Hep þu örnek olmuþtur ya, yok ya bim bu fiyat eder mi diye. Yýllýk 120 milyon kar yolladýðýný hatýrlýyorum hepinimiz o zaman çok deðil þöyle bi bugünün 50 binin baðlasaydýk temettülerin yarýsýný yesen yarýsýný üstübe eklesen muhtemelen 2 milyondan aþaðý paramýz olmazdý. Sepet yapmamýn bir mantýðý da bu, illa birisi bimin yarýsý gibi performans göstersin yeter.
Güzel bir kýsa listeniz varmýþ. Sokm yerine mgros olsa çok güzel derdim
Aslýnda sektörler ve þirketler hakkýnda genel olarak fikir alýþ veriþinde bulabileceðimiz bir sayfa olsa orada bu þirketler hakkýnda detaylý konuþsak.
Bu arada Ansgr de 30 Kasým'dan beri akgrt'ye þans vermeye baþladý![]()
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Ben sokm ile ilgili çok heyecanlýyým sayfasýnda da yazmýþtým yeni yeni iþaretleri veriyor 2021 de sýçrama yýlý olabilir,patron vukuatlý dersek migros un ki de çok sempatik sayýlmazama bugün gördüðüm akgrt dir benim sepeti tamamen daðýtýp buraya yikmam bilançoya doðru inþallah beklediðim sýçramalar olur bende Enerjisa,sokm, avivasa larimi yerine koyarým 😬 Enerjisa gidiyor çok canýmý sýkýyor 😅
Patron vukuatlý konusuna pek takýlmadým yatýrýlan sermayenin getirisi (roic) ya da firma deðeri gibi verilerde zayýf gelmiþti. Diðer yandan sektörde bulunduðu konumu diðerinde bir miktar daha iyi gibi geliyor. Marka deðeri avantajý olabilir. Ancak akgrtde bildiðimiz üzere bu dediklerimiz ile hisse fiyatý arasýnda bir iliþki yok. Önemli olan jurinin güzel dediðini bulmak
Enerjisa ve Avisa iyi firmalar tabi... Sonunda SA olmasýný seviyorsunuz galiba![]()
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Valla ben genelde iþist grubu kaðýtlarý seviyordum, Koç Grubuna da kimse hayýr diyemezAmma velakin son dönemde uzun vadeli hisseler diyince gözüme sabanci kaðýtlarý daha cazip geliyor, sokm agresif büyümesi,Enerjisa ileriye dönük yatýrýmlarý ve potansiyeli, avisa ozsermaye karlýlýði ve bes sektörünün büyümesi ile uzun vadeli utandirmaz gibi görünüyor,halbuki bes ve hayat sigortalarim anhyt da
Neyse önemli olan ilk etapta akgrt hissemizin deðerine kavuþmasý diyelim
Þokm yi tercih etme sebebim,
Artýk kar getiriyor
Min 500 600 maðaza açýlýþý var
Ýyi kötü hepsi bilindik markalar, isim haklarýný alsa bile
Tüketici alýþkanlýklarýnýn deðiþmesini bekliyorum, bim yerine þoka kayma
Ülke bir türlü refaha ulaþamýyor, hayar pahalýlaþýyor, migros ilk baþta gitmem adýma, önce ucuzculara giderim. Ama birþey arýyorsam migrosa giderim. Tabi migrosta iyi, private labellerý çok hoþ ama þokta artýk gözüken bir potansiyel var. Sn. Alikk gibi düþünüyorum
Yer Ýmleri