Durumdan anladığım kadarı ile rüçhan pimi çekilmiş bir bomba ve kucağımızda şu anda... Öncelikle ana hisse değerli olmalı ki rüçhanı da değerli olsun... tahta yapıcı arkadaş bunu istemedi isteseydi piyasadaki algının yönünde beklentiyle birlikte hisseyi yukarı sürerdi ki bunu da 2.13 e çıkardığı dönemde çok daha yukarı sürerek yapabilirdi...yani demem o ki marj yok aya çıkar uzaya gider gibi senaryolar boş bence... Bedelsize girmemizi istemedikleri kesin o yüzden rüçhanda ve hissede aşağı yönlü hareket bekliyorum... atabildileri kadar safra atacaklar katardan ve asıl hareketi bedelli sonrası yapacağını düşünüyorum... Hissenin tahtacısı rezil ve belki de bistteki en uyuz tahtacı... Ben bir umut daha diyorum çünkü elimde mevcut başka ihtimalim yok... öyle trade edeyim alıp satayım yada kol keseyim diyemiyorum kurbağa gibi kaynayan sudan çıkamıyorum her seferinde... Bakalım hayırlısı...
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır