Pyd çok kayip vermiş burada.Alıntı:
Türk savaş uçakları Haseke kuzeyindeki Malikiye beldesine bağlı Hamzabey köyünde PKK'lı teröristlerin sözde Asayiş merkezini vurdu.
Printable View
Pyd çok kayip vermiş burada.Alıntı:
Türk savaş uçakları Haseke kuzeyindeki Malikiye beldesine bağlı Hamzabey köyünde PKK'lı teröristlerin sözde Asayiş merkezini vurdu.
İsrail Kanal 13:
Gözaltına alınan bir Hamas üyesi:
“Bir yıldan uzun bir süredir bu operasyona hazırlandık. İsrail ordusunun bunu beklemiyor olması bizi şaşırttı.”
Bu iş karakola yani BM genel kuruluna gidecek.Alıntı:
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Fidan ile görüşmesi üzerine tweet attı
“Türkiye'nin ateşkesi savunmasını ve Hamas'ın elindeki tüm rehinelerin derhal serbest bırakılmasını teşvik ettim.”
ABD ilk kez “ateşkes” kelimesini kullandı.
Tayyip Agam kürsüye çıkacak ve diyecek ki;
Dünya 5'den büyüktür...
Genel kurul alkışlardan yikilacak, avradini kesen...
Kapitalizmin tarifiyle; gelişmekte olan ve az gelismis halklarin temsilcisi, 200'e yakin devletin idarecileri ayaga kalkip dakikalarca alkişlayacaklar.
Sonra bu az gelişmiş ülkelerden birinin temsilcisi kürsüye çikip, diyecek ki, Turkiye'ye veto hakki verilmesini, oylamaya sunmayi teklif ediyorum.
Ve genel kurulda yine dakikalarca alkişlar..
Tayyip Agam çok yaman adam abi...
Ulla gözlerim yaşardı be ya...
Filistin'de Hamas güçlerinin kullandığı silahlardan çoğunun Libya'da Hafter güçlerinden elde edildiği tespit edildi.
Hafter güçlerinin kendisine sağlanan silahları Mısır üzerinden Hamas'a ulaştırdığı bildiriliyor.
Hafter'e sağlanan silahların ise Rus Wagner güçleri, BAE ve Romanya menşeli olduğu tespit edildi.
İşte bunlar da ellerine almışlar bir çomak, kendi b.klarını karıştırıp duruyorlar.Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklediği CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat, Erkem İmamoğlu'nun torpille işe alım yaptığını ifşa etti:
▪️"CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum! CHP delegelerini sırf size oy vermeleri için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum."
Mezhepçilik, hizipçilik. Mide bulandırıcı tipler.
Kopyalamaya değmez, yazmaya hiç değmez.
Pkk'yı da destekliyor. :)))))))))))))))Alıntı:
cüneyt özdemir
@cuneytozdemir
TİP, Hamas'ı destekliyor. Fıkra bu kadar!
Gülmekten göbeğim yer değiştiriverdi.
Demin ağlıyordum, şinci gülüyorum kendi kendime...Deli miyim neyim?
Gelsinler be ya...Paralari var, donanimli insanlar.Alıntı:
Yahudiler de Türkiye'yi tercih etti.
İsrail vatandaşları ülkeden ayrılmak için Ben Gurion Havaalanı’na akın ediyor.
Hamas ile devam eden savaş nedeniyle Tel Aviv Ben Gurion Havaalanından kalkan uçaklarla İstanbul ve Antalya'ya uçuşlar devam ediyor.
Yahudiler, Türkiye'yi en güvenli ülke ve ucuz olarak tercih etti.
Yenildin işte salak herif.Alıntı:
Netanyahu tehdit etti:
“Bu savaşta başarılı olamazsak bunun bedelini tüm dünya ödeyecek…”
Tayyip Ağam'dan başkası yalan. Kurtariciniz Tayyip Ağam.
Tsk, Doğu Kudüs'e girecek, Tayyip Ağam Mescid-i Aksa'da namaz kılacak.
Doğu Kudüs merkezli bir Filistin Devleti kurulacak.
Bunlar işin destan kısmı, önemli olan Gazza MEB'indeki gaz sahası.
Doğu Akdeniz'deki en büyük pay, ufacıcık Gazza'ya düşüyor. Allah üle takdir etmiş.
Bu sahanın %40'ı bizim.
Tsk bedava mı girecek ulla oraya?
Alıntı:
Latest Developments
Israeli customs authorities revealed on September 14 that their agents intercepted 16 tons of explosive material on its way from Turkey to the Gaza Strip in July. According to the Israeli Tax Authority spokesperson, the customs agents in Ashdod inspected two containers that were supposed to contain 54 tons of gypsum — the key ingredient in plaster. After testing the material in a lab, authorities concluded that some of the bags contained ammonium chloride — a dual-use chemical used in making rockets.
Despite normalizing relations with Israel in recent years, Turkey has supported the terrorist organization Hamas, funneling funds to Hamas through its banks, hosting meetings with Hamas leaders, and issuing Turkish passports to Hamas leaders.
Alıntı:
Expert Analysis
“The origin of this shipment cannot be ignored. Turkey has become a major sponsor of Hamas in recent years and a major hub of Hamas operations. Did the government in Ankara know about this effort to arm the terrorist group with 16 tons of explosive material? This is a crucial question to answer for Israel but also for the United States and many of Turkey’s other NATO allies.” — Jonathan Schanzer, FDD Senior Vice President for Research
“The seizure of 16 tons of raw materials, intended to be used by Hamas for the construction of rockets, once again underscores Turkey’s insincere commitment to antiterrorism. On the one hand, Ankara declares its desire to ‘normalize’ ties with Israel, while on the other, it continues to support a major terrorist entity that is focused on undermining the very existence of Israel. Erdogan’s government remains a primary source of support for Hamas and other jihadist entities throughout the region.” — Sinan Ciddi, FDD Non-Resident Senior Fellow
Bunu 2 gün önce kopyaladıydım.Alıntı:
Turkey has been a haven for Hamas since it established a headquarters in Istanbul in 2014. Hamas leader Ismail Haniyeh lives part-time in Turkey, and he and his son hold Turkish passports. Saleh al-Arouri, Hamas’ West Bank chief, is also based in Istanbul. Al-Arouri is a U.S.-designated terrorist with a $5 million U.S. bounty on his head.
İsmail Haniye'nın da Türkiye'de olduğunu yazdım.
Daha ne yazayım canım efendim...
https://youtu.be/GiKecXj89eY?si=s125DvIW9F4GLDt2
Yazıyı kimse okumuyor. En iyisi video. İşte bu video 3 dakikada herşeyi açıklıyor.
Yeni uyanıyorlar.Alıntı:
Kissenger'in "Artık Ortadoğu İsrail'liler için güvenli değil, Doğu Avrupa'da yeni bir yerleşim bölgesi düşünülmeli".
İsrail Ordu sözcüsü
Hamas birlikleri tahminimizden büyük bir sayı ile sınırı geçmeye devam ediyor. Ordumuz kahramanca mücadele ediyor. Her türlü önlemi alıyor.
BirGün Gazetesi
@BirGun_Gazetesi
Süleymancı yurdunda çocuğa cinsel istismar: İmam tutuklandı.
Daha karpuz keseceğidik. Sizi gidi sizi. Umudum var, adam olacaksınız gibime geliyor.Alıntı:
Terör örgütü YPG sözcüsü:
Biz savaşın çözüm getirmeyeceğini biliyoruz. Her zaman 3. Bir yol var diyoruz, her şeyin siyaset ve anlaşma ile çözülebileceğiz kanaatindeyiz.
Vallah doğru diyir. Adamın godunu keserler.Alıntı:
El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:
“Gazze’ye karadan gelirseniz dört seçeneğiniz var:
- ya öldürüleceksiniz
- ya yakalanacaksınız
- ya sakatlanacaksınız
- ya da sonsuza kadar psikolojiniz bozuk yaşamaya çalışacaksınız.”
Kan gövdeyi götürecek.Alıntı:
İsrail Gazze sınır hattına 100 bin asker konuşlandırdı, kara harekatı an meselesi.
Hahh işte ağzından baklayı çıkardı dürzü. Hedefleri nükleer tesisler falan değil, rafinerileri vuracaklar.Alıntı:
Adının açıklanmasını istemeyen Resmi bir Amerikalı yetkilinin tehdidi..🤔
"Hizbullah müdahale ederse İran'ın büyük petrol rafinerilerini bombalarız."
"Hedefimiz İran'dır".
İsrail ordusu;
Bugünkü çatışmalarda Tuğgeneral
Roman Gofman'ın ağır yaralandığını açıkladı.
Parası olan gelsin. :)))))))))))))Alıntı:
Murat AKAN 🇹🇷
@yazarmuratakan
·
10s
Savaş korkusu nedeniyle sadece İsrailliler Türkiye’ye akın etmiyor, İran’dan da Türkiye’ye yoğun bir hava trafiği var.
İranlıların Van sınır kapılarında büyük yoğunluk oluşturduğu haberleri geliyor…
İSRAİL-FİLİSTİN HATTI SON DURUM:
▪️İsrail gece boyunca Gazze Şeridi'ne 500'den fazla hava saldırısı düzenledi.
▪️Sderot dahil 7 noktada çatışmalar yaşanıyor.
▪️İsrail basınından Haaretz: "Hamas güçleri sınırı geçmeye devam ediyor"
▪️İsrail'in saldırılarında 91'i çocuk 436 kişi hayatını kaybetti, 2.271 yaralı var
▪️İsrail, 5 elit özel kuvvetlerden olmak üzere 16 ölü askerinin daha isimlerini yayınladı.
▪️İsrail, hava saldırılarında 1.000 tondan fazla bomba kullandı.
▪️İsrail sınırda kontrolü henüz sağlayabilmiş değil.. 18 ayrı noktada boşluklar var.
▪️İsrail Yayın Otoritesi: "El Kassam Tugayları, 20 yerleşim birimine ve 11 ordu kampına ulaştı."
Ehven-i Şer...O, Canpolat neydi öyle be ya...Alıntı:
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
8s
CHP İstanbul İl Başkanlığını, İmamoğlu’nun desteklediği Özgür Çelik kazandı.
Esad güçleri ve Devrim Muhafizlari o bolgeye hareketlendiler. Oradan Armageddon çikmaz. Israil Ordusu iceri sizan teroristlerle mucadeleyi beceremedi.Alıntı:
Golan'da Armegeddon için geri sayım.
Cephe savasinda onlari dumduz eder.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...23-718437h.htm
AFAD verilerine göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Yine Yeşilyurt...Saldırı bu, 6.3 diye okudum, elim ayağım buz kesti.
Korku ve Yalan İmparatorluğu...Alıntı:
Keşfettiğim en önemli şey ;
Son 50 yıldır yapılan bütün savaşlar medya yalanları sayesinde oluşturuldu..
~ Julian Assange
Nasıl yoktu? Bu gazetecilik değil, terbiyesizlik.Alıntı:
Nevşin Mengü: Bakın bunu size söylemezler ama işin aslı, Filistinlilik diye bir olgu yoktur. Bakın mesela Ukrayna’ya, orada bir Ukraynalılık var. Filistinde önce solculuk sonra islamcılık üzerinden bir kimlik kurmaya çalıştılar. Filistinlilik diye bir mesele yoktu hiç.
• Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk siyasetçilerin yaptığı bazı açıklamaları çok destek verici ve yerinde bulduk.
• Bazıları ise bizi biraz şaşırttı.
• Çünkü Türkiye terörizmin ne olduğunu çok iyi bilen bir ülke ve daha fazla empati bekliyorduk.
— İsrail’in Ankara Büyükelçisi İrit Lillian
Ciddi kayıplar var. İsrail kayıplarının 2/3'ünü açıklamıyor.Alıntı:
İsrailli kaynaklar RT’ye: Üst düzey İsrailli subay Elie Geisenberg, Gazze’deki çatışmalarda öldürüldü.
Abi nedense bir gülme geldi. Kodlanmış adam, kafa kontak. Misir Halkı toptan böyle işte. Misir yöneticilerinin de böyle oldugunu düşünün.Alıntı:
Mısır İskenderiye'de gaza gelen bir polis İsrail'li turistlerin olduğu otobüse ateş açtı 6 turist öldü..
Polis tutuklandı..
Eyvah degil mi?
Yoksa o kaynak ben miyim be ya? :)))))))))))Alıntı:
İsrail Radyosu, üst düzey resmi bir kaynağa atıfta bulunarak, İsrail'deki kayıpların sayısının açıklanandan çok daha fazla olduğunu belirtti.
2/3'ünü açıklamıyorlar diye yazdım ama belki de daha fazla.
Ayrica Hamas da rehine sayisini eksik söylüyor. 100 rehine neymiş?
Binlerce rehine var.
Moşe dizlerinin üstüne çöktü be ya.
:))))))))))))))))))) Bu komik işte.Alıntı:
İran dini lideri Hamaney: “Biz önümüzdeki 20 yılda İsrail yok olacak demiştik ama galiba onların acelesi varmış, daha hızlı yok olmak istiyorlar.”
Bir tespitim var. Kenan toprakları 12 kabile arasında paylaştırılmış. Bunlardan biri de Benyamin yani Bünyamin kabilesi.
https://resmim.net/cdn/2023/10/09/SUttjR.png
O donemde Israil Kralligini bölen 2 kabileden biri bu.
Netanyahu da Binyamin'dir yani. Neyse bunlar efsane, onemli degil.Alıntı:
Tora'ya göre, bu kabile, Yakup'un Rahel'den son oğlu olan ve Kenan topraklarına döndükten sonra doğan Benyamin'in soyundan gelir.
Benyamin kelimesi ben ve yamin kelimelerinden oluşan birleşik bir isimdir. Ben "oğlu" demektir, Yamin ise "sağ" demektir; dolayısıyla Benyamin'in birincil anlamı "sağ'ın oğlu"dur. Genelde bu isim sağ elimin oğlu olarak tercüme edilir; bazen de genelde vücudun sağ tarafı güçlü kısım olduğundan sağ tarafın oğlu olarak da tercüme edilebilir. Bazı kaynaklarda ise "yamin"in kökünün "güney" anlamına geldiği dolayısıyla da Benyamin'in güney'in oğlu anlamına geldiği bahsedilir.
Bunu ilk ben yazdım. Ayvagobekli abi bu, boru deel yani...Alıntı:
İsrail Radyosu
üst düzey bir resmi kaynağa dayandırarak:
İsrail'deki kayıpların sayısı akıl almaz boyutlarda ve açıklanandan çok daha fazla.
@AksanSertac
İran Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın İsrail’deki Aksa Tufanı operasyonunu İran’ın yardımıyla gerçekleştirdiği bilgilerini yalanladı.
▪️Sözcü Nasser Kanaani: “İran İslam Cumhuriyeti’ni tehdit eden herkes bilsin ki, bize karşı her türlü aptalca hareket yok edici bir karşılığa yol açar.”
- Tasnim -
İsrail - Filistin arasındaki savaş sonrası brent petrolün varil fiyatı %5'e yakın yükseldi.
ZAM Haber
@ZAMajans
·
57d
Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan hediye olarak ev istemesi üzerine ayrıldı.
(Gerçek Gündem) [/QUOTE]
:)))))))))))))))))
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
‼️ Cihat Yaycı ;
Ortada yine yeni bir 11 Eylül senaryosu var.
Bu oyunun sonunda İsrail;
-Gazze şeridini işgal edecek ve böylece Filistin’in denize kıyısı kalmayacak, Hamas’ın da kontrol ettiği toprak neredeyse hiç olmayacak,
- Hizbullah nedeniyle Lübnan’a girecek ve çıkmayacak
- Nihayetinde topraklarını ve kıyılarını genişletecek
Bazılarımız kabullenmek istemese de maalesef olacak olan bunlardır…🔥
https://twitter.com/ConflictTR/statu...96739733324217
Uçanla kaçan kurtulmaz...Alıntı:
Hamas kendi imkanlarıyla geliştirdiği "Mutabar 1" hava savunma sistemini gösterdi.
O gaz yatağı Filistinlilerin hakkı. Onu Israil'e yedirmezler.Alıntı:
İsrail Silahlı Kuvvetleri, “Hamas'ın tamamen yok edilmesi” aşamasına geçildiğini duyurdu.
Deveden büyük fil var.