Tavuk boklarýnýn arasýnda altýn buldunuz mu ezoterik arkadaþlar?
Selamlar.
Tavuk boklarýnýn arasýnda altýn buldunuz mu ezoterik arkadaþlar?
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Onu bilmiyomda abi. Herhalde kokusundan :-)
Bi kez konserde benim paltoyu yasli bi teyze giyip gitmis
Sonra bulduk tabi
2 hafta sonra
Bunu daha cozemedigimden. Kadin sirtinin ayarini bilmiyo. Konser sonu onun palto bana uymadiydi mesela. Bekledimde gelmedi . geldi 2 hafta bekledik oyle..
dünya bizim gezenemiz
güneþ sisteminde
diðer gezegenlerle dolanýp durur etrafýnda güneþin
365 gün 6 saatte tamamlar.
bu 365 günün 1 tanesi, bugün, dünya saçmalama günüymüþ
NE SAÇMA BÝR GÜN
https://twitter.com/Cografik/status/1147032553322422272
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Bunu sana açýklayayým
beyin varya bizde tepedeki organ
o müthiþ makine valla
o tanýr. sen deðil. yani bilincinle yaptýðýn biþey deðil bu hareket. tamamen nöron deniziyle alakalýdýr. beynin iþi özünde bilgi toplayýp davranýþlarý uygun biçimde yönlendirmek iþte. bir örnek hikaye paylaþayým:
"Yakýn geçmiþte yapýlan bir deneyde katýlýmcý erkeklerden, kendilerine gösterilen farklý kadýn yüzü fotoðraflarýný çekicilik bakýmýndan deðerlendirmeleri istenmiþti. Erkeklerin farkýnda olmadýðý gerçek ise, fotoðraflarýn yarýsýnda göz bebeklerinin büyümüþ, diðer yarýsýnda büyümemiþ olduðuydu. Katýlýmcýlar tutarþý bir biçimde göz bebeði büyümüþ kadýnlarý yeðlemiþlerdi; ama þaþýrtýcýdýr ki, kendi kararlarýyla ilgili herhangi bir iç görüye sahip deðillerdi. ‘Bu fotoðraftaki kadýnýn göz bebeklerinin, diðer fotoðraftakinden 2 milimetre daha büyük olduðunu fark ettim’ diyen çýkmamýþtý. Üzerine parmak basmadýklarý bir nedenden dolayý, bazý kadýnlar diðerlerinden daha çekici gelmiþti. Seçimi yapan erkeklerin beyinleri onlarýn bilmediði bir þeyi biliyordu. Peki neydi bu? Göz bebeklerinin büyümesi kadýnlarda cinsel heyecan ve hazýrlýðýn iþaretiydi. Beyin milyonlarca yýllýk programlamasý, çiftleþmeye dolayýsýyla üremeye hazýr olan kadýný seçmiþti. "
Nasuh amirim d vitamini için kafanýn derisi kolda dirsek altý bacakta da diz altýnda güneþ görerek d vitamini sentezi þart. Güneþ sisteminde güneþten bitki hariç vitamini alan tek heyvan madem biziz bunu kullanak ya. Ne o þapka ile gezmeye çýkmalar uzun kollu giysiler lazým deðil bize al vitaminini beleþ
Bi de sigara da kotuymus içme ha.. bende býraktým bi hafta oldu niyeyse maks bi ay birakabiliyom ama geçen bi doktor arkadaþ çok maytap geçti daha doðrusu bu yeni dönem doktoru deðil 60 yasinda emekli akýllý biri
Konuya , zate her kimse alisan bunu býrakamazdan girdi, psikolojiden girdi ona tesekkurden birakiyom sýrf iyiye iyilik ossun deyyu
moruk müdürüm.
sigarayý 2008 de býraktým. 2013 e kadar. elimi pakete deðmedim.
sonra tekrar baþladým anlamsýz bir þekilde
doktorlar diyorlar ki býrakabilirsin.org
orda bi ilaç varmýþ adý þampiks mi nedir.
onu deneyeceðim
d vitamini ben almayý çok isterim gerçekten.
diðer vitaminler de þart abi.
kana kýrmýzý rengini ne verirdi müdürüm? kafam karýþtý
https://www.youtube.com/watch?v=z__KzSRel5U
Hemo globin
Hemþomdur ayný zemanda
Emme
Protein + O2 ile taþýnýr beyne
Nasuhi agbi inan baþarý tesadüf deðil
Bi araþtýrma yap
Halk a deðiþik zümre lerde sokakta tek soru sor
Amper nedir? Tarifleyin hele baham deye
Bunu en çok bilen yer niresi ise
Þeyde o
Mavi boncuk onda yani
Neþe Garabocuk