Sayfa 31/651 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 241 - 248 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,153
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Komedi gibi forum!!!!

KAgit 9.5 olmus. Ben "Noldu lem senin uc bucugun, gel o para bosta kalmasin sana yatirim yapalim" diyorum.

Sonra 13.5'tan mal aldirmis oluyorum. Muahahahahah.
    Hâlâ 3.5 bekleyen varmı acaba :
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Yahu birak desin ozan. Kac senedir bu adi hisseden iskence cekiyor herkes gibi. Dur biraz sevindi, keyfini bozma negatif ortagin.
    Sayın 666, benim kimsenin parasında gözüm yok...Ama ateşle oynuyor,şimdi desem ki ben 3,5 hedef verdin ama gelmedi hisse 10 TL oldu bana zararımıver Sn Pozitif desem verecek mi? ...Yani bu işler çok riskli konular...YTD

Yok artik 3.5, kagidin trendi dondu. Ay sonunda mahkemesi var. Bir isler ceviriyorlar ama yonunu yukari cevirecektir, takip etmek lazim. Tek sorun boyle operasyonlarda mal yikip 2 ay yataya cekiyorlar. Bakalim oteki bankalar ne yapacak.

Bu arada bu toki'den 1 milyar lira nakit para toplanmis. Halk ve Ziraate yatirilmis.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın 666, benim kimsenin parasında gözüm yok...Ama ateşle oynuyor,şimdi desem ki ben 3,5 hedef verdin ama gelmedi hisse 10 TL oldu bana zararımıver Sn Pozitif desem verecek mi? ...Yani bu işler çok riskli konular...YTD
    Bu dedigin cok dogru. Birisi gercekten bunu yapar da zarar ederse manipulasyon diye suc duyurusunda bulunabiliyor. Yani maddi zarar olmasi gerekli. Kendi bilecegi is.

5. Siz daha pandemiden sonra reis gitmeden bir lot hisse almam diyordunuz şimdi baya bir borsa sever olmuşsunuz .

Ayrıca isctr forumunda şişe 6 TL iken reel ederi 40 TL şişe çok ucuz dedim diye şişe pazarliyorsun diyordu bir ekip.
    Muahahaha. Bana camur atarken bile hakli cikmisim. Alsaydin ya 9.5'tan o zaman. 16'dan satardin.
    Yaaaaaaa. Allah iftira atan adamin dilini boyle bukermis. Oyle sureler vardi.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Siz daha pandemiden sonra reis gitmeden bir lot hisse almam diyordunuz şimdi baya bir borsa sever olmuşsunuz .
    Aralik ayinda gidecegi belli oldu. Agzini actikca bir guc dolara %20 %20 sokuyordu. Sen olayi anlayamadiysan ben ne diyeyim. O zaman dondum. Gitmeyecek olsaydi buranin yakinindan bile gecmezdim. Tonlarca yazim var degisim geliyor diye.

7. Biz 666 nın neler yazdığını biliyoruz, boyuna satıp başka bankalara geçiriyodu. Yeni gelenlerede verip veriştiriyodu, kaç tertibimizi yedi bea
    Hamdım Piştim Yandım

Bu dedigin cok dogru. Birisi gercekten bunu yapar da zarar ederse manipulasyon diye suc duyurusunda bulunabiliyor. Yani maddi zarar olmasi gerekli. Kendi bilecegi is.
    Bende bunu ifade ediyorum; manipilasyonun daniskası...1 2-3 ...10 değil Sn Pozitif bunu; burda olduğum 2 yıl boyunca yapıyor...Benden resmi yönden açıklamalarım bu kadar..YTD

Sayfa 31/651 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •