Sayfa 31/531 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Eskiden balon yapılıp fezaya gönderilen hisselerin , topiğine girer , ky. kazıklanmasın diye , gerekli uyarıları yapardım. Şimdi yapmıyorum. Çünkü o kadar çok balon hisse var ki , hangi biriyle başedeyim.
    Her türlü bilgi almanın kolaylaştığı günümüzde araştırmayıp ya da kolay yoldan zengin olayım diye düşünüp , bu tür balon hisseleri alanların , ileride bütün birikimlerini kaybetmeleri kaçınılmaz bir sondur.
    Esasen ky.ler bilinçli olsa ve bu tür balon hisseleri almasalar , by. ler böyle balonlar yapmaya cesaret edemezler. Fiyatını şişirip balon yaptıkları hisseler , kendi ellerinde patlar.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    O tür hisselerin sayısı oldukça fazla forumdaşım, hoş geldiniz güzel tesbitleriniz var.
    Hoşbulduk , Koçari kardeş , seviyeli ve akılcı paylaşımlarınız var. Benim kafadansınız.
    İnşallah , daha önce bahsettiğimiz hissede çok kazanacağız . Ben çok umutluyum. Bu aralar çok şanslıyım. Adeta , elimi sürdüğüm , altın oluyor.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Hoşbulduk , Koçari kardeş , seviyeli ve akılcı paylaşımlarınız var. Benim kafadansınız.
    İnşallah , daha önce bahsettiğimiz hissede çok kazanacağız . Ben çok umutluyum. Bu aralar çok şanslıyım. Adeta , elimi sürdüğüm , altın oluyor.
    maşaallah forumdaşım
    e benimde akmasa da damlıyor elhamdülillah.

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    maşaallah forumdaşım
    e benimde akmasa da damlıyor elhamdülillah.
    En son şansım, 1 ay önce 14,5 TL. den aldığım Hatek hissesi , şu an 23,90 TL. ile tavanda bekliyor.
    İnşallah , ikimizde de olan ..... hissesinde de Hatek hissesindekine benzer bir başarıyı yakalarız.
    Nasip , bakalım. İnşallah

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    En son şansım, 1 ay önce 14,5 TL. den aldığım Hatek hissesi , şu an 23,90 TL. ile tavanda bekliyor.
    İnşallah , ikimizde de olan ..... hissesinde de Hatek hissesindekine benzer bir başarıyı yakalarız.
    Nasip , bakalım. İnşallah
    prkmede uçuk kaçık bir yeniden değerleme söz konusu, ne çıkacağı hakkında hiç bir fikrim yok
    ve hissede uçuk kaçık fiyatlamlar ihtimaller arasındadır.
    temel verilere göre hareket ederim
    ancak bu sefer teknik öncü gösterge oldu
    hisse zaten mevcut temel verilere görede oldukça makul fiyatlarda
    ne beklediğimi anlata bilmek için şunu söyleyeyim, kafeinide zirveden almama rağmen makul fiyatlarda idi ve ciddi potansiyel olduğunu düşünüyorken kaçırmamak için kol kesip prkme aldım.

bize düşen sabırla beklemek

gerisi nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    prkmede uçuk kaçık bir yeniden değerleme söz konusu, ne çıkacağı hakkında hiç bir fikrim yok
    ve hissede uçuk kaçık fiyatlamlar ihtimaller arasındadır.
    temel verilere göre hareket ederim
    ancak bu sefer teknik öncü gösterge oldu
    hisse zaten mevcut temel verilere görede oldukça makul fiyatlarda
    bize düşen sabırla beklemek
    ne beklediğimi anlata bilmek için şunu söyleyeyim, kafeinide zirveden almama rağmen makul fiyatlarda idi ve ciddi potansiyel olduğunu düşünüyorken kaçırmamak için kol kesip prkme aldım.

gerisi nasip.
    Temel ve teknik çok iyi.
    Ayrıca , bu aralar , yükselişe geçebileceğini hissediyorum.

ptsi diğer hisseleride verip prkmede full olmayı düşünüyorum
    görünen o ki
    polho taze tekaüt adayı alyel hanımı bekleyebilir beklemeyip gitse bile prkmede gördüğüm potansiyele kayıtsız kalamam

8. O
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ptsi diğer hisseleride verip prkmede full olmayı düşünüyorum
    görünen o ki
    polho taze tekaüt adayı alyel hanımı bekleyebilir.
    Polho nun dolaşımdaki hisse sayısı çok fazla. Bu nedenle kaldırılıp da yükseltilmesi spekler için zor olur diye düşünmekteyim.

Sayfa 31/531 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •