Hem diyorsun ben 13.5 sattým,sonra diyorsun haftaya bi kaç taban var..Riskli ve spk lýk iþler....YTD
Hem diyorsun ben 13.5 sattým,sonra diyorsun haftaya bi kaç taban var..Riskli ve spk lýk iþler....YTD
Ozann abi yine doðru söylüyor, biz burda belki þaka mahiyetinde yazýyoruz ama biri inanýr korkudan malýný satar nemelazým
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yahu birak desin ozan. Kac senedir bu adi hisseden iskence cekiyor herkes gibi. Dur biraz sevindi, keyfini bozma negatif ortagin.
Komedi gibi forum!!!!
KAgit 9.5 olmus. Ben "Noldu lem senin uc bucugun, gel o para bosta kalmasin sana yatirim yapalim" diyorum.
Sonra 13.5'tan mal aldirmis oluyorum. Muahahahahah.
Sevgili Bozkurt; ne diyeyim bilmiyorum...Þaka farklý ancak Sn Pozitif ben 2 yýldýr buradayým ve hedef veriyor..Neticede yüklü miktarda para ile hisse alým satýmlarý yapýlýyor ve Sn Pozitif 2 yýldýr hedef veriyor...Bu konu SPK bildirilse sonu hayýrlý olmayabilir çünkü defaaten hedef bildiren yazýþmalarý bu sayfalarda resmiyette mevcut... Emin olun bu iþler de(yargý) þaka yaptým demekle kurtulunmuyor...YTD
Soyle birsey. Ama kendi kulagindan kendi kulagina. Muahahahaha.
![]()
Þimdi Sayýn Pozitif 13.5 sattým gittim dedi,tekrar döndü yazýþmalara devam ediyor ve hedef veriyor..Peki bu hedef gerçekleþmezse nasýl olacak...
manipülasyonun tanýmý nedir bu noktada...Þaka yaptým mý oluyor..YTD
Yalnýz kaðýt cidden lanetli ya.![]()
Yer Ýmleri