Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Böyle bir karlılık üstüne rezillik görmedim ben. Asansörü bile 20 kuruş. Yazıklar olsun.

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Böyle bir karlılık üstüne rezillik görmedim ben. Asansörü bile 20 kuruş. Yazıklar olsun.
    Bence aşağıda daha da marjı kalmadı, artık buralar dibe çok yakın..

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bence aşağıda daha da marjı kalmadı, artık buralar dibe çok yakın..
    Valla tarila kardeş tek avantajım çok şükür hiç ihtiyacım yok. Yoksa kesin satardım ve başka kağıtlara geçerdim. Zaten satmayacağım ama extradan bir hırs oldu. Temettüyü canla başla hırsla bekliyorum

Valla tarila kardeş tek avantajım çok şükür hiç ihtiyacım yok. Yoksa kesin satardım ve başka kağıtlara geçerdim. Zaten satmayacağım ama extradan bir hırs oldu. Temettüyü canla başla hırsla bekliyorum
    İlla yürüyecek abi.. Yiyorsa tek hanede temettüye girsin de temettüleri de lota çevirelim Hissediyorum az kaldı, bir daha 7.xx görmemek üzere yürüyeceğiz..

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    İlla yürüyecek abi.. Yiyorsa tek hanede temettüye girsin de temettüleri de lota çevirelim Hissediyorum az kaldı, bir daha 7.xx görmemek üzere yürüyeceğiz..
    İnşallah. Aslında aralık ayında hareket bekliyordum. Gelecek belli, gitmedi ama buralardan iyi maliyetler oldu

Sepet çeşitliliğinin avantajını yaşıyorum. Buda böyle olsun ama şimdilik.

Sepet çeşitliliğinin avantajını yaşıyorum. Buda böyle olsun ama şimdilik.
    Çeşitlendirme iyidir... Aralarında değişim yapıyor musunuz? Örneğin holding iyi yükseldi onu verip ilaç alayım şeklinde...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Çeşitlendirme iyidir... Aralarında değişim yapıyor musunuz? Örneğin holding iyi yükseldi onu verip ilaç alayım şeklinde...
    Yapmıyorum diproyal. Çünkü öne geçti ama kopup gitme modu olabilir. Kümülatif temettüye odaklanmış haldeyim.. muhtemelen çok yüksek yüzdeyle ccola , şokm veya kordsa şu an aklımdakiler ama belki eggub veya petkm, aygaz tatgd de olabilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •