Originally Posted by
Uhacettepe79
Haydi diyelim gerçekten masumane bir hata yaptınız niye bu saat olmuş gelişme yok ey Akpaz yönetimi!!!
Ilk yayınlanan bildiride farklılık olacak galiba ki birşeyleri değiştirme derdindesiniz. Koskoca borsaya kote edilen birçok kuruma karşı sorumluluğu olan bir şirketin bu kadar basit hata yapmasını diyelim affettik ama aradan bir hafta geçti hani yeni bildirim???
Demek ki bunların akıl hocaları mevzuatı iyice harmanladı yeni fikirler sundu yönetimde bunu mu tartışıyor???
Yılın yarısı bitmiş olacak siz toplantı yapana kadar. Neye güvenerek ciroda artış bekliyorsunuz? Bilmediğimiz iş anlaşmaları mı var yoksa bilmediğimiz başka planlarınız mı var???
Geçen hafta yazmıştım cuma kapanışı ve genel hacim önemli diye. Anladığım genel kurul bitene kadar belli ki fiyatın yukarı çıkarılmaması konusunda patron ve spek anlaşmış al gülüm ver gülüm modunda bir ay daha geçecek... mızrak çuvala sığmıyor artık yay öyle gerildi ki bir iki olumlu icraat sonrasında akpaz gerçekten sağlam gidecek ben hala bu fiyatların kelepir olduğunu düşünüyorum.
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir