Dudu abinize de kacti ama uzulmuyor, nasilsa uzun vadede hepsi yakinsar biribirine diyor..
Artik temettulerin daha buyuk bir kismini yemeye basladi.
Syg,
Printable View
Sn.dudu ,
Siz eskilerdensiniz.Chucky68 'yoldaş' uzun süredir yazmiyor,Aktifde yıllık bağlıyordu,GM (dükkan) aldı,sonra ses-seda gitti,yazmadı sonra,bilginiz var mı?
Saka maka 2 gun once dolar alan birisi su an bizim 3 aylik kazancimizi kazandi bile..
Mevduat sahibi olup etrafimda su muhabbeti yapan insanlar cogaldi..
Abi zaten kazanamiyoruz bari yiyelim..
Bakiyorum bu tarz mevduat sahipleri paralari cekip cekip yemeye basladi ki bende ayni..
Hatta bu sene 3 tane tatil aldim..Hanima kendime son telefonlar,bir suru alisveris vs..
Etrafimda ki patron arkadaslarimin cogu da ayni durumda su an..
Acaba bilincli olarak yapilmak istenen sey bu muydu ?
Sadece tl mevduat kısmı için cevap veriyim sanırım bunun cevabını merak ediyorsunuz?
0.77 faizle 100 bin tl kredi çekmiştim 24 ay..faizi toplam 12 bin tl gibi birşeydi.
0.84 faizle yine 90 bin tl kredi kullandım yine 24 ay onunda faiz 12 bin tl kadar.Toplam da 190 bin tl için ödediğim faiz 24-25 bin tl civarında..Bu iki kredide yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl önce falandı..Şuan tam hesaplama yapmam mümkün değil ancak ortalama 13-13.50 oranla mevduata yatırdığımı kabul edersek 4 yılda 90 bin tl faiz geliri oluyor.Faizine hiç dokunmadım hep anaparaya ekledim.En son 14.90 oranla Mart ayında vadeyi yenilemiştim.
Bireysel müşteri (yeşilli bi kurum) koltuğunda oturan arkadaş, tl mevduat tutmak şuan saçmalık dedi.
Beni gaza getirmek için mi dedi yoksa var mı bir bildiği?