Sayfa 322/359 İlkİlk ... 222272312320321322323324332 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.

Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.

Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
    Mekanı cennet olsun. 🙏🙏

allah rahmet etsin....mekani cennet olsun....GUNEYSU gibi iyi bir insan yetistirmis....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Olmadı galiba. hatta nerede ise + ya geçeceğiz.
    Bu kadar olaya 9000 i kırdırmıyor işte. Bugün devre kesme taban bekleyen falan vardı oysa. Ne altın tarafı ne petrol tarafı ne coin ler birşeyi fiyatlar gibi durmuyor ?
    tutturamadim....Mathias.....olmadi.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    tutturamadim....Mathias.....olmadi.
    Gün vererek "hele böyle aşırı" rakamlar söyleme bence. Görüşlerini tecrübelerini paylaşıyorsun. Eywallah başımız üzerine. Ama Böyle kumar vari açıklamalar ile buna gölge düşürürsün.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Gün vererek "hele böyle aşırı" rakamlar söyleme bence. Görüşlerini tecrübelerini paylaşıyorsun. Eywallah başımız üzerine. Ama Böyle kumar vari açıklamalar ile buna gölge düşürürsün.
    o yorum....HURMUZ kapanacak uzerine kurulu idi....aslinda bekledigim yarim oldu....parlemento onayladi....uygulama olmadi henuz...

OLACAK EMME....

bu dusus olacak....suanda da....9070 i gordu....SHORT idiysen fecii para yaptin....BEN SHORTUM....ve para kazaniyorum....

longsan....veya maldaysan....PARA KAYBEDIYORSUN....

KENE-1 le aldigim kaartlar var....hepsi zarar yaziyor.....

onemli olan nedir....PARA YAPMAKTIR....benim dedigim oldu demek....CELIK COCUK ISIDIR...

6.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.

Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.

Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
    Mekanı cennet olsun. ����
    Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Bu da dolar bazlı 30 endeks.

Kısa vadede sanki aşağısı yok gibi.
    NE DIYOR GRAF.....

kisa vadede asagi yok diyor....TEKNIK BU....

ne diyor kuzu.....kisa vadede asagiya gidecegiz....ikerim TEKNIGI DIYOR....

SN. Güneysu'nun merhuma annesine Allah'tan rahmet diliyorum.
    Mekanı Cennet olsun.

Sayfa 322/359 İlkİlk ... 222272312320321322323324332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •