Sayfa 322/398 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    Pandemi donemi zarar eden sektorlerde toparlanma bekliyorum....indes pandemiden faydalandi ve pandemi bitiminde bilanco muhtemelen bu yil ki gibi iyi olmayacak...en iyisi bu bence....oppo hikayesi bence hikaye degil..

2. İntegral yatırım Ocak ayı prim yapacak hisselerine İndeks Bilgisayarı öneriyor. Garanti yatırım 22,1 TL hedef fiyat ile öneri listesine ekliyor. Söze gerek var mı ? Bence yok. Seyreyle cümbüşü. Ytd

3. İndeks f/k sı ile pd/dd ile her şekilde çok ucuz. Hak ettiği değeri görenler gelip seve seve alacaklar. Bu gemi bu limandan kalkar. Er yada geç varacağı yere gidecek. Bu işin sırrı sabır. Ytd.

Bizim gemi limandan kalkti umudumuz iyi bir yere gitmesi bizleri oyle 22 tl falan kesmez
     Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    İndeks f/k sı ile pd/dd ile her şekilde çok ucuz. Hak ettiği değeri görenler gelip seve seve alacaklar. Bu gemi bu limandan kalkar. Er yada geç varacağı yere gidecek. Bu işin sırrı sabır. Ytd.
    Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Bizim gemi limandan kalkti umudumuz iyi bir yere gitmesi bizleri oyle 22 tl falan kesmez

Deh dedi bizimki bakalım nereye gider .

Bizimki bu gun azitt tavana kitleyecekmi bakalim
     Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Deh dedi bizimki bakalım nereye gider .

7. Oppo etkisi. Katma değeri yüksek bir yatırım. Türkiye bu alanda epey para kaptırıyordu. Sadece şirket için değil Türkiye için de önemli bir adım.

8. 1 lot aldim hemen geri cekildi bana karsi alerjisi var..

Sayfa 322/398 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •