Originally Posted by
Future1905
1)Türk Telekom Grubu (Türk Telekomünikasyon A.Ş, TTNET A.Ş, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş) ile 27.03.2019 tarihinde, feshedilmedikçe aynı şartlarla otomatik olarak 1�er yıl daha uzamak üzere, 1 Yıllık �Sistem, Donanım ve Yazılım Çerçeve Sözleşmesi� imzalanmıştır.
2) Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konusunda UI Path ile işbirliği yapılmıştır. Bu kapsamda üçüncü taraf ile 18.06.2019-18.06.2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere RPA Otomasyon Süreci Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.
3) 11.07.2019 tarihinde Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ile 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.
4) 01.10.2019 tarihinde T. Garanti Bankası A.Ş. ile 6 aylık Dijital Bankacılık alanında banka müşterilerine hizmet verecek mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları için mimari ve güvenlik standartlarına uygun Yazılım Geliştirme ve Danışmanlık Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.
5) Borusan Mannesman Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 01.10.2019 tarihinde 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.
6) 25.10.2019 tarihinde Şirketimiz, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8. maddesine uyum çerçevesinde yıllık 5.000.000 USD poliçe bedeli ile Yönetici Sorumluluk Sigortası imzalamıştır.
Arkadaşlar bunlar kafeinin kapa bildirmeden bilanço detaylarında bulduğum iş anlaşmaları bunları neden kapa bildirmez bir şirket anlamadım ayrıca birde THY işi var o kapa bildirildiği için yazmadım yorum alabilirmiyim niye kapa bildirilmez bizde zannediyoruz ki şirket uyuyor kardeşim senin binlerce yatırımcın var ya yarın şirketi arayıp bunu soracağım