pancar ...
Printable View
piroğ müthiş keyiflidir emme yanına eşlik edecek bir arkadaşı olacak , kimi fiskiğ ile içer kimi alkol sevmez yeşil çay ile ( emme yumuşak içimli yeşil çay olmayacak sert buruk tadlı tok gövdeli ( lezzet - güç dengesi uyumlu ) yeşil çay olacak )
highland fiskiğ ile tüttüreceksen bu highlandlerde fümemsi bi lezzet oliy , onun içün hafif puro ile eşleştirirsen süper ikili olurlar ( tango ve cash diye film vardı hehehe )
mesela yorucu bunaltıcı bir gün sonrası buz gibin pira şu kapağın altındadır ile , orta boyda bir püroğ çok iyi gider...
armanyakla olur , brandy & puro zaten bir kla******... brandynin lezzeti çok keskin olduğu üçün , tok gövdeli bir puro eşlik etmelidir
romla olru tekila ile olur soğuk veya buzla ... kesinlikle cin ile puro olmaz... cin ağızda kuruluk yapar çünkü ... sherry ile olur , ama şampanya ile claret ile burgundy ile püro olmaz . porto şarabı ile süper olur
konyakla olur
:ok:
püro yanı şarap/bira/tekila/cin vs. reddediyo bünye
emmee
fiski dedimi isley bölgesi şaane
een sewdiim ardbeg ugedal olmadı tenn
yanına
koyiba maduro olmadı robustos
haa
arada ayaküstü laklakta mehmet efendi ve mahdumları + toskanello'da fena zevkü sefa,
idi ayrı tabe
Burda yazim tarzindan anladigima gore
Hamza koray cok azcik ta ben stresi yonetebiliyoz
Nasuhlan oralet biraz asabi
Onlara kotu ornek olmayin
Tutunun her turu kotudur kafi tuketmeyelim ozendirmeyelim
Senin direksiyon iyidir 150 ile gidersin kaza yapmadan adam 90 la panik olur
Bosverin tutun fenadir deyin gecin
İyi bisey olsa
Japon tobacco
American tobacco
British tobacco
Dunyada total 3 dene sirket var zati
Otekilerde bunlarin alt sirketleri vs
estağfurlah müdürüm,
hafiften reklam gibin olmuş ossada
yok
ben bıraktım zate.
bundan sonna
temis heva bol gıda
bi alışweriş bi fişş
İyi yaptin mudurum bende sansliyim ama ha senden bi dal puro yakma nasib oldu :-)
Abi aslen matematik basit
Uyku
Gobek yagin
Havadan cektigin oksijen
Bunlar yerinde genom saglam
Bi de talihliysen
100 u gorursun
Tavuk işleri nasıl kardeşler?
Kurdunuz mu çiftliği?
Selamlar.