Sayfa 159/271 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 2164 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Paranoyaya gerek yok.
    Bu tahtada tahtaci filan yok.
    Tahtaci olsa coktan harekete baslardi.
    Bu su anda basibos takiliyor, yavas yavas asagilara suzulebilir yercekimi etkisi ile...
    Tahtaci var patron yani Piramit. 10 liradan 70 e o sürdü. 9 aydır baskilayan da o.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Acem dediginiz sn. Acemsah ASUZU da 10 sene bekleyip dolar bazinda x10-15 kazanmis cok muhterem bir sahis.
    Onunde jaketinizi iliklemeniz gerekirken adama hakaret ediyorsunuz.
    Bundan da kazanacaz en az 10 kat. 1 dolardan aldım o zamanlar dolar 20 liraydı ama 2 seneye 10 dolara veririm.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Aynen ky yim . 52 bin lotum var . 1 kurusu benim paramdan degil . Ana paramla yigilacagima her ay bedava parayla aliyorum . Hisse tl den daha fazla deger kaybediyor ordanda karım var .

Sen 10 aydır basini bekelrken tum paranla benim param hala bosta 52 bin lot kardaym .Tum ky lere slm olsun .
    Adamlar lot sayıyor sen yazıyorsun. Tamam bedava maliyet olabilir ama genede yazma. Ben topladığım belli olmasın diye 2 farklı kurumdan topluyorum yolsa takaslarda bile çıkarız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Tahtaci var patron yani Piramit. 10 liradan 70 e o sürdü. 9 aydır baskilayan da o.
    Piramit iyi cocuktur yapmaz oyle seyler.
    Ayrica spk tureksdeki hatali islem sonucu agir ve orantisiz bir ceza verdi diye bu konularda cok dikkatliler.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Piramit son bir ayda 253 bin lot sattı iyi çocuk ya …..

6. Kimssnin lot saydigi yok beyler sacma sapan ky hayalleri bunlar . Adam 10 dan 75 e goturmus zaten . Donmus usd ye park etmiste olabilir . Oyle ise 1 sene 1.5 sene daha surer bu olay .

Zaten enflasyon %75 tum parasiyla baliklama dalanlar iceride .

Bir sozde acemsahci zannedenlere , adamin parali grubu var . Yardim adi altinda . Belkide grupca girip burda bedava yazip cakiyorlar .

Gayet dogal buda becerebiliyorsa. Milletten para niye istesen ozaman ayni seyleri burda yaziyorsa ??

7. Asuzu da 10 sene felan beklemedi . Dudu kendinden buyuk gormeyince laf arasnda giydiriyor .

Bu onlara benzemez bu yeni arz grsf oturacakta yillar surecekte. Vs vs. Bunun isi cok . Haber felanda yok zaten. Haberlik bir sirkette degil zaten . Sabrinolan 2030 a kdr bekler . Yoksa bir cacik beklemeyn bence

8. Tahtaci vs hikaye es dost herkese aldirin bakin ne oluyor. Bir avuc lot var zaten dedik 3 evi olan 1 m dolardan 600 bin lot eder . 20 kisi 12 m lot eder . Piramit zart zurt hikaye .

Nekdr cok alım okdr iyi. Hicbise yapamaz lot kaptirmakdn baska .

Sayfa 159/271 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •