Pandemi donemi zarar eden sektorlerde toparlanma bekliyorum....indes pandemiden faydalandi ve pandemi bitiminde bilanco muhtemelen bu yil ki gibi iyi olmayacak...en iyisi bu bence....oppo hikayesi bence hikaye degil..
Printable View
İntegral yatırım Ocak ayı prim yapacak hisselerine İndeks Bilgisayarı öneriyor. Garanti yatırım 22,1 TL hedef fiyat ile öneri listesine ekliyor. Söze gerek var mı ? Bence yok. Seyreyle cümbüşü. Ytd
İndeks f/k sı ile pd/dd ile her şekilde çok ucuz. Hak ettiği değeri görenler gelip seve seve alacaklar. Bu gemi bu limandan kalkar. Er yada geç varacağı yere gidecek. Bu işin sırrı sabır. Ytd.
Bizim gemi limandan kalkti umudumuz iyi bir yere gitmesi bizleri oyle 22 tl falan kesmezMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizimki bu gun azitt tavana kitleyecekmi bakalimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oppo etkisi. Katma değeri yüksek bir yatırım. Türkiye bu alanda epey para kaptırıyordu. Sadece şirket için değil Türkiye için de önemli bir adım.
1 lot aldim hemen geri cekildi bana karsi alerjisi var..