle kucuk hisselerden 4-5 tane portfoyun %10 u ile max ve ya nasip diyeceksin, artik 5 yil mi beklersin 15 yil mi Allah bilir..
1-2 tanesi yeni bir HEKTS olursa paranin sakufuna indirirsin...:)
Her hissenin bir zamani vardir o zamani bekleyeceksin ya seve seve ya da seve seve yoksa kendini yipratmaktan baska bir sey olmaz bu is..
Burada bedava akil veriyoruz ama sonra kotu kisi oluyoruz..:)
Bizim millete iyilik yarasmaz..
Tabii her girisin bir de cikisi var...
Cikisi da iyi zamanlamak lazim yoksa kazanclar guneste kalmis kar gibi erir...
Bkz: sekil A da HEKTS
endekste 10.383.25 dikkat çekici bir destek..
5 gündür ''vurun kahpeye'' operası kapalı gişe devam ediyor.. belli ki pala oyun için, karaborsa da bile, bilet satmış..umarım şişman kadın sahneye çıkar. .. iyi çalışmalar..
Son desteğide kırdı geçmiş olsun. Bu saatten sonra ne desek boş. 9 ay mal taşıyanlar da çıkış yapmaya başladı mecburen. Artık büyük bir alıcı gelmezse ilk destek 49. ytd...
https://i.hizliresim.com/j0pxmzh.png
Uzun vadeli bir bayrak formasyon oluşumu var...
54,00 formasyon alt bandı kuvvetli destek....
Halka arzdan itibaren oluşan Trend desteğine çok yakın....
Düzeltmede sona yaklaşıldığını düşünüyorum...
Zira şirketin temel değerleri ve orta uzun vade büyüme beklentileri düşüşü desteklemiyor...
Aynen ky yim . 52 bin lotum var . 1 kurusu benim paramdan degil . Ana paramla yigilacagima her ay bedava parayla aliyorum . Hisse tl den daha fazla deger kaybediyor ordanda karım var .
Sen 10 aydır basini bekelrken tum paranla benim param hala bosta 52 bin lot kardaym .Tum ky lere slm olsun .
Ali Yazar Veli bozar diyelim o zaman.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elaman masaya oturmuş elini söylüyor...hay Allahım ya..ne günlere kaldık..bu acemileri şahı kendi gibi acemi bilgisz murıdleri doldurmuş..tahtacı söylediğin eli görmeyecek ve seni zengin edecek. kamera şakası mı acaba...ayağına sıkmaya devam..et
Paranoyaya gerek yok.
Bu tahtada tahtaci filan yok.
Tahtaci olsa coktan harekete baslardi.
Bu su anda basibos takiliyor, yavas yavas asagilara suzulebilir yercekimi etkisi ile...
Acem dediginiz sn. Acemsah ASUZU da 10 sene bekleyip dolar bazinda x10-15 kazanmis cok muhterem bir sahis.
Onunde jaketinizi iliklemeniz gerekirken adama hakaret ediyorsunuz.
Piramit son bir ayda 253 bin lot sattı iyi çocuk ya …..
Kimssnin lot saydigi yok beyler sacma sapan ky hayalleri bunlar . Adam 10 dan 75 e goturmus zaten . Donmus usd ye park etmiste olabilir . Oyle ise 1 sene 1.5 sene daha surer bu olay .
Zaten enflasyon %75 tum parasiyla baliklama dalanlar iceride .
Bir sozde acemsahci zannedenlere , adamin parali grubu var . Yardim adi altinda . Belkide grupca girip burda bedava yazip cakiyorlar .
Gayet dogal buda becerebiliyorsa. Milletten para niye istesen ozaman ayni seyleri burda yaziyorsa ??
Asuzu da 10 sene felan beklemedi . Dudu kendinden buyuk gormeyince laf arasnda giydiriyor .
Bu onlara benzemez bu yeni arz grsf oturacakta yillar surecekte. Vs vs. Bunun isi cok . Haber felanda yok zaten. Haberlik bir sirkette degil zaten . Sabrinolan 2030 a kdr bekler . Yoksa bir cacik beklemeyn bence
Tahtaci vs hikaye es dost herkese aldirin bakin ne oluyor. Bir avuc lot var zaten dedik 3 evi olan 1 m dolardan 600 bin lot eder . 20 kisi 12 m lot eder . Piramit zart zurt hikaye .
Nekdr cok alım okdr iyi. Hicbise yapamaz lot kaptirmakdn baska .
3 hane olur dediklerinde kaç, 10 sene bir şey bekleme dediklerinde topla ...
Yatirimci iliskileri telefonlara cevap vermiyormus.
Arayan cok mu ne?
Dudu bey hisseyi satmıştiniz diye bilyordum 🤔😂
Sayın Acemşah in bir açıklama yapması gerek ayda bir bile olsa
öyle bırakıp g i t m e k yok efenim
Saygılar herkese
10 dan 75 piramit ve citi götürdü. Citi ortalama 40 ile 4 milyon lot topladı sonra 65 ortalama ile 2 milyon sattı. Yani kalan malların maliyeti 15 :).
Piramit devamlı al sat yaptığı için onun maliyet karışık ama adam tahta yapıcı sonuçta istese 1 hafta tavan götürür.
Burada en büyük maliyet İş de. Citinin sattığı çoğu malı o topladı. Yaklaşık 2 milyon lot 65 tl civarı aldı. Ama daha sonra hiç topa girmedi. Onun hareketi de belirleyici olacak.
10 sene beklemeyi goze almadan girmemek lazim boyle hisselere...
2008'li yıllar,Mortgage sonrası. Bufett önümüzdeki 10 yıllık süreçte sektörün/şirketin potansiyeli olduğunu söyleyerek
satın alım yapıyor. (Geçenlerde baktım da general electric imiş. ) O dönem dedim içimden,amca yaş 78,on sene sonrasını mı planlıyorsun. Mevlam ömür verince veriyor işte. Onaltı sene olmuş,GE'yi de iyi kar ile satmış bu arada.