Akacak kan damarda durmaz
Akacak kan damarda durmaz
Ben çizgi falan anlamam
Adamlar ocaktan beri sabýrla mal toplamýþ hemde maliyetleri nakitinde maliyetini koyarsak benden üstte
Vardýr bir bildikleri dedim aldým , sabýrla stop olmadýðý sürece süreriz
Sabrý biz þiþe de öðrendikGerisi boþtur hahahaha
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Geçende söylemiþtim buna hikaye yazarlarsa yaramýyor. Daha çok kitliyorlar, en azýndan þimdiye kadar öyleydi. Hikaye uyuþturucu gibi birþey bunda. Bu yüzden hikaye falan istemez.
Takaslar ilk 5 yine artmaya baþladý, halüsinasyon göstermiyorlarsa o cepten bu cebe. Ýlk 5 deki mal 600-650 arasý idi genel olarak, o kýsýmdan çýkarým yapmak çok zor. Virmanlamalarýna bakar bir anda deðiþir. Ytd
Yer Ýmleri