Tavuk boklarının arasında altın buldunuz mu ezoterik arkadaşlar?
Selamlar.
Tavuk boklarının arasında altın buldunuz mu ezoterik arkadaşlar?
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Onu bilmiyomda abi. Herhalde kokusundan :-)
Bi kez konserde benim paltoyu yasli bi teyze giyip gitmis
Sonra bulduk tabi
2 hafta sonra
Bunu daha cozemedigimden. Kadin sirtinin ayarini bilmiyo. Konser sonu onun palto bana uymadiydi mesela. Bekledimde gelmedi . geldi 2 hafta bekledik oyle..
dünya bizim gezenemiz
güneş sisteminde
diğer gezegenlerle dolanıp durur etrafında güneşin
365 gün 6 saatte tamamlar.
bu 365 günün 1 tanesi, bugün, dünya saçmalama günüymüş
NE SAÇMA BİR GÜN
https://twitter.com/Cografik/status/1147032553322422272
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Bunu sana açıklayayım
beyin varya bizde tepedeki organ
o müthiş makine valla
o tanır. sen değil. yani bilincinle yaptığın bişey değil bu hareket. tamamen nöron deniziyle alakalıdır. beynin işi özünde bilgi toplayıp davranışları uygun biçimde yönlendirmek işte. bir örnek hikaye paylaşayım:
"Yakın geçmişte yapılan bir deneyde katılımcı erkeklerden, kendilerine gösterilen farklı kadın yüzü fotoğraflarını çekicilik bakımından değerlendirmeleri istenmişti. Erkeklerin farkında olmadığı gerçek ise, fotoğrafların yarısında göz bebeklerinin büyümüş, diğer yarısında büyümemiş olduğuydu. Katılımcılar tutarşı bir biçimde göz bebeği büyümüş kadınları yeğlemişlerdi; ama şaşırtıcıdır ki, kendi kararlarıyla ilgili herhangi bir iç görüye sahip değillerdi. ‘Bu fotoğraftaki kadının göz bebeklerinin, diğer fotoğraftakinden 2 milimetre daha büyük olduğunu fark ettim’ diyen çıkmamıştı. Üzerine parmak basmadıkları bir nedenden dolayı, bazı kadınlar diğerlerinden daha çekici gelmişti. Seçimi yapan erkeklerin beyinleri onların bilmediği bir şeyi biliyordu. Peki neydi bu? Göz bebeklerinin büyümesi kadınlarda cinsel heyecan ve hazırlığın işaretiydi. Beyin milyonlarca yıllık programlaması, çiftleşmeye dolayısıyla üremeye hazır olan kadını seçmişti. "
Nasuh amirim d vitamini için kafanın derisi kolda dirsek altı bacakta da diz altında güneş görerek d vitamini sentezi şart. Güneş sisteminde güneşten bitki hariç vitamini alan tek heyvan madem biziz bunu kullanak ya. Ne o şapka ile gezmeye çıkmalar uzun kollu giysiler lazım değil bize al vitaminini beleş
Bi de sigara da kotuymus içme ha.. bende bıraktım bi hafta oldu niyeyse maks bi ay birakabiliyom ama geçen bi doktor arkadaş çok maytap geçti daha doğrusu bu yeni dönem doktoru değil 60 yasinda emekli akıllı biri
Konuya , zate her kimse alisan bunu bırakamazdan girdi, psikolojiden girdi ona tesekkurden birakiyom sırf iyiye iyilik ossun deyyu
moruk müdürüm.
sigarayı 2008 de bıraktım. 2013 e kadar. elimi pakete değmedim.
sonra tekrar başladım anlamsız bir şekilde
doktorlar diyorlar ki bırakabilirsin.org
orda bi ilaç varmış adı şampiks mi nedir.
onu deneyeceğim
d vitamini ben almayı çok isterim gerçekten.
diğer vitaminler de şart abi.
kana kırmızı rengini ne verirdi müdürüm? kafam karıştı
https://www.youtube.com/watch?v=z__KzSRel5U
Hemo globin
Hemşomdur aynı zemanda
Emme
Protein + O2 ile taşınır beyne
Nasuhi agbi inan başarı tesadüf değil
Bi araştırma yap
Halk a değişik zümre lerde sokakta tek soru sor
Amper nedir? Tarifleyin hele baham deye
Bunu en çok bilen yer niresi ise
Şeyde o
Mavi boncuk onda yani
Neşe Garabocuk