Onemli Gunler Banner
Sayfa 31/173 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1381 madde; 241 - 248 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

  1. Anladığım şu ortaya çıkıyor. Rüçhanlar yüksek bir rakama çıkınca satmak. Bu 0,50 krş olur, 0,60 krş olur veya daha üstü olur. Yada tam tersi olursa 0,20 krş, 010 krş olursa piyasadan rüçhan almak daha mantıklı olur.

  2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın Lucas, her gün bedelliye katılmıyor piyasa, bilgisiz derken son iki sayfada yazan bizlerimi kast ettiniz.
    Hayir Sn.Kizildag, bu yorum sadece burasi icin degil investing, borsa gündem vb yerlerde okuduğum tum yorumlara genel bir karsilikti. O zaman buraya niye yazdiniz diyebilirsiniz tabii. Tahta sahibinin genel psikolojiye göre yön tayin edebileceğini düşünüyorum, bu yüzden her yeri okumaya/yorumlamaya çalışıyorum. Oyuncunun hareket tarzini anlayabilirsem rüzgarın yönünü belirleyebilir ve karşısına geçmeyebilirim. Ben de borsa yatırımlarimda bugüne kadar birkaç kez bedelliye katıldım ama okuyup öğrenmek fazla zor değil. Tecrubeli arkadaşlar zaten yazıyorlar bir süredir. Bunları yorumlamak veya tahtanın yönünü tahmin etmek konusunda burada paylaşılanlar ise asıl kıymetli olanlar bence. Ben bedelli konusunda bildiklerimi olabildiğince sade dille anlattım önceki yorumlarımda, tecrübesi daha fazla olan arkadaşlarda yorumladılar. KY kazansın umarım ama cok okumak, okumak, okumak lazım..

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3.  Alıntı Originally Posted by battalgazi_44 Yazıyı Oku
    Anladığım şu ortaya çıkıyor. Rüçhanlar yüksek bir rakama çıkınca satmak. Bu 0,50 krş olur, 0,60 krş olur veya daha üstü olur. Yada tam tersi olursa 0,20 krş, 010 krş olursa piyasadan rüçhan almak daha mantıklı olur.
    Sn.battalgazi bu karar tamamiyla sizin yatırım stratejinizle alakali. Kisa vade yatırımcı 1.secenek olursa ruchanlari satar ve asıl senette bir süre bekler. 2.seçenek ise korku treni, ruchanlar düşerse panic satışları gelebilir. Ama ky zararda ve stop koymamışsa mecbur bedelliye katilir ve hissesini çoğaltır. Sabreden her zaman tekkede corbayi içendir ,ama 3 ay ama 3 yıl. Bunu kimse bilemez ne yazık ki

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Bedelliyi çözmek zor değil pay ayrılır birine bedel ödersin senet sayısı artar. Sermaye geliyor her bir sermaye nominal değer demektir. Ancak hafta sonunu değerlendirmek adına rüchan artarsa diğeri ne yapar düşerse ne olur gibi işlem öncesinde hızlı karar vermek için biraz çalışma yapıldı. Twitter buradan sonraki fena olmayan ikinci alan. Ancak İnvest yazılarda sorumluluk takip olmadığı için %90 oranında gerçek olmayan bir alan. Sadece vakit kaybıdır.

  5. 1,80-1,85 arası üzerinde eski fiyat ile tabi, oldukça önemli. Hatta bu rakam 1-2 hafta olsa dahi önemli. Üzerindeki her kapanış eski rakamla 3,60 getirecektir. Tek kural 1,80 üstü kalmak. Dün yapılan satış bedelliye katılımın negatif tarafını vurgulamak için kullanıldı. Küçük büyük fark etmez banka için para enjeksiyonu faydalı bir bilanço işlemidir. Beraberinde gyo arzı yada farklı beklentiler ile bankaya ve fiyatlara zaman vermek gerekir.

  6. Arkadaşlar aşağıdaki linkte tüm sorularınızın yanıtları var:

    https://youtu.be/lcrAOfL4yGA

  7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bedelliyi çözmek zor değil pay ayrılır birine bedel ödersin senet sayısı artar. Sermaye geliyor her bir sermaye nominal değer demektir. Ancak hafta sonunu değerlendirmek adına rüchan artarsa diğeri ne yapar düşerse ne olur gibi işlem öncesinde hızlı karar vermek için biraz çalışma yapıldı. Twitter buradan sonraki fena olmayan ikinci alan. Ancak İnvest yazılarda sorumluluk takip olmadığı için %90 oranında gerçek olmayan bir alan. Sadece vakit kaybıdır.
    Katılıyorum size, bilgisizlikten kastım daha cok buydu. Oyle sorular var ki ozellikle investte, tahtayapici ellerini ovuşturur. Bugun okuduğum yanlis hatırlamıyorsam geçen ay 120bin yeni yatırımcı girmiş borsamıza, temel teknik bilgisi dahi olmadan twitter tavsiyeleriyle hisse alan tahminen 100bin ky demek bu. Inşallah fazla zarar görmezler

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    1,80-1,85 arası üzerinde eski fiyat ile tabi, oldukça önemli. Hatta bu rakam 1-2 hafta olsa dahi önemli. Üzerindeki her kapanış eski rakamla 3,60 getirecektir. Tek kural 1,80 üstü kalmak. Dün yapılan satış bedelliye katılımın negatif tarafını vurgulamak için kullanıldı. Küçük büyük fark etmez banka için para enjeksiyonu faydalı bir bilanço işlemidir. Beraberinde gyo arzı yada farklı beklentiler ile bankaya ve fiyatlara zaman vermek gerekir.
    Gyo arzı veya farklı bir gelişme, en az 1-2 Kap haberi bekliyorum ben de.onceki yorumumda belirtmiştim. Bedelli sonrası son ceyrek bilançosu önemli, 2021 de belirttiğiniz fiyatlar çokta uzak değil.

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 31/173 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •