Sayfa 320/505 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Midemi bulandirdi, yazilim sirketi teknoloji sirketi, son ceyrekte kar patlamasi yapacak dedikce adamlar son kez kaldirip soktular hisseleri biyerlerimize. Lanet olsun boyle hisseye , lot sayiyorlar lot. Satan olmazsa boşuna zaman kaybindan başka bisey degil bu hisse , bir yalanci furyaydi geçti. Eger son çeyrek toplam kar 20-25 milyon arasi gelmezse 7lere 8 lere şelale aninda.

2. Yeni yılınızı kutlar sağlık mutluluk huzur dilerim......

3. Herkese iyi yıllar. Yeni yılda Logo performansına ulaşabilmek dileğiyle iyi yıllar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. 1)Türk Telekom Grubu (Türk Telekomünikasyon A.Ş, TTNET A.Ş, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş) ile 27.03.2019 tarihinde, feshedilmedikçe aynı şartlarla otomatik olarak 1’er yıl daha uzamak üzere, 1 Yıllık “Sistem, Donanım ve Yazılım Çerçeve Sözleşmesi” imzalanmıştır.

2) Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konusunda UI Path ile işbirliği yapılmıştır. Bu kapsamda üçüncü taraf ile 18.06.2019-18.06.2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere RPA Otomasyon Süreci Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

3) 11.07.2019 tarihinde Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ile 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

4) 01.10.2019 tarihinde T. Garanti Bankası A.Ş. ile 6 aylık Dijital Bankacılık alanında banka müşterilerine hizmet verecek mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları için mimari ve güvenlik standartlarına uygun Yazılım Geliştirme ve Danışmanlık Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

5) Borusan Mannesman Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 01.10.2019 tarihinde 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

6) 25.10.2019 tarihinde Şirketimiz, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8. maddesine uyum çerçevesinde yıllık 5.000.000 USD poliçe bedeli ile Yönetici Sorumluluk Sigortası imzalamıştır.

Arkadaşlar bunlar kafeinin kapa bildirmeden bilanço detaylarında bulduğum iş anlaşmaları bunları neden kapa bildirmez bir şirket anlamadım ayrıca birde THY işi var o kapa bildirildiği için yazmadım yorum alabilirmiyim niye kapa bildirilmez bizde zannediyoruz ki şirket uyuyor kardeşim senin binlerce yatırımcın var ya yarın şirketi arayıp bunu soracağım

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Burdan fiyatın neden yükselmediği çok açık belli oluyor ama benim bildiğim spek bu çitinin çıktığı 2 milyon lotu tekrar ona aldırır ama 20 üstü mü 30 üstümü o spekciğimin insafına kalmış 😂
    Siz siz olun hissenize sahip çıkın

Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    1)Türk Telekom Grubu (Türk Telekomünikasyon A.Ş, TTNET A.Ş, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş) ile 27.03.2019 tarihinde, feshedilmedikçe aynı şartlarla otomatik olarak 1�er yıl daha uzamak üzere, 1 Yıllık �Sistem, Donanım ve Yazılım Çerçeve Sözleşmesi� imzalanmıştır.

2) Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konusunda UI Path ile işbirliği yapılmıştır. Bu kapsamda üçüncü taraf ile 18.06.2019-18.06.2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere RPA Otomasyon Süreci Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

3) 11.07.2019 tarihinde Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ile 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

4) 01.10.2019 tarihinde T. Garanti Bankası A.Ş. ile 6 aylık Dijital Bankacılık alanında banka müşterilerine hizmet verecek mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları için mimari ve güvenlik standartlarına uygun Yazılım Geliştirme ve Danışmanlık Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

5) Borusan Mannesman Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 01.10.2019 tarihinde 1 Yıllık Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) konulu Hizmet Sözleşmesi imzalanmıştır.

6) 25.10.2019 tarihinde Şirketimiz, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8. maddesine uyum çerçevesinde yıllık 5.000.000 USD poliçe bedeli ile Yönetici Sorumluluk Sigortası imzalamıştır.

Arkadaşlar bunlar kafeinin kapa bildirmeden bilanço detaylarında bulduğum iş anlaşmaları bunları neden kapa bildirmez bir şirket anlamadım ayrıca birde THY işi var o kapa bildirildiği için yazmadım yorum alabilirmiyim niye kapa bildirilmez bizde zannediyoruz ki şirket uyuyor kardeşim senin binlerce yatırımcın var ya yarın şirketi arayıp bunu soracağım
    4 ve 5. Maddeleri kapta bulamadım. Ama 6.maddeyi bildirmişler.

"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 320/505 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •