Durumdan anladýðým kadarý ile rüçhan pimi çekilmiþ bir bomba ve kucaðýmýzda þu anda... Öncelikle ana hisse deðerli olmalý ki rüçhaný da deðerli olsun... tahta yapýcý arkadaþ bunu istemedi isteseydi piyasadaki algýnýn yönünde beklentiyle birlikte hisseyi yukarý sürerdi ki bunu da 2.13 e çýkardýðý dönemde çok daha yukarý sürerek yapabilirdi...yani demem o ki marj yok aya çýkar uzaya gider gibi senaryolar boþ bence... Bedelsize girmemizi istemedikleri kesin o yüzden rüçhanda ve hissede aþaðý yönlü hareket bekliyorum... atabildileri kadar safra atacaklar katardan ve asýl hareketi bedelli sonrasý yapacaðýný düþünüyorum... Hissenin tahtacýsý rezil ve belki de bistteki en uyuz tahtacý... Ben bir umut daha diyorum çünkü elimde mevcut baþka ihtimalim yok... öyle trade edeyim alýp satayým yada kol keseyim diyemiyorum kurbaða gibi kaynayan sudan çýkamýyorum her seferinde... Bakalým hayýrlýsý...
yatýrým danýþmaný deðilim dolayýsý ile yazdýklarým yanlýzca þahsi fikirlerim olup yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri