Ulaa hınzır taktaci burayımı okuyon nedir, sırf dişim kırılsın deye yeşil yaptıysan :kmk: olm çok hainsin, üüüyle büüüle değil
Printable View
Ulaa hınzır taktaci burayımı okuyon nedir, sırf dişim kırılsın deye yeşil yaptıysan :kmk: olm çok hainsin, üüüyle büüüle değil
Endekis biraz koyulaşınca bakalım napıcan ama şimdilik dişin akibeti en sonunda kanal tedavisi görünüyo gibi, önümüzdeki çarşamba dişçiden randevu aldım. Biraz oyucaklar dişimi
Endekis biraz koyulaşınca eteklerin tutuştu, yine kızardın.
Endekis eksi 1 den yeşile döndü bizimkinde tık yok, ben zaten yeşildim ne gidecem diy, bire bir aynı herifler taktayı endekise göbeğinden bağlamışlar.
Zaten sabahtan bu zındık düşmeyince endekise vermeyeceklerini tahmin etmiştim.
Endekise gerçekten kayacak olsalardı bu en önden koşardı.
Yine başladık.. ytd
Hızlı koşan bir at havası var şimdilik.
Umarım kamçısı seyrek düşmeye.. ytd
Bu tahtanın bana tek faydası endekis vobda gösterge oluşu, tabii tek başına gösterge değil
Hacim ilk yarım saatte önceki zamanlara göre bir başka.
Tabi devamı gelecek mi? Mesele orada. Hacim olsun endekse faydam olsun, torba dolsun değilse güzel olur, olmazsa neylesin kel Mahmut.. ytd
Öncelikle 20 ve 50 günlükler üzerinde kalıcı olmak lazım gelir, bilançolar gelmeye başlayacak. Sonrasında yeni makaslı çeyreğe gireceğiz, ikinci yarıyılda toparlanma bekliyordu bu sektörde global piyasalar makalelerden okudugumuza göre geçen senenin sonuna doğru. Tabi Trump politikaları o makaleleri çöp mu yapar yoksa tam tersi olur dinamo mu yapar bilemem. İkinci yarıyıl öncesinde hissederiz zaten ne olduğunu gerek iyi gerekse kötü anlamda diye düşünüyorum. Yine de tavsiye neyim olmasın.. ytd
Vurmasınlar kahpeye.. ytd
Endekis daytradeci vobcu olaraktan izlenimim bu hisse gitmiyorsa demek ki endekis de geri gelicek diye hipotez varsayım ve bilimum işkembei kübradan sallama yapılanbilür, bakalım Bist100 en yüksek 9491 görmüş, bizim uyuzda 16.62 görmüş.
Bizim uyuzu dehlemeye başladılar, sıkıysa dehlemesinler
Herkesi çekerim suyuniçine :whistling:
Dehleyin ulan develer klibimizi izleyelim, uzun zamandır izlemediydik.
https://youtube.com/shorts/cq18AJUPi...T9duwAL67mVcv4
Hadi looo işlerim var, vaktim değerli bu aralar.
Yumurtanın sarısı gitti dişinin yarısı. 20 lik. Sonrası zaten 22-50 hadi len kivirtma. Ytd
Bir arkadaş teknik olarak büüyle demiş.
Haftalık teknik analiz,
PETKM hissesinde düşüş trendinin zayıflamaya başladığına ve potansiyel bir yukarı yönlü tepki veya dönüşümün ilk sinyallerinin oluştuğunu göstermektedir. MACD alım sinyali verirken, MFI da alım baskısını desteklemektedir. Fiyatın orta bandı kırması durumunda yükselişin ivme kazanması beklenebilir.
Gem'i nerede vuracağın, yem'i nerede vereceğin ve nerede dehleyecegini önem arz ediyor.. ama 20 lik dişi kırması lazım.
İsterikk isreruk 22-50 yi isterik.. kır ulen şu 20 lik dişini madem çekemedin. Ytd
Etilen-nafta makası haftalık bazda nafta fiyatlarındaki %3,4 azalışın etkisi ile %3,0 artarak 390 ABD$ olarak gerçekleşmiş. Ytd
Dandanakan hocam hoşgeldin, grafikteki çizgilerin hatırası var, ne günlerdi bea
Eline sağlık, özlemişiz...
Yeşil cizgi kolpacının
Mor cizgi spencin
Mavi cizgi senin
Kırmızı cizgi benim
Siyah cizgi karaxın
Sarı cizgide AmigoOrhanın olsun
Aşağıda freedım hc bakıyor hani bana hani bana der gibi.
Tamam kesik kesik olan cizgide senin olsun
Akacak kan damarda durmaz
Ben çizgi falan anlamam
Adamlar ocaktan beri sabırla mal toplamış hemde maliyetleri nakitinde maliyetini koyarsak benden üstte
Vardır bir bildikleri dedim aldım , sabırla stop olmadığı sürece süreriz
Sabrı biz şişe de öğrendik :) Gerisi boştur hahahaha
Geçende söylemiştim buna hikaye yazarlarsa yaramıyor. Daha çok kitliyorlar, en azından şimdiye kadar öyleydi. Hikaye uyuşturucu gibi birşey bunda. Bu yüzden hikaye falan istemez.
Takaslar ilk 5 yine artmaya başladı, halüsinasyon göstermiyorlarsa o cepten bu cebe. İlk 5 deki mal 600-650 arası idi genel olarak, o kısımdan çıkarım yapmak çok zor. Virmanlamalarına bakar bir anda değişir. Ytd
2 yıllık takas değişimi
https://youtu.be/izjK9yTocZ0?si=ILhSn-WRT3H3aCxu
https://www.tradingview.com/x/o48dXdQ4/
Bozkurt hocam çizgileri paylaştırmışsın güzel olmuş.
200 haftalık ortalama tam sarı çizgide, geçmişte nasıl hareketler yapmış bir fikir verebilir.
https://www.tradingview.com/x/YDgzFGN7/
Yakın çekim.
Zero ziyaretcili başladık güne. Yırttık mı yirtmadik mı diyorduk dünden ama hacimli olursa tabi. Ytd
Hagimli gibi. Sanırım tam goremesemde Hagi oynuyor.. ytd
22-50 önemli bir kırılma noktasıydı, böyle kontrollü hagiminde olması ile küçük top çevirme lerle ilerlemeleri gol yolları aramaları iyi.
Eskiler bilir bir futbolcu vardı, sikilaci..
O oyuna girmezse on numara. Ytd.