Sayfa 320/639 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    muratz hocam piyasada ne var ne yok süpür
    ortada oynuyacak lot kalmasın;
    sonra bu nedir de
    [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O saygısızlığı yapmam... Seddulbahir hocama ayıp etmem.... O zamanı gelince yazılımı fise takacaktir...

3. Haydi diyelim gerçekten masumane bir hata yaptınız niye bu saat olmuş gelişme yok ey Akpaz yönetimi!!!

Ilk yayınlanan bildiride farklılık olacak galiba ki birşeyleri değiştirme derdindesiniz. Koskoca borsaya kote edilen birçok kuruma karşı sorumluluğu olan bir şirketin bu kadar basit hata yapmasını diyelim affettik ama aradan bir hafta geçti hani yeni bildirim???

Demek ki bunların akıl hocaları mevzuatı iyice harmanladı yeni fikirler sundu yönetimde bunu mu tartışıyor???

Yılın yarısı bitmiş olacak siz toplantı yapana kadar. Neye güvenerek ciroda artış bekliyorsunuz? Bilmediğimiz iş anlaşmaları mı var yoksa bilmediğimiz başka planlarınız mı var???

Geçen hafta yazmıştım cuma kapanışı ve genel hacim önemli diye. Anladığım genel kurul bitene kadar belli ki fiyatın yukarı çıkarılmaması konusunda patron ve spek anlaşmış al gülüm ver gülüm modunda bir ay daha geçecek... mızrak çuvala sığmıyor artık yay öyle gerildi ki bir iki olumlu icraat sonrasında akpaz gerçekten sağlam gidecek ben hala bu fiyatların kelepir olduğunu düşünüyorum.

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Demek ki bunların akıl hocaları mevzuatı iyice harmanladı yeni fikirler sundu yönetimde bunu mu tartışıyor???

Yılın yarısı bitmiş olacak siz toplantı yapana kadar. Neye güvenerek ciroda artış bekliyorsunuz? Bilmediğimiz iş anlaşmaları mı var yoksa bilmediğimiz başka planlarınız mı var?
    Aynen öyle ümit hocam...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Haydi diyelim gerçekten masumane bir hata yaptınız niye bu saat olmuş gelişme yok ey Akpaz yönetimi!!!

Ilk yayınlanan bildiride farklılık olacak galiba ki birşeyleri değiştirme derdindesiniz. Koskoca borsaya kote edilen birçok kuruma karşı sorumluluğu olan bir şirketin bu kadar basit hata yapmasını diyelim affettik ama aradan bir hafta geçti hani yeni bildirim???

Yılın yarısı bitmiş olacak siz toplantı yapana kadar. Neye güvenerek ciroda artış bekliyorsunuz? Bilmediğimiz iş anlaşmaları mı var yoksa bilmediğimiz başka planlarınız mı var???

Geçen hafta yazmıştım cuma kapanışı ve genel hacim önemli diye. Anladığım genel kurul bitene kadar belli ki fiyatın yukarı çıkarılmaması konusunda patron ve spek anlaşmış al gülüm ver gülüm modunda bir ay daha geçecek... mızrak çuvala sığmıyor artık yay öyle gerildi ki bir iki olumlu icraat sonrasında akpaz gerçekten sağlam gidecek ben hala bu fiyatların kelepir olduğunu düşünüyorum.

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    katılıyorum bu kağıttan bundan sonra gelecek haberlerin olumlu olması dışında bir başka şansı ihtimali kalmadı , zaten en kötüyü gördü şirket olumlu adımları attıkça en az 0,8 li sonrasında 1,2 li seviyelere geleceğini düşünüyorum, hatta bana kalırsa daha önce gördüğü 2,6 -3 lü seviyelere gelsin ki 8 milyon lot u satabilsin yoksa 800 bin bile satamaz ..keyifleri bilir

6. Bu gurupta birlik olalim gerekli kurumlara ortak basvurup magduriyetlerimizi belirtelim

Sayfa 320/639 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •