Sayfa 159/190 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon
Arama sonucu : 1520 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Akacak kan damarda durmaz

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dandanakan hocam hoşgeldin, grafikteki çizgilerin hatırası var, ne günlerdi bea
    Eline sağlık, özlemişiz...
    Yeşil cizgi kolpacının
    Mor cizgi spencin
    Mavi cizgi senin
    Kırmızı cizgi benim
    Siyah cizgi karaxın
    Sarı cizgide AmigoOrhanın olsun
    Bana gomaz.

3. Ben çizgi falan anlamam

Adamlar ocaktan beri sabırla mal toplamış hemde maliyetleri nakitinde maliyetini koyarsak benden üstte

Vardır bir bildikleri dedim aldım , sabırla stop olmadığı sürece süreriz

Sabrı biz şişe de öğrendik Gerisi boştur hahahaha

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gem'i nerede vuracağın, yem'i nerede vereceğin ve nerede dehleyecegini önem arz ediyor.. ama 20 lik dişi kırması lazım.
    İsterikk isreruk 22-50 yi isterik.. kır ulen şu 20 lik dişini madem çekemedin. Ytd
    Isterik isterik diye sanırım bir tek ben istekte bulundum, olmadı. Ama oluyormuş gibi yaptı. Çok yakın kapadı. Olmamasının sebebi tahtacının da hagimsiz, ronaldosuz olması idi. Yarın hagimlersek olur. Hagimlemezsek olmaz. Hagi’m lazım yine. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Ben çizgi falan anlamam

Adamlar ocaktan beri sabırla mal toplamış hemde maliyetleri nakitinde maliyetini koyarsak benden üstte

Vardır bir bildikleri dedim aldım , sabırla stop olmadığı sürece süreriz

Sabrı biz şişe de öğrendik Gerisi boştur hahahaha
    Sabrı değildir o gs li Sabri dir. Hepisini yola getiricem. Çoğu yollu bunların ama lingonun zamanı buna göre biraz daha var sanki. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sabrı değildir o gs li Sabri dir. Hepisini yola getiricem. Çoğu yollu bunların ama lingonun zamanı buna göre biraz daha var sanki. Ytd
    Bencede vakti var

Bunu sen daha iyi bilirsin ben takasa göre geldim

Hikaye var mı

7.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bana gomaz.
    Düşsede bende çıksada bende sitirateşisini uyguluyoruz.
    Cizgi senin, artık ne yaparsan kabulümdür
    Freedım hc geldi ben çömezlikten yırttım diye düşünerek yazdıysan sıkıntı yok, ona da verdik 1 cizgi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bencede vakti var

Bunu sen daha iyi bilirsin ben takasa göre geldim

Hikaye var mı
    Geçende söylemiştim buna hikaye yazarlarsa yaramıyor. Daha çok kitliyorlar, en azından şimdiye kadar öyleydi. Hikaye uyuşturucu gibi birşey bunda. Bu yüzden hikaye falan istemez.
    Takaslar ilk 5 yine artmaya başladı, halüsinasyon göstermiyorlarsa o cepten bu cebe. İlk 5 deki mal 600-650 arası idi genel olarak, o kısımdan çıkarım yapmak çok zor. Virmanlamalarına bakar bir anda değişir. Ytd

Sayfa 159/190 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •