Bunun benimle nasil bir alakasi varmis peki?
Printable View
Birbirinize girmeyin ağalar. Boşverin.
Bu hulkiye herkesi sinir hastası etti. Bağımlılık gibi birşey oldu. Pazartesi görelim neler olacak.
O konuda haklısın, o kısıma bişii demiyorum ama burda kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, ozan da çok küsüp küsüp gittiydi.ücbucuğu duyunca niye sinirlendi orasını çözemedim.
Aynen ben dediğiniz gibi birinin dördün altına hedef görmesi dolayısı ile 4.50 den zararına satış yaptım , bir hafta sonra hisse tavan serilerine başladı. Sekiz dokuz civarlarında yine satardım, ama hiç olmasa zararima satmamis olurdum. Hatırı sayılı lotum vardı. İnsan ister istemez etkileniyor. Bilgiye dayalı olmayan yorumlardan kaçınmak gerekir. Çok haklısınız.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
muhaha manipülasyon mu vay be neymişim:kahkah:
bundan sonra bana pozitif ağa demeniz gerekir o kadar güçlüyüm yani
buraya yazılanlardan etkilenip işlem yapanın aklından şüphe ederim var mı öyle biri Allah akıl fikir versin
birileri burda çift haneler gördü sırada 3 lü haneler deyince manipülasyon olmuyor
şu kadar dolardan halka arz edildi olması gereken 8 dolar deyince manipülasyon olmuyor
koskoca jp 2 lira hedef veriyor manipülasyon olmuyor
benim 3 buçuğuma mı taktınız:kahkah:
bana öyle geliyor ki çift hanelerden satış fırsatını değerlendiremediniz ben 13 buçuktan sattım diye saldırılıyor
topunuz gelin ama benden önce 2 lira hedef veren jp yi mahkemeye vermelisiniz :kahkah:
hadi sıkıyorsa jp yi mahkemeye verin:kahkah:
sy ozan bu benim yatırım stratejim hedefime gelir yada gelmez ben illa gelir demiyorum fikrimi beyan ediyorum gelirse alırım diyorum bence sen olaylara çok duygusal yaklaşıyorsun daha önce forumda çok tartıştın küsüp gittin bırakın insanlar özgürce forumda fikirlerini beyan etsinler bu niye zoruna gidiyor insanlar okusunlar süzgeçlerinden geçirsinler ona göre kendi kararlarını versinler aslında burda insanları hakir zayıf göstererek sen suç işliyorsun insanlar kendi beyinleriyle hareket edebilirler değil mi insanları kendi hallerine bırak
ayrıca 2.5 yıldır bu hissedeki baskıyı rezilliği görüp kaç defa önceleri 4,5-6 yaptığında her defasında 6 lardan atlamayın diye ky yi uyaranda benim ha hiç bir hisse sonsuza kadar düşmez tabiki bir yerde patlar onun zamanını kimse bilemez ama 2,5 yıldır bizde patladık bu forumda 2,5 yıldır en çok ky yi uyaranlardan destek babında çabalayanlardan biriyim bunu göremediyseniz çok yazık