Sayfa 321/1006 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    uzulme be bahri tl ciler de kazanacak bak dudu abi der ya hep uzun vadede birbirine yaklasır hersey ..ya dolar kuru dusecek ya tl oranlar artacak ..uzun vadede yaklasır birbirine ..hepimizin gidecegi yer toprak altı trilyonlar olsa ne yazar bugun varız yarın yokuz ..belli bir yastan sonra harcamayı da bilmek lazım yoksa hani yemeyenin malını yerler
    Dudu abinize de kacti ama uzulmuyor, nasilsa uzun vadede hepsi yakinsar biribirine diyor..
    Artik temettulerin daha buyuk bir kismini yemeye basladi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Sn.dudu ,
    Siz eskilerdensiniz.Chucky68 'yoldaş' uzun süredir yazmiyor,Aktifde yıllık bağlıyordu,GM (dükkan) aldı,sonra ses-seda gitti,yazmadı sonra,bilginiz var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam bu tarz bir stratejiyi ben 2013 yılından 2017 Mayıs ayına kadar uyguladım en düşük 0.77 en yükseği 1.01 gibi oranla bir kaç kere ihtiyaç kredisi çektim parayı hiç kullanmadım direk TL Mevduata yatırdım vade dönüşlerinde de faizi anaparaya ekledim hiç dokunmadım ..Ama şuan kredi faizleri aşırı yüksek uygun krediyi nerden buldunuz merak içindeyim hangi bankadan kullandınız oran nedir çok mantıklı gelmedi bana ama mutlaka vardır bildiğiniz.Saygılarımla.
    sonuç ne oldu, çok merak ettim ?

syg,

4. Saka maka 2 gun once dolar alan birisi su an bizim 3 aylik kazancimizi kazandi bile..

Mevduat sahibi olup etrafimda su muhabbeti yapan insanlar cogaldi..

Abi zaten kazanamiyoruz bari yiyelim..

Bakiyorum bu tarz mevduat sahipleri paralari cekip cekip yemeye basladi ki bende ayni..

Hatta bu sene 3 tane tatil aldim..Hanima kendime son telefonlar,bir suru alisveris vs..

Etrafimda ki patron arkadaslarimin cogu da ayni durumda su an..

Acaba bilincli olarak yapilmak istenen sey bu muydu ?

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Saka maka 2 gun once dolar alan birisi su an bizim 3 aylik kazancimizi kazandi bile..

Mevduat sahibi olup etrafimda su muhabbeti yapan insanlar cogaldi..

Abi zaten kazanamiyoruz bari yiyelim..

Bakiyorum bu tarz mevduat sahipleri paralari cekip cekip yemeye basladi ki bende ayni..

Hatta bu sene 3 tane tatil aldim..Hanima kendime son telefonlar,bir suru alisveris vs..

Etrafimda ki patron arkadaslarimin cogu da ayni durumda su an..

Acaba bilincli olarak yapilmak istenen sey bu muydu ?
    Lüks tüketimin patlaması bir kriz göstergesi diyorlar. Bilmem.

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    sonuç ne oldu, çok merak ettim ?

syg,
    Sadece tl mevduat kısmı için cevap veriyim sanırım bunun cevabını merak ediyorsunuz?
    0.77 faizle 100 bin tl kredi çekmiştim 24 ay..faizi toplam 12 bin tl gibi birşeydi.
    0.84 faizle yine 90 bin tl kredi kullandım yine 24 ay onunda faiz 12 bin tl kadar.Toplam da 190 bin tl için ödediğim faiz 24-25 bin tl civarında..Bu iki kredide yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl önce falandı..Şuan tam hesaplama yapmam mümkün değil ancak ortalama 13-13.50 oranla mevduata yatırdığımı kabul edersek 4 yılda 90 bin tl faiz geliri oluyor.Faizine hiç dokunmadım hep anaparaya ekledim.En son 14.90 oranla Mart ayında vadeyi yenilemiştim.

7.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Sn.dudu ,
    Siz eskilerdensiniz.Chucky68 'yoldaş' uzun süredir yazmiyor,Aktifde yıllık bağlıyordu,GM (dükkan) aldı,sonra ses-seda gitti,yazmadı sonra,bilginiz var mı?
    Chucky başka bir forumda yazıyordu ama 4-5 ay önce orayı da bıraktı şuan ne yapıyor bende merak ediyorum.

8. Bireysel müşteri (yeşilli bi kurum) koltuğunda oturan arkadaş, tl mevduat tutmak şuan saçmalık dedi.

Beni gaza getirmek için mi dedi yoksa var mı bir bildiği?

Sayfa 321/1006 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •