Son güne kadar bilançoyu bekletecek mi dersiniz? Yoksa bugün bir sürpriz olur mu?
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Son güne kadar bilançoyu bekletecek mi dersiniz? Yoksa bugün bir sürpriz olur mu?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
Banvt'de geçen sene patron (Görener ailesi-Bandırma) aylarca dolaşımdaki malı topladılar ve %96 a ulaştılar, 3 den 11 TL'ye kadarda hisse çıktı. Nihayetinde, Brezilyalı gıda devine 10.80 den satıldı Mayıs ayında (bende o fiat civarı vedalaştım).
Banvt'in ederi sadece 10.80 TL, ama yönetim kurulundaki Katarlı ortak satıştan 5 ay sonra bir borsa simsarına hisselerini emanet verdi, o da hisseyi yükseltti 25-28 den çaktı ky'ye, şimdi ise halka açıklığıda %8.29 a yükseldi.
Hisselerde alavere dalavere hep aynıdır, patron bir simsarla (şimdi yeni Türkçe ile spek olarak adlandırılıyor) ky'yi beraber sağmak üzere çalışırlar.
Böylece kendisine maliyeti 1 TL nin altında olan Katarlı ortak, hissesini ky'ye yıkmış oldu. Halka arz oluyor halka ırz.
Bilanço son gunu ne zaman
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yay gibi gerildi resmen. Her an iki tarafa da hızlı hareket başlayabilir. 25,4 stop-loss ile takip edebilirsiniz der grafiği!
Saatlik:
https://invst.ly/5pdy2
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla!
Satış fiyatı 11.51di sonra geçen süreç de eklenince 13 TL civarına gitti galiba lot başı. Onu da geçtim çok iyi kar açıkladı 6 aylıkta.
Şirketin ederi için sektör vs her şeye hakim olmak lazım ama 500 milyon lira borcu vardı onlar bir anda ortadan kalkınca direkt çok iyi kar rakamları ortaya çıkmaya başladı. 3. çeyrek bilançosu sonrası yıl sonunda 30 liralar sürpriz olmaz.
20'si yazıyor kap'ta
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eminmisiniz yirmisi yazıyor kap'ta ama
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl sır erecek gibi değil.. Finans kurumlarının bilanço son açıklama tarihleri 20 Kasım.. Finans dışı kurumların 9 Kasım.. Ee banvit finans dışı kurum olmasına rağmen KAP ta 20 Kasım yazıyor.. Yani süre uzatımı vs bir haber de yok.. Finans dışı olmasına rağmen neden sadece banvitin bilançosu 20 Kasım anlamış değilim..
Evet kusura bakmayın 20 kasım yazıyor.
26,8 hacimli geçilirse 27,5 sonrasında ise 28,6 ve 30,4 radara girer der grafik!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
Saman alevi gibi parladı söndü[emoji1]
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/NOL7Ba.jpg
Bugün yatırımcı ilişkilerini aradım tamı tamına 8 defa.. Yok yemeğe çıktı yok yemekten dönmedi.. Sonra tekrar aradım, telefon meşgul olduğu için sonra arayın.. Sonra yine yine derken 8 defa günün farklı saatlerinde aramama rağmen ulaşamadım.. Sırf bu konuyu sormak ve burada paylaşmak için.. Ama firmaya olan güvenim bugün zedelendi açıkcası.. Sizin ayın 9 unda açıklanacak deme sebebiniz nedir? Görüştünüz mü yoksa siz? Yada KAP taki bilgi yanlış mı? Yoksa sadece tahmin mi? Cevabınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
https://www.kap.org.tr/project/KAP/f...tuplar%2FGM774
son gün 9.11.2017 İnceleyin.....
20.11.2017 Konsolide bilanço son günü sadece borsada işlem gören banka ve katılım bankaları için
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...em-sanayii-a-s
Biz de biliyoruz ama buraya tıkladığında şirketten beklenen ilk 5 bildirime tıklarsanız 20 Kasım yazıyor.. Ya yanlışlık var yada şirket ek süre mi aldı dedim.. Ek süre olsa kapta olur.. Anlam veremedim
3. çeyrek gecen senenin 3. çeyreğine göre daha iyi gelecektir.kurban bayramında hiç etkilenmedik.hala 10 gün ara ile civciv sokuyorlar.tek negatif durum üretici üçretilerine grev den dolayı zam yapıldı. %10 gibi. bilançoda üretici ücretlerini yazan kalem var mı? ben baktım bulamadım.
2 gündür kağıdı satıyorlar. bilanço iyi gelmeyecek mi yoksa
26,20 ve üzeri kapanışlarda umudum artar. bu fiyatın altı benim için bıçak sırtı
Stop-loss (25,4) seviyelerine yakın seyrediyor. Tetikte olmakta fayda var der grafiği!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla!
dün kapanışı 25,30 yaparak hayal kırıklığına uğratan kağıt bugün %5 açılışta. iyi performans halinde bugün-yarın 29,20
26.83, 27.55 ve 28.7 seviyeleri sıralı dirençler. Hacimli geçilirse hareketleri hızlanır der grafiği.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla!!
Bugün bilanço gelir mi acaba. Ytd.
27,26 gören hissede yat.finans ve iş mal verince başa döndük
son yarım saatte atak yaptı.hacim iyiydi.....
Bilanço son değil miydi. Tavukları kesememişler mi ki daha
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BANVT Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 217821820 Yıllık Değ%:387
218 milyon geldi çeyrekte 111 kar. Beklenti neydi acaba
3 ayda 118 milyon koymuş vay anasını