Akşamdan sabaha çok şey değişiyor Sayın koçari.
O güne ulaşabilirsek, o zamanki koşullara göre doğru geleni yapmaya çalışmak gerek.
Printable View
Cümleten iyi geceler.
Benden de iyi geceler herkese.
Yarın, heyecanlı geçecek gibi.
Endex pozitif kaparsa , karlı bir gün geçirebiliriz.
Madem o durumdasınız alın paranızı bir temettü hissesine bağlayın, hissede büyük balon var yazık etmeyin bu fırsatı değerlendin, otkar bunun maximum yapabileceğı ciro kadar kar yaptı, otkarda da değilim bunu da söyleyeyim
Dayanamayıp itibar puanından birisine yazdım, buraya da yazayım muhatapları anlayacaklardır. sanki dedesinden kalmış miras rabbim nasip etmiş işte azcık kafanızı çalıştırın azcık akl edin, piyasada anormalliklerden biriside şu eskiden balon oluşan hisselerde satış fırsatı vermiyorlardı(işin tuhaf tarafıda bu dayanamazlık halime hakaret yiyor bana ne diyemiyorum, benden de beterleride var adam 2 haftadır laf anlatmaya çalışıyor)
Bakınız , Hatek forumu sayfa 148 ( Yazdıklarıma şüpheyle bakan varsa , buradan Hatek hissesini aldığım tarih ve fiyatı görülebilir. )
Hatek , az daha artınca satmayı düşünüyorum. Çünkü , kısa zamanda çok pirimlendi. Bu nedenle de kimseye bu hisseyi alın tavsiyesinde bulunamam.
Ben , şimdi ucuz kalmış , borcu az , yükseliş potansiyeli fazla olan hisselere yelken açtım. Cuma günü Hatek hissemin yarısını , 23,50 den satıp , Prkme hissesine geçtim.