Sayfa 30/174 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 233 - 240 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1. ABD secim sonuçlarının belirsizliği de piyasayı baskilayacaktir. Yurtdışı piyasalardan ayrışma olur mu bunu da izleyeceğiz. Dolar ve altından dönüş başlamadan kuvvetli bir ralli beklemiyorum ama bildigimiz ne varsa terse döndü bir süredir. Basketbol tabiriyle her atış el yakıyor.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn.kızıldağ
    Sn.mmf
    Güzel sorular güzel cevaplar olmuş.

Her şey pazartesi açılışla şekillenecek
    fakat strateji belirlemek lazım.

Ruçhan 0.30 larda kalırsa neden 1₺ ödeyip alayım ki herkes 0.30 dan alır. Bu kadar kişi 0.30 dan almak isteyeceğine göre Bu da ruçhanın 1₺ üstüne çıkma ihtimalini arttırabilir.

Asıl merak ettiğim şu;
    Mesala pazartesi ben 0.30 dan 5bin ruçhan alsam. 8 gün satmasam, 9. Gün sabahı hesabımda 3 bin lot hisse mi olacak.? Eğer öyle olacaksa neden 1₺ Den satın alayım.

yani aldığım ruçhanlar bedelliye katılmışım gibi hisseye dönüşecek mi?

Yoksa 1. Gün aldım 8. Gün mutlaka elimden çıkarmam mı lazım. Kim alacak bu ruçhanları? Alan olmazsa ruçhan fiyatı sıfırlara iner.

Ayrıca istediğim kadar ruçhan alma hakkına sahibim. 10bin ruçhan aldım, 6 bin hisseye mi dönüşecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sayın reays, rüchan 8 gün sonra kaç adet var ise bedel vererek esas senete dönüşmeli diye biliyorum. Yani rüchan artı bedellinin bedeli eşittir esas senet. Bu açıdan satılacak rüchanlar yada tahtada işlem görecek rüchan miktarı pazartesi sabah elinde senet olanların miktarı olacak. Şuan rezerv yapıldı. Mesela bizim rüchanımız var. Almak isteyen bizden alacak satacak alacak şekillinde ilerlemeli ve en son elinde rüchan olan ilave para ile esas senede dönülmeli diye biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by reays Yazıyı Oku
    Sn.kızıldağ
    Sn.mmf
    Güzel sorular güzel cevaplar olmuş.

Her şey pazartesi açılışla şekillenecek
    fakat strateji belirlemek lazım.

Ruçhan 0.30 larda kalırsa neden 1₺ ödeyip alayım ki herkes 0.30 dan alır. Bu kadar kişi 0.30 dan almak isteyeceğine göre Bu da ruçhanın 1₺ üstüne çıkma ihtimalini arttırabilir.

Asıl merak ettiğim şu;
    Mesala pazartesi ben 0.30 dan 5bin ruçhan alsam. 8 gün satmasam, 9. Gün sabahı hesabımda 3 bin lot hisse mi olacak.? Eğer öyle olacaksa neden 1₺ Den satın alayım.

yani aldığım ruçhanlar bedelliye katılmışım gibi hisseye dönüşecek mi?

Yoksa 1. Gün aldım 8. Gün mutlaka elimden çıkarmam mı lazım. Kim alacak bu ruçhanları? Alan olmazsa ruçhan fiyatı sıfırlara iner.

Ayrıca istediğim kadar ruçhan alma hakkına sahibim. 10bin ruçhan aldım, 6 bin hisseye mi dönüşecek.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın reays, rüchan 8 gün sonra kaç adet var ise bedel vererek esas senete dönüşmeli diye biliyorum. Yani rüchan artı bedellinin bedeli eşittir esas senet. Bu açıdan satılacak rüchanlar yada tahtada işlem görecek rüchan miktarı pazartesi sabah elinde senet olanların miktarı olacak. Şuan rezerv yapıldı. Mesela bizim rüchanımız var. Almak isteyen bizden alacak satacak alacak şekillinde ilerlemeli ve en son elinde rüchan olan ilave para ile esas senede dönülmeli diye biliyorum.
    sn. Kızıldağ, doğru biliyorsunuz.

0.30'dan işleme başlayacak olan r'ler yeni hisse almak için katılım hakkıdır,

diyelim ki 1000 adet r aldınız,

bu size 600 TL karşılığında 600 adet hisse alma hakkı verir,

yani rüçhana 300, hisseye dönüştürmeye de 600 TL verip toplam 900 TL karşılığında 600 adet hisse elde edersiniz..

is the average of five people around the human..

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın reays, rüchan 8 gün sonra kaç adet var ise bedel vererek esas senete dönüşmeli diye biliyorum. Yani rüchan artı bedellinin bedeli eşittir esas senet. Bu açıdan satılacak rüchanlar yada tahtada işlem görecek rüchan miktarı pazartesi sabah elinde senet olanların miktarı olacak. Şuan rezerv yapıldı. Mesela bizim rüchanımız var. Almak isteyen bizden alacak satacak alacak şekillinde ilerlemeli ve en son elinde rüchan olan ilave para ile esas senede dönülmeli diye biliyorum.
    Güzel bir açıklama olmuş. Teşekkür ediyorum. Elimizdeki ruçhanları hisseye dönüştürmek için mutlaka ilave 1₺ ödememiz gerektiğini öğrendim.

6.  Alıntı Originally Posted by reays Yazıyı Oku
    Güzel bir açıklama olmuş. Teşekkür ediyorum. Elimizdeki ruçhanları hisseye dönüştürmek için mutlaka ilave 1₺ ödememiz gerektiğini öğrendim.

sn. reays,

Elinizde rüçhan varsa her bir lot r için % 60 bedelli yapıldığından 0.60 krş. ödeyeceksiniz..

is the average of five people around the human..

7. Insallah herkes bu kadar bilgisiz degildir, adamlar bunu fena kullanırlar

8.  Alıntı Originally Posted by lucas Yazıyı Oku
    Insallah herkes bu kadar bilgisiz degildir, adamlar bunu fena kullanırlar

Sayın Lucas, her gün bedelliye katılmıyor piyasa, bilgisiz derken son iki sayfada yazan bizlerimi kast ettiniz.

Sayfa 30/174 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •