Sayfa 156/872 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Son güne kadar bilançoyu bekletecek mi dersiniz? Yoksa bugün bir sürpriz olur mu?

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

4. Banvt'de geçen sene patron (Görener ailesi-Bandırma) aylarca dolaşımdaki malı topladılar ve %96 a ulaştılar, 3 den 11 TL'ye kadarda hisse çıktı. Nihayetinde, Brezilyalı gıda devine 10.80 den satıldı Mayıs ayında (bende o fiat civarı vedalaştım).

Banvt'in ederi sadece 10.80 TL, ama yönetim kurulundaki Katarlı ortak satıştan 5 ay sonra bir borsa simsarına hisselerini emanet verdi, o da hisseyi yükseltti 25-28 den çaktı ky'ye, şimdi ise halka açıklığıda %8.29 a yükseldi.

Hisselerde alavere dalavere hep aynıdır, patron bir simsarla (şimdi yeni Türkçe ile spek olarak adlandırılıyor) ky'yi beraber sağmak üzere çalışırlar.

Böylece kendisine maliyeti 1 TL nin altında olan Katarlı ortak, hissesini ky'ye yıkmış oldu. Halka arz oluyor halka ırz.

5. Bilanço son gunu ne zaman

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yay gibi gerildi resmen. Her an iki tarafa da hızlı hareket başlayabilir. 25,4 stop-loss ile takip edebilirsiniz der grafiği!

Saatlik:
    https://invst.ly/5pdy2

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla!

7.  Alıntı Originally Posted by karadeniz1234 Yazıyı Oku
    Banvt'de geçen sene patron (Görener ailesi-Bandırma) aylarca dolaşımdaki malı topladılar ve %96 a ulaştılar, 3 den 11 TL'ye kadarda hisse çıktı. Nihayetinde, Brezilyalı gıda devine 10.80 den satıldı Mayıs ayında (bende o fiat civarı vedalaştım).

Banvt'in ederi sadece 10.80 TL, ama yönetim kurulundaki Katarlı ortak satıştan 5 ay sonra bir borsa simsarına hisselerini emanet verdi, o da hisseyi yükseltti 25-28 den çaktı ky'ye, şimdi ise halka açıklığıda %8.29 a yükseldi.

Hisselerde alavere dalavere hep aynıdır, patron bir simsarla (şimdi yeni Türkçe ile spek olarak adlandırılıyor) ky'yi beraber sağmak üzere çalışırlar.

Böylece kendisine maliyeti 1 TL nin altında olan Katarlı ortak, hissesini ky'ye yıkmış oldu. Halka arz oluyor halka ırz.
    Satış fiyatı 11.51di sonra geçen süreç de eklenince 13 TL civarına gitti galiba lot başı. Onu da geçtim çok iyi kar açıkladı 6 aylıkta.

Şirketin ederi için sektör vs her şeye hakim olmak lazım ama 500 milyon lira borcu vardı onlar bir anda ortadan kalkınca direkt çok iyi kar rakamları ortaya çıkmaya başladı. 3. çeyrek bilançosu sonrası yıl sonunda 30 liralar sürpriz olmaz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 156/872 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •