Ben böyle aylardırlı bıkmadan hergün süren alevere dalevere görmedim. 7.8 de dedim tutunur. 2. Çeyrek cillop gibi kar geldiğinden beri kağıdı haşat ettiler.
Printable View
Ben böyle aylardırlı bıkmadan hergün süren alevere dalevere görmedim. 7.8 de dedim tutunur. 2. Çeyrek cillop gibi kar geldiğinden beri kağıdı haşat ettiler.
Rüzgar bulan yürüyor hisse bazında, biz dün düştüğünü bugün topladık,her yerde in cin top oynuyor haftasonlari da dahil bugünlerin ekmeğini Ocak ta yiyeceğiz inşallah ciddi bir sabır dönemi bizi bekliyor Ekim ortasında başlayan patinaj inşallah bugün kırılmış olsun
https://s20.directupload.net/images/201201/2se2cvd8.jpg
https://s20.directupload.net/images/201201/ko4lsz3d.jpg
takasta ne gözüküyor,
ak yatırım 114 bin lot almış,
pastada ne gözüküyor 2.695,000 bin lot almış,
şayet kendi malı olsaydı takastada aynı şekilde gözükecekti,
demekki fonlara virman yapmış.
şayet fonlar yerli kuruluş olsaydı kendileri direk alacaklardı,
virman yoluyla almışlar.
aynı şey tacirler içinde geçerlidir.
sanırım anlaştık.
Bilim kurulu üyesi 31 Aralık-04 Ocak arası 4 günlük kısıtlama muhtemel dedi, aslında akgrt nin kısıtlamalara has bir karlılıği yok ama Aralık ayı bonus olacak gibi görünüyor
Böyle bir karlılık üstüne rezillik görmedim ben. Asansörü bile 20 kuruş. Yazıklar olsun.
Sepet çeşitliliğinin avantajını yaşıyorum. Buda böyle olsun ama şimdilik.
Tursg bugün +4 bizim ağır abi yerinde sayıyor yine
Hep şu örnek olmuştur ya, yok ya bim bu fiyat eder mi diye. Yıllık 120 milyon kar yolladığını hatırlıyorum hepinimiz o zaman çok değil şöyle bi bugünün 50 binin bağlasaydık temettülerin yarısını yesen yarısını üstübe eklesen muhtemelen 2 milyondan aşağı paramız olmazdı. Sepet yapmamın bir mantığı da bu, illa birisi bimin yarısı gibi performans göstersin yeter.
Güzel bir kısa listeniz varmış. Sokm yerine mgros olsa çok güzel derdim :)
Aslında sektörler ve şirketler hakkında genel olarak fikir alış verişinde bulabileceğimiz bir sayfa olsa orada bu şirketler hakkında detaylı konuşsak.
Bu arada Ansgr de 30 Kasım'dan beri akgrt'ye şans vermeye başladı :)
Ben sokm ile ilgili çok heyecanlıyım sayfasında da yazmıştım yeni yeni işaretleri veriyor 2021 de sıçrama yılı olabilir,patron vukuatlı dersek migros un ki de çok sempatik sayılmaz:) ama bugün gördüğüm akgrt dir benim sepeti tamamen dağıtıp buraya yikmam bilançoya doğru inşallah beklediğim sıçramalar olur bende Enerjisa,sokm, avivasa larimi yerine koyarım 😬 Enerjisa gidiyor çok canımı sıkıyor 😅
Patron vukuatlı konusuna pek takılmadım yatırılan sermayenin getirisi (roic) ya da firma değeri gibi verilerde zayıf gelmişti. Diğer yandan sektörde bulunduğu konumu diğerinde bir miktar daha iyi gibi geliyor. Marka değeri avantajı olabilir. Ancak akgrtde bildiğimiz üzere bu dediklerimiz ile hisse fiyatı arasında bir ilişki yok. Önemli olan jurinin güzel dediğini bulmak :)
Enerjisa ve Avisa iyi firmalar tabi... Sonunda SA olmasını seviyorsunuz galiba :)
Valla ben genelde işist grubu kağıtları seviyordum, Koç Grubuna da kimse hayır diyemez:) Amma velakin son dönemde uzun vadeli hisseler diyince gözüme sabanci kağıtları daha cazip geliyor, sokm agresif büyümesi,Enerjisa ileriye dönük yatırımları ve potansiyeli, avisa ozsermaye karlılıği ve bes sektörünün büyümesi ile uzun vadeli utandirmaz gibi görünüyor,halbuki bes ve hayat sigortalarim anhyt da:)
Neyse önemli olan ilk etapta akgrt hissemizin değerine kavuşması diyelim
Şokm yi tercih etme sebebim,
Artık kar getiriyor
Min 500 600 mağaza açılışı var
İyi kötü hepsi bilindik markalar, isim haklarını alsa bile
Tüketici alışkanlıklarının değişmesini bekliyorum, bim yerine şoka kayma
Ülke bir türlü refaha ulaşamıyor, hayar pahalılaşıyor, migros ilk başta gitmem adıma, önce ucuzculara giderim. Ama birşey arıyorsam migrosa giderim. Tabi migrosta iyi, private labellerı çok hoş ama şokta artık gözüken bir potansiyel var. Sn. Alikk gibi düşünüyorum
Alikk enerjisa demişsiniz çok hoş şirket ama kağıtlarımı da sektöre pay ediyorum. Alarkoda meram dağıtım olduğu için enerjisayı eklemedim ama çok hoş bir şirket. Sözleşmede karın yarısı dağıtılıyor diyor
Sn. Diproyal ansgr den ziyade bence akgrt. Yüzümüzü güldürmese de, enerjisa ne etti yaptı 10 tl gitti. Belki sıra bizdedir
Sayın rlc demiştiniz ya 9 üstünü gören 10 üstüne de atar enerjide tuttu bakalım akgrt de tutacak mi önce bı 8 devirelim inşallah
Yabancı ortaklık nedeniyle severek koyulmuş bir madde olsa gerek. İlk aşamadaki şirket yapısında halka arz bile edilememişti diye hatırlıyorum. Alark 3 milyarın altında enjsa 12 milyarın üstünde... ilginç değerleme... Nek aktif iskontosu ne acaba....
Bu topiğin konusuna sadık kalalım :) 30 Kasım'da ikilii işlem olarak değerlendirebilene fırsat vermişti.
https://t.co/TD1nRADUDd?amp=1
Garantı.nın liderlik nyapacağı tutumuş bugun. Yeterli degil ben 8 üstü isterim./...
Acaba 1 akgrt 1 enerjsa olur mu?
Geçen hafta 7.80 den bana mal veren arkadaşlara teşekkür ederim mallarını geri iade edeceğim söz
)).. O nası söz nilkiz..
Kaç zamandır ilk kez keyifli bir seans vardı ama lastiğim patlamış izleyemedim çok ama güzel kapamisiz yolumuz uzun inşallah