Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.
Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.
Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
Mekanı cennet olsun. 🙏🙏
Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.
Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.
Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
Mekanı cennet olsun. 🙏🙏
allah rahmet etsin....mekani cennet olsun....GUNEYSU gibi iyi bir insan yetistirmis....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
o yorum....HURMUZ kapanacak uzerine kurulu idi....aslinda bekledigim yarim oldu....parlemento onayladi....uygulama olmadi henuz...
OLACAK EMME....
bu dusus olacak....suanda da....9070 i gordu....SHORT idiysen fecii para yaptin....BEN SHORTUM....ve para kazaniyorum....
longsan....veya maldaysan....PARA KAYBEDIYORSUN....
KENE-1 le aldigim kaartlar var....hepsi zarar yaziyor.....
onemli olan nedir....PARA YAPMAKTIR....benim dedigim oldu demek....CELIK COCUK ISIDIR...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SN. Güneysu'nun merhuma annesine Allah'tan rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.
Yer İmleri