Sn Guneysu,acı haberinizi şimdi öğrenmiş bulunmaktayım...
Bu acı haber beni kederlere gark etti...
Merhumeye Allah dan rahmet ,(siz) sevenlerine baş sağlığı ve sabır temenni ediyorum....
Saygılar....
Printable View
Sn Guneysu,acı haberinizi şimdi öğrenmiş bulunmaktayım...
Bu acı haber beni kederlere gark etti...
Merhumeye Allah dan rahmet ,(siz) sevenlerine baş sağlığı ve sabır temenni ediyorum....
Saygılar....
Kapansa da çökmezdik. Çökmeyecez de öyle günlük yüzde 10 falan. İmamoğlu ile o iş bitti. Yapıldı operasyon bitti gitti. 10800 e çektiler 8900 e bastılar bitti. Çöksek şimdiye kadar çökerdik 8000 7500. Bekletiyorsa alacak demektir. Bizde çöküşler yıldırım hızı ile olur.
Viop 0.5 aşağıda cumaya nazaran nasıl para basıyorsun. Komple portföy +2x kredili short mu açtın idi viop da cuma dan. Geç o işi.
DIP NEREDE.....
ilk zirveye giden kaartlara bakacaksin....DIPTELER MI....
kim bunlar.....hektasiler ve sasaniler....
bakin bakem DIPTELER MI....
https://i.postimg.cc/hvBNqJ4g/HEKTASILER.png
https://i.postimg.cc/90hYfZq8/SASANILER.png
ONEMLI NOT.....az once ikisini de aldim....KENE-1....5 spekulatif kaart alacagim demistim...ikisi bunlar....2.70 ler 2.90 lar makul...ilk kademe MAL.....bulasiyorsun yani.....
KENE ILE 4 KADEME HALINDE MALA YERLESIRKEN....
COK ONEMLI.....
cok onemliden de onemli....
VIOP TA HEP SHORTSUN....sigorta....
gendimi yeniden....
2019 da oldugu gibi....
HEKTASILER VE SASANILER DEVLETLERINE....duyun=u umumiye atadim....2024 basinda ikisinide dehlemistim....
GELDI....kucagima oturdular....
oyyy kuzu oy....sen bizi terkettikten sonra....ustumuzden ordular gecti....ikilmemis yerimiz yok...
senin kucagin bereketli....ikiyorsun ikiyorsun....emme...bizde zevk aliyoruz...o ayilar bizi mahvetti...deyip heryerimi yaliyorlar.
endeks 7600 da girecegim kaartlari....asmaya basliyacagim....temami 15 kaart....5 spekulatif....10 sektorel mallarim.
HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....beni 5 er yillik SOYGUNLARIMDAN ALIKOYAMAZ....
planlamisim.....
organize olmusum....
temel analizleri yapmisim....
buyume potansiyellerini tespit etmisim....
batma ihtimallerini irdelemisim....
SATILMA ihtimallerini sorgulamisim.....
2 yil once....ZIRVELERINDE KAKALADIGIM KAARTLARI GERI ALIYORUM....BUNDAN DAHA NORMAL BIRBISEY YOK KI....