Ne sövülür ne dövülür, üstüne soğuk su içilir!
Printable View
Odea, yaklaşık 400 K için 13,25 teklif edildi...Kabul etmeyince 13,50 ye çıkıldı...Paranın yarısını bağladım...Diğer yarısı ile dolar aldım......%4 faizle e-turuncuya aktardım...Yarımda olsa TL ciler statüsünü terkettim...
Not:Temdit...
Sn.Sonsav kendi düşünceniz ile hareket etmeniz en isabetlisi olmuş. Ben asla kimseyi etkilemek istemem. Birilerini etkilemek bu tip para söz konusu olan işlerde yapmak istediğim en son şey bile değildir. Benim kisi sadece bir düşüncedir. Burada tabir-i caiz ise beyin fırtınası yapıyoruz. Ama son 1 haftadır Türkiye'de parasal sistemde olan budur. Haftaya ne olur Allah kerim... Bu ülke deki ekonomi son derece değişken.. Benim ki si sadece bir görüş. Yarın başka bir firma nakit sıkıntısı yaşar işler değişebilir. Ayrıca önümüz seçim.. USD %50 TL %50 bence en mantıklı olanı... %100 USD yada TL yanlış... USD da 3,16 TL den 4,15 TL ye kadar bir band var...20 Nisan da 4,15 TL de olsa 3,15 TL de olsa inanın ben şaşırmam.. Şu an bu dev fonların EVET mi? yoksa HAYIR mı? sonucunu bekledikleri muhakkak ama hangisi seviyorlar orası muamma.. Bekleyip göreceğiz... O sebeble %50 şeklinde yapmak en güzeli... Bol kazançlar...